Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 15
Tonnia spune:
Se cheama Bolt,e dublat in romana, efectele sunt deosebite, cica si dublarea e buna, toti care au mers au fost entuziasmati. se dau ochelari speciali in sala.
tangerine spune:
Tonnia, scrie pe role Stats; le-am luat din austria ultima pereche la magazinu repsectiv si marimea respectiva:) habar n-am cat de bune sunt; noi am fost la un shopping de criza in austria; le-am luat haine pe 2 ani ca daca ii imbrac din romania ma aduc la sapa de lemn:)
noi folosim ceva ce se numeste vademecum junior dintr-un singur motiv: e roz; am inceput cu colgate da n-a avut mare succes din cauza paletei coloristice
stefan e oficial bolnav; luase ceva muci de la maria, i-am tras cu aspiratorul si am zis ca-i trece; am mers la doctor si a zis ca are si rosu in gat; si acum e asa de ragusit ca face ca un pisoi din ala parasit pe strada; nici nu mai poate plange ca lumea; asa ca am inceput antibiotic; l-am fi inceput de ieri, daca nu i l-as fi diluat cu o licoare numita tuica aflata in sticla cu etcheta dorna:)si eu care puteam sa pariez ca nu mai am asa ceva in casa:) noroc cu mirosul intepator...de-acum o sa ma uit mai bine cand torn apa in medicamente;bieninteles ca in tunari farmaciile se inchid la ora 5, so...
oau, miflore, felicitari pentru greutatea Anei! noi suntem tot cu povestile de seara da incercam sa limitam la 1-2; daca nu e obosita, bagam 4 ca berila; chiar nu vreau sa i le scot, mi se pare o activitate faina, chiar si cand dureaza o ora; e adevarat ca 2-3 ore nu ar mai fi asa distractive; intr-o vreme ii puneam povesti audio pe calculator-aveam alba ca zapada intr-o varianta foarte frumoasa; dar tot voia sa ii mai citesc dupa
n-am ajuns la control stomatologic, desi voiam; pentru ca am reusit sa o duc la oftalmolog si sa ii iau un set de analize complete; a fost asa epuizant, ca am amanat stomatologul
tonnia, si eu incerc sa am asa activitate numai cu maria; o mai iau seara de la gradinita si mergem pe jos prin oras pana la romana, victoria, depinde;combinam cu metrou, cu autobuz; ii place foarte mult si se uita fascinata prin vitrine; avand in vedere ca e tot timpul cu fundu in masina, pentru ea e o adevarata excursie; cum am ajuns, nu?
maria nu plange la desene deocamdata; acum suntem oficial in febra pisicilor aristocrate; e mesmerizata de-a dreptul:)
miflore, eu pot cu intalnirea oricand de luni pana miercuri
Ramona, mama Mariei si a lui Stefan
miflore spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Noi am incercat tot felul de paste de dinti, Colgate, Chicco, Vademecum, acum avem Zendium. Si n-am ajuns la stomatolog, nici nu stiu unde am putea merge...
Ramona, deci tu poti marti, hai sa vedem ce zice si Ioana.
Tonnia, asa e, Bolt, e filmul ala dublat de Mihaela Radulescu, Otin si Iantu. Iantu e Bolt. Fi-mea cu siguranta ar sta sa se uite dar nu cred sa suporte ochelarii. Sa ne spui daca mergi! C-ai pomenit de filme 3D mi-am amintit acum ca la Bran, in centru, e un cinematograf 5D, erau filme de 15min. N-am intrat, am zis sa nu se sperie Ana ca probabil la 5D se misca si podeaua si scaunul....
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
w3d spune:
Buna Mamicilor!
Sunt taticul Mayannei, si din oarecare motive am ajuns sa am si eu cont pe acest minunat forum. Sunt incantat sa va salut si in ciuda faptului sa sotia (Sarmisa), mamica de Mayanna srie mai rar este toata ziua pe forum si-mi citeste tot ce se scrie si suntem online tot timpul si la curent cu toate.
Daca stau sa ma gandesc acest forum pt noi a fost si este o carte deschisa la care intotdeauna ne-am intors, ne intoarcem cand nu mai stim ce si cum sa facem cu micuta noastra... am invatat multe impreuna despre cum sa ne crestem copilul. Practic de aici am invatat aproape tot despre cresterea copiilor mai ales ca noi suntem cam singuri pe aici si nici nu am avut in familie frati, surori mai mici sau situatii in care sa avem de-a face cu micuti.
Asa ca va multumim pt asta si multumim si celor care admnistreaza acest forum.
Felicitam pe miflore pt greutatea Anei si cursurile de balet, si la noi la gradinita s-au inceput cursuriel de dans, deocamdata dans si vedem cum o sa fie...
tangerine, dorim sanatate lui Stefan
Cu stomatologul, noi inca nici nu ne-am gandit sa o ducem iar cu pasta de dinti ne impacam bine cu Colgate pt copii, suntem multumiti ca macar se spala... chiar daca cu munci de lamurire.
O sa mai revin cu mesaje...
daca nu ma dati afara de aici
tatic de mayanna
Tonnia spune:
Miflore, fara ochelari ce se intampla? Ca e posibil sa si-i dea jos...
Sa intrebi de engleza, te rog.
tangerine, multumesc pentru detalii!
Ai fost foarte inspirata cu Austria!
Ioana75 spune:
Salutare! Eu pot marti la intilnire, dar o sa iau o mica pauza de la 18 la 18:30 sa merg la serviciu la o sedinta.
Diana, super schiorul tau.
Mihaela, multumesc pentru informatii! Al doilea link nu se vedea, dar am inteles. Felicitari pentru ingrasatul Anei. Ai gasit patine pe masura Anei la patinoarul Moghioros?
Antonia, sanatate la copii. Si la mine e bolnava Sma, si Miru pe jumatate.
Ramona, ma bucur ca vii si tu, si succes la job de joi.
Bianca, poti marti?
Noi avem role no-name, cred ca v-am mai spus.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Wow, o premiera aici, la noi!!!
Bun venit w3d, esti un tatic curajos! Ce mai fac Sarmisa si Mayanna?
Bianca, tu poti sa vii marti? Haideee!
Am vorbit cu Ruxandra si cred c-o sa vina si ea, cu Clara cea mica.
Ioana, eu am fentat-o pe Ana, i-am spus ca nu exista patine asa de mici si-am scapat deocamdata. Dar ce mai credeti? Acum o ora a fost un concurs de patinaj la TV, campionat european sau oricum ceva important. Si dansau rusii pe-acolo si-si aruncau mandrele pe gheata. Si numai ce-o vad pe Ana cum incepe sa danseze prin camera si vine la mine si-mi spune: "Si-acum, arunca-ma!!!"
Tonnia, nu se intampla nimic daca-si dau ochelarii jos, doar ca nu mai vad 3D. Eu asa cred. Intreb sambata de engleza.
Azi n-am mai fost la mozartinno, m-au sunat sa-mi spuna ca li s-a stricat centrala si e cam frig pentru copilasi. Ma reprogrameaza. S-a brodit tare bine ca ma si gandeam ca voi face cinspe ore pana acolo pe ploaie...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Ioana, n-ai spus cum i-a fost Mirunei pe partie. Parca e al 2-lea an, nu?
Miflore, nu-i taia povestile de tot Anei. Limiteaza cumva timpul dar nu renunta la citit ca nimic nu-i mai important, nici gradinite, nici alte activitati, nimic.
w3d, bine ai venit!
Ioana75 spune:
Oau, ce frumos, un tatic care ne scrie. Bine ai venit printre noi, w3d. Hihihi, de acum o sa incep mesajele cu Salutare zinelor, salut zinule.
Antonia, am crezut ca am povestit ca Mirunei i-a palcut la nebunie pe pirtie, sotul a zis ca she's a natural, si abia asteapta sa mearga din nou. A rezistat doar o ora si ceva pe skiuri, apoi au trecut la sanie. Noi am incercat sa o tentam si anul trecut cu skiurile, dar nu a vrut sa se urce pe ele.
Mihaela, imi plac atit de mult replicile Anei. Si, ai aruncat-o?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei