Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Salutere zanelor, salut zanule!Uite Ioana , ca deja am inceput
Mai, n-am mai intrat eu de ceva vreme si vad ca ati inceput anul cu premiere, ne scrie un tatic!Bine ai venit W3D!
Eu n-am avut internet si nici telefon in ultimele 3 saptamani, (se pare ca au inlocuit nu stiu ce cabluri)
M-am pus la curent cu noutatile , si vreau sa-i urez si eu DianeiFelicitari din toata inima, sa ai o sarcina usoara! Curaj cu greturile- stiu ca e perioada lor acum
Felicitari si micilor schiori Petra, Miruna si Mihnea care arata absolut mortal pe schiuri
Miflore, ce frumos ca Ana merge la balet!Bravo!
Vad ca va pregatiti de intalneala, foarte frumos.''

Noi suntem bine, cu gradinita merge bine, suntem cam raciti eu mai rau, Andrei- obisnuitii muci si putina tuse.
Saptamana trecuta am mers in premiera la circ, a fost mare succes, Andrei a fost atat de incantat ca s-a pus pe plans la finalul spectacolului, mai vroia, mai vroia.Asa ca o sa mai mergem.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor si zanule!
Ce-mi place, s-a mai animat pe-aici!
Intalneala e stabilita pe marti, cine mai pofteste?
Mary, sanatate! Buna ideea cu circul, eu nu prea stiu ce sa fac din cauza clovnilor...
Ioana, n-am aruncat-o pe Ana dar ne-am apucat sa ne "dam" pe parchet!
Tonnia, da, nu vreau nici eu sa-i tai povestile dar nu prea stiu cum sa procedez. Acum ii citesc in cursul serii, pana-n ora de culcare. Mie-mi place sa-i citesc la culcare dar cum s-o opresc? Am incercat in fel si chip si nu mi-a mers...si vrea uneori aceeasi poveste de 3-4-5 ori la rand...citisem undeva ca le place faptul ca stiu ce va urma.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Miflore, nici Andrei nu era mare fan clowni, din motivul asta nici nu ne-am asezat prea in fata, sa nu fim prea aproape de ei, insa la circ cel mai mult i-a placut copilului.... un clown - unul cu o masinuta galbena din aia de copii, a fost tare haios, a stropit copii cu apa, a plecat masinuta fara el, mergea singura in cerc, si el fugea dupa ea, cadea, incercand sa o prinda, a ras Andrei ca niciodata s-a distrat mult!Si a fost fascinat de elefanti, erau 6 , imensi, si cu pene pe cap , exact ca aia din desenele cu Dumbo, asa ca Andrei a urmarit fascinat, convins ca unul dintre elefanti e "mama lui Dumbo" si urmeaza sa apara si Dumbo.
Eu ma gandeam acum ca ar fi o buna idee sa iesim si noi la un film de desene animate, toti 3, impreuna, ar fi super, ca n-am mai iesit de un secol la un film. Cred ca ar sta cuminte, insa el e mai galagios, comenteaza cu voce tare.
Povesti citim si noi, nu chiar in fiecare seara, de cand nu mai doarme la pranz, cateodata e asa obosit seara ca uita de povesti. Insa avem alt ritual de care nu scap, trebuie sa-i cant un cantecel inainte de culcare, avem noi cantecelul nostru cu un greieras,mai e cineva cu cantecel inainte de culcare?
Vroiam sa o rog ceva pe DANA LUCIA: DANA cand ai timp si daca poti, imi raspunzi la o intrebare?Te rooog....
Uite, de ceva vreme de cand a inceput perioada virusurilor, se face o mare campanie publicitara iaurturilor din gama Actimel ala care contine minunatul L.casei Imunitass. Si este recomandat copiilor in special.Intrebarea mea este : crezi ca sunt eficiente iaurtelele astea, ajuta la intarirea sistemului natural de aparare a organismului, asa cum spun ei??Eu am evitat pana acum gama Danone, dar as fi tentata sa incerc.
Fetelor, voi dati Actimel copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sarmisa, poti sa ne scrii si tu, chiar daca ne scrie si sotul tau in aceeasi zi.
Antonia, ma mustra constiinta ca i-am taiat povestile Mirunei... dar ce puteam sa fac, ma adormeau povestile inainte sa o adoarma pe Miruna.
Mary, sanatate si tie si lui Andrei.

Miruna sta azi acasa, ne-au zis de la gradi ca ieri nu s-a simtit prea bine, a fost moale si fara pofta de mincare (nu ne-au mai sunat, au vazut ca nu venim niciodata sa o luam in timpul zilei). Si Smaranda e racita, noi adultii am scapat pina acum.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

IOANA multmesc mult si multa sanatate si fetelor tale.Sper sa nu luati si voi, ca la mine s-a manifestat mult mai rau decat la copil.
Cu cine au ramas fetele acasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, macar o poveste pe seara, stii de ce? e chestie si de tabiet, foarte usor ar putea pierde gustul pt lectura.
Eu il limitez pe Dinu, adica ii spun : 20 de pagini, pun semn si gata, fie ce-o fi. In schimb Sa nu vrea sa-i citesc, cu exceptia unei singure carti care ma si enerveaza: petrica si lupul. Am citit-o de 100 de ori si simt ca albesc deja, cred ca or sa-mi iasa niste educatii din alea prin cap...

mary, eu am incercat cu Actimel dar nu le place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare fetelor si noului membru si la multi ani cu intarzire.

Credeti-ma ca va citesc dar nu prea am loc sa va scriu.

Diana felicitari pt testul pozitiv, sa fie bb sanatos si saai o sarcina usoara, respectiv sa se termine curand perioada gretzurilor.

Mihaela tare mult ma amuza si pe mine interpretarile Anei. Am ras cu lacrimi la faza cu educatia...atat de cunoscut imi sunaaa.

Si ca sa nu fiu mai prejos va povestesc o faza de astazi cu Iulia. Cand se plictiseste d-ra si-a facut un obicei sa il necajeasca pe frate-su. Asa ca l-a lut la plimbare cu scaunul de masa prin casa si cum toata lumea era cu gura pe ea sa il lase in pace, se gandeste ca ar fi fain sa il faca sa protesteze si pe Vladut lovindu-l usor cu palma peste mana. Bineintzeles ca incep sa ma lamentz si o sfatuiesc sa isi ceara scuze. La care ea scoate un latrat scurt. Vazandu-mi nedumerirea ii spune ca i-a cerut scuze in catzeluseasca. S-a dus naiba "educatia" ca m-a bufnit rasul instant.

Vad ca piticodromul nostru e plin de copii talentati care la 3 ani patineaza, schiaza, fac balet...in fine. Felicitari tuturor.

Noi vom incepe gradinita la 1 februarie si am niste emotii. Am facut cunostinta cu educatoarea, am vazut gradinita impreuna cu Iulia pe care cu greu am reusit sa o "desurubam" de acolo. Sper sa fie bine si sa nu se imbolnaveasca prea des.

Vlad e un simpatic, va implini duminica 1 an si e la faza de intzarcare...mai greu pt mama decat pt el.

Si ca sa ne mai vedeti va trimit un link cu ultimele poze http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/NoiembrieDecembrie2008#

Numai bine,

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Buna seara!
Vera, ce-au crescut copiii si ce frumosi sunt!!! La multi ani lui Vladut pentru duminica! Iulia e smechera mare!
Tonnia, dar daca-i citesc in cursul serii se pune, nu? Azi am citit vreo 4-5 povesti, chiar ma gandeam ca povestile clasice le-am cam epuizat...sunt in cautare de titluri noi. Asa deci, Petrica si Lupu e in top, , noi n-o avem pe asta, trebuie sa fac rost!
Ioana, Mary, sanatate puilor!
Azi m-am conversat un pic cu Bianca si vine si ea marti! Ca-n vremurile bune ne strangem! Deocamdata suntem 5, eu, Ioana, Ramona, Ruxandra si Bianca. Kristinutza? Tonnia?
Mary, buna intrebare ai pus, m-am gandit si eu la chestia asta. Eu nu-i dau Anei Danone niciodata dar am fost tentata sa-ncerc Actimelul in problema constipatiei. Dana, stii ceva? Multumim!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am avut o noapte cu 1000 de treziri, ca pe vremuri, Sa a facut si febra, se si ineca cu mucii, Dinu tusea la greu si pe mine ma durea capul tare.

Godzila, ce copii frumosi si diferiti ai!

Miflore, se pune, cum sa nu! Ideea e sa nu renunti la citit, nu conteaza cand. Eu m-am enervat ca nu gasesc povesti noi, frumoase si am trecut la romane.

Ioana, cum se simte Miruna?

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Tonnia, sanatate multa copiilor si tie, sa va treaca repede!
Si pe mine ma batea gandul sa-i citesc carti ceva mai grosute. Si la cum o cunosc pe fi-mea s-ar putea sa vrea sa i le citesc deodata, chiar daca au 100 de pagini!
Irina, nu mai dai nici un semn? Haide marti la intalneala!
Am de lucru si chestia asta ma enerveaza cumplit.
In fiecare seara iesim afara impreuna cu Marele Print al Padurii si cu Bambi, cele 2 caprioare cumparate de la Bran. Se joaca extraordinar de mult cu ele, aproape ca li s-a dezlipit "educatia". Iesim cu ele in parc, le dam in toate leaganele, mananca iarba si beau apa din balti. Si ca tot veni vorba de balti aseara am tropait cat am putut prin ele, chiar am lasat-o, ba am tropait si eu!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput