Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Joia viitoare e foarte bine pentru mine! Mi-am pus intilnirea in calendar (culmea corporatismului, dar alfel risc sa imi puna altii sedinte atunci). Prefera cineva alta zi?

Mihaela, as veni si eu la balet! Vorbisem cu Ramona sa mergem undeva la dansuri cu fetele, dar e bun si baletul. Te rog, da-mi un link cu clubul, sau daca nu au, zi-mi tu de la ce ora sint sedintele, cit dureaza, daca au nevoie de echipament special, pretul. Multumesc.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,mamici si copilasi!Un an minunat va doresc.

Noi am fost in prima saptamana din an la ski,respectiv Mihnea si taica-so,ca eu am fost cu uitatul.L-am dat pe Mihnea la scoala 4zile,i-am platit 2 ore pe zi dar nu rezista mai mult de o ora.Cum obosea un pic cum se cerea la restaurant.Eu ma declar multumita de rezulata.Adica sta bine pe schiuri,nu-i este frica si vrea cu viteza ca "Fulger".N-a vrut nici in ruptul capului sa faca plugul.O sa ma straduiesc sa pun ceva poze dar nici macar nu mai stiu pe ce site am contul.Sap in memorie sa vad ce iese.

Diana,felicitari si sa-ti treaca raul cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Sper ca am reusit http://www.flickr.com/photos/9656067@N05/?saved=1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare

joia viitoare e prima zi de serviciu pentru mine, asa ca pas:)

ieri am fost in turneu prin bucuresti; a fost full time: 8 ore cu stefan dupa mine; pentru ca nu stiu de ce mi-am programat atunci timpul de observatie la gradinita si s-a nimerit sa nu am cu cine sa il las pe stefan; am fost apoi la sot la serviciu, la doctor sa il vada pe stefan, la medicul de familie, si intr-un final am ajuns si acasa si am stat in fata portii in masina ca sa il las pe stefan sa doarma ca saracu de cate ori ma dadeam jos din masina il trezeam

a propos de ski: stie cineva vreun monitor de copii pe valea prahovei? sau cum se procedeaza sa obtii unul? nici eu nici sotul nu skiem din nefericire

ioana/codruta, vreau si eu cartea despre snowboard; aveam si eu undeva pe lista mea de practicat sportul asta:)

ei i-am luat role mariei si deocamdata exersam pe gresia de pe hol; astept sa se obisnuiasca cu ideea si sa aiba curaj sa mearga singura, pentru ca in mod evident poate; ntati fara alunecare, normal; aveti ceva ponturi despre ce sa ii spun sa o invat? eu pot sa ma dau cu rolele, dar nu sunt nici pe departe maestra; kid, parca tu aveai pasiune pentru asta; ceva sfaturi?

si ai vostri sunt tot asa super refractari la tot ce e nou?

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Ioana, Ramona, ce facem, ramane pe joi dar o pierdem pe Ramona sau incercam sa schimbam? Eu as mai putea marti, Ioana, tu ce zici? Ramona, marti poti?
Cu baletul uite aici site-ul general: http://www.activelearningcenter.ro/
Chiar acum s-a infiintat, totul e in curs de. Au dat drumul la balet prima data si urmeaza si celelalte activitati. Au deschis tot acum si gradinita Tinkerbella, ei comercializeaza si carti, colaboreaza cu o editura britanica, cam asa ceva.
http://f321.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f5407%5fAHPPjkQAAB8xSW3byAvg1C9ugbo&pid=2&fid=Inbox&inline=1
Revin.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am revenit.
Al doilea link se vede? E pagina speciala pentru balet.
Abonamentul lunar e 2 milioane incluzand 8 sedinte fiecare de o ora. Programul pentru pitici e luni ora 18.00 si sambata ora 10.00. Ideea este ca vor sa desparta grupa de 3-6 ani in doua pentru ca au destui pitici intre 3 si 4 ani si diferenta intre o fetita de 3 ani si una de 5 e mare. Nu sunt mai mult de 4-5 copii intr-o grupa ca nu incap in sala si nu vrea nici profa. Legat de costumatie nu-i trebuie, poate fi orice dres orice culoare si un tricou (unul cu maneca scurta si unul cu lunga). Toate fetitele mai au pe langa dres si o pereche de sosete ca sa nu le fie frig la piciorute. Daca vad c-o sa-i placa Anei o sa-i iau si eu un body d-ala care se termina cu fustita. Mamele pot face cu copiii daca vor - ca a mea nu statea acolo singura - daca nu, iti poti privi copilul evoluand dintr-o camera de langa care n-are usa. Cam atat, nu mai stiu ce sa spun. La 3 ani sunt mici copilele, nici n-au atata rabdare sa stea acolo un ceas, a mea mai intra, mai iesea dar in general a stat si-a facut si ea ce-a putut.
Diana, bravo lui Mihnea, e curajos!
Ramona, chiar c-ai alergat ceva, uite-asa ne mentinem noi in forma!
Ana mea nu e chiar refractara daca-i convine situatia. Daca i se pare insa ceva, am terminat orice actiune.
Va pup,

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, ce bine ca ai inscris-o pe Ana! Sper sa-i placa. M-am uitat pe site dar nu mai vad altceva pt 3 ani. oare engleza de la cati ani se face?

Tangerine, eu caut role de 2 saptamani si nu gasesc. Tot mi s-a spus sa iau Roces ca ar fi bune dar nu dau de ele. Tu ce-ai luat si de unde?
Dinu nu are probleme cu incercarea noutatilor, am altele cu el, el isi inchipuie ca daca se urca pe patine va zbura cu ele ca la Tv, crede ca daca stie sa arunce bine mingea in sus stie si baschet etc, deci e foarte dezamagit si suparat cand se prinde ca de fapt nu stie nimic si ca totul e cu munca. Deci, el orice incearca cu maxima incredere si dupa aia se supara. Asa a fost si cu inotul, nu-i venea sa creada ca nu stie sa inoate din start.

Dinu e racit, n-a fost la gradi sapt asta, cred ca maine il duc. Bineinteles ca si Sa a luat raceala, ba chiar si noi, asa ca ne-am distrat in ultimele zile. Totusi ma bucur ca pare usoara treaba. L-am sarbatorit pe Sa intre noi, erau amandoi apatici, s-au mai inviorat cu darurile.
vineri am chiulit de la gradi ca sa ma distrez cu Dinu, demult vroiam sa fac o iesire doar cu el, cu Sa am timp exclusiv dar cu Dinu nu, asa ca vineri ne-am dus in mall si ne-am distrat pe acolo, ne-am dus si la restaurant, am fost complici la cumpararea cadoului lui Sa etc. In mall e super in timpul saptamanii dimineata, erau putini oameni, excelent, locul de joaca parca era inchiriat de noi. i-am promis ca-l duc la filmul 3D cu catelul.

Diana, ce bine-i sta in costum de ski, zici ca e nascut acolo!

Mergi la inceput

Am avut o revelatie aseara, Ana mea s-a ingrasat! Acum are 14.600kg, goala si nemancata!
Nu v-am mai povestit dar am reusit sa-i scot povestile de seara ca-nnebuneam, eu citeam si povesteam cate 3 ore si ea atenta, bat, la mine. Pana pe la 12-1 noaptea, seara de seara. Asa ca am profitat la munte ca pica rupta de oboseala si i le-am scos. Problema e ca se culca tot la 12 noaptea. Aseara am avut o surpriza placuta, a adormit pe la 11 in ideea in care n-a dormit dup-amiaza deloc si seara am alergat-o la propriu prin parculet vreo 2 ore....eu fiind apoi epuizata...
Inca ceva: de vreo luna a inceput sa planga la desenele animate emotionante, pana acum nu-i pasa....voi ii mai lasati sa se uite la ele sau nu? A mea plange la Bambi si la Heidi.
Intrebare: are vreun copilas vreo carie? Ati facut copilului vreun control stomatologic? Ce pasta de dinti folositi?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Hai ca am limbarnita.
Tonnia, intr-adevar, nu mai au altceva pentru copii de 3 ani, cel putin asa scrie. Dar eu am vorbit cu ei si au spus ca in functie si de copil, daca reactioneaza ok il primesc si-n grupele care incep de la 4 ani adica pictura, modelaj etc. Eu sambata merg acolo, daca vrei ii intreb de engleza.
Ce tare e Dinu, ce gandire are! Poate ca e bine ca abordeaza totul cu optimism si incredere! Cum se numeste filmul cu catelul?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu folosesc Colgate la amandoi. O vreme am folosit 2 in paralel, una cu fluor si una fara, dar m-am plictisit.
Nu par a avea carii dar stiu si eu ce-ar observa un stomatolg? O sa-i duc si eu la control.

Mergi la inceput