Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns w3d spune:

Buna Mamicilor!

mary ilie, parerea mea cu actimel si cu campania celor de la danone este cu totul alta. Avand in vedere ca am si lucrat ceva vreme in publicitate pot spune cu siguranta ca ei urmaresc prin campaniile lor, si mai ales profita de perioada virusilor, folosind in slogane, urmaresc doar cresterea profitului. Asta este scopul principal al unei campanii publicitare. Apoi de acel "L. Casei imunitass", care am vazut ca este deja marca inregistrata de danone... saracul Lactobacillus, caci de acolo vine acel "L", si acest "L" se regaseste in orice iaurt preparat in mod natural. Nu prea stiu cat contine acel produs din acest lactoballius dar, eu unul, nu am incredere in aceste produse. Mai degraba m-as orienta spre alte produse de imunizare care se gasesc si in farmacii... ecoflorina, de exemplu, care a prins bine la Mayanna dupa ce a trecut de o enteroviroza si in acea perioada nu mai accepta nici un fel de iaurt, precizez ca micuta noastra manca in fiecare zi cate un iaurt zdravan. Cam atat despre aistia... ca ma simt expert deja...

godzila, La multi ani pentru cel mic... sunt niste scumpi, sa va traiasca!!!

miflore, stiu ca la voi este o problema permanenta constipatia... Noi am patit-o cu Mayanna cand avea in jur de 2 anisori, venise cineva la noi cu o micuta ei si ea la gustare a dat danonino la cea mica... vazand ce ochi face a noastra i-am dat si ei unul... sa vezi ce frumusete de diaree a tras micuta de ne-am ingrozit... un plus motiv negativ pt aceste produse. Poate sa aiba efect benefic la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
VERA ce bine ca ne-ai mai pus poze, le-am vazut pe toate!Vladut si Iulia sunt absolut superbi, ce ochisori frumoasi au amandoi .Sunteti frumosi toti patru.Si ce Mos original ati avutDraguuut.
TONNIA multa sanatate baietilor, ufff, cred ca e tare greu cu amandoi piticii bolnaviori.
Sunt curioasa, ce romane ii citesti lui Dinu?
Imi vin cumnatii in vizita si trebuie sa le dau lista de carticele de cumparat, asa ca va rog ,dati-mi si mie niste titluri de carticele frumoase de citit.
MIFLORE de Ana ce sa spun, e grozava, imi place mult cand povestesti de ea.Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Acum suntem la Cronicile din Narnia vol 5 (sunt 7). Nu stiu daca sa le recomand sau nu, pe mine ma plictisesc tare de tot dar el e innebunit, genul e fantasy (sau Sf?), astea-i plac mult. In plus, am descoperit multe legate de Narnia, tot felul de figurine, de carti cu abtipilduri, de jocuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Da, sunt fff diferiti...macar Iulia ne seamana dar Vlad....cred ca nici in visele cele mai indraznete nu credeam ca voi avea un copil blondiu cu ochii albastrii...chiar vb cu sotu cum ar fi sa aflam ca ne-au schimbat bb-ul la nastere....cosmar, ce mai.

Cat despre mos, Mary, a fost sora-mea... care s-a distrat copios pe seama lu fii-mea. Deghizarea a fost reusita pt ca nu a putut fi demascata de verisoara mai mare a Iuliei, cu toate straduintele ei in a o convinge pe Iulia ca Mosul nu exista.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

of of, din ce in ce mai rar scriu :(.

o noua pacoste pe frontul din Crangasi: a lovit scarlatina. (spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca in mintea mea scarlatina era una dintre bolile alea eradicate de un secol). asa ca am tras ceva cu febra si stare proasta. si mai avem de tras.
e 8 seara si Radu doarme de la 5. cred c-o sa doarma pana dimineata. sau nu...

ioana, ce m-am amuzat! si eu imi pun intotdeauna intalnirile in calendar . altfel parca n-as putea.

miflore, slabanogul piticodromului, adica Radu, are 13,500 kg. sau de fapt... avea. ca de sambata e pe regim de scarlatina, adica un fel de greva foamei .

pe Radu l-am mai dus pe la dentisti, pt ca are o problemutza la dintisori (de fapt nu e o problema, toti dintii au o banda neagra la baza, insa e ceva ereditar si dentistii ne asigura ca nu va avea niciodata nicio carie). se recomanda la 6 luni vizita la stomatolog.
folosesc pasta de dinti pt copii... oral-b, colgate, pe care o nimeresc si ma pacaleste ambalajul ca ar fi pt copii.

eu ii citesc o singura poveste pe seara daca este de-aia mai lunga sau 2 daca sunt mai mici. n-am facut rabat de la regula, pt ca si-asa stiu o gramada de carti pe de rost si Radu nu se culca pana nu-i termin de citit. deci, daca termin de citit, se culca . am pe cd-uri povestile copilariei nostre (alea de pe benzile de magnetofon trase de pe placile de pick up...) si mai asculta daca lectura mea n-a fost satisfacatoare in seara respectiva.

taticul mayannei, imi pare bine ca te citim!

mary, si noi am mers la circ anul trecut si nu stiu de ce n-am mers mai devreme. la Radu au prins toate piesele de teatru de copii, spectacole circ, filme in mall, chiar si la Ateneu am fost (eu dupa jumatate de ora nu-mi gaseam locul pe scaun).

vera, ce copilasi mari si frmosi ai!!!

mey, as veni si eu la plaza, ca mi-e in drum. dar ajung la 6. voi la cat va vedeti? si unde?

Cristina, mama Radului (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare si la multi ani pe anul asta.
Am trecut in revista ultimele pagini si vroiam sa va dau idee de carti: Cartile cu Apolodor, Gelu Naum. Le-a reeditat Humanitas. Stiu ca mie mi-au placut tare in copilarie si se pare ca si copilei ii plac. Reviu io in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare zinelor, salutare zinule!

Mary, saptamina trecuta a stat soacra la noi, asa ca am boierit, am mers chiar si la sala de citeva ori.
Iulia, foarte frumosi copiii tai, i-am admirat in poze, sa-ti traiasca!
Mihaela, deci tu vii la 4:30? Ca eu o sa stau doar pina la 6 fara un sfert, apoi am sedinta la serviciu. Asa deci, se dezlipeste educatia de pe animale.
Antonia, zi-mi si mie de unde ai cumparat Petrica si lupul, ca eu nu am vazut-o. Miruna a stat acasa joi si vineri. Am incercat sa citesc o poveste, iar am adormit, cred ca trebuie sa-mi schimb pozitia de citit.
Anto, ne mai citesti?
Mimsi.

Am vorbit cu Irina, ea poate cel mult de la 6. O sa sune pe cineva sa vada daca mai sinteti.

Miruna nu mai maninca nimic de aproape 2 saptamini. Bea cite o cana de lapte din cind in cind, si niste pizza duminica. A slabit 1 kg, acum are 19.2. Inca mai e loc de slabit, dar sper sa se reapuce de mincat la un moment dat.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, dar de ce nu mananca Miruna de atata timp?
Asta-i Petrica si lupul pe care o am, am luat-o demult.
http://www.librarie.net/carti/30671/Basme-Petrica-si-Lupul

Mimsi, multumim de recomandari, chiar nu am Cartile cu Apolodor, o sa ma uit dupa ele.

Kristinutza, sanatate multa lui Radu!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Tatic de Mayana, nu-ti vazusem mesajul referitor la Actimel, inca esti moderat.
Sunt constienta ca e vorba de un slogan publicitar, dar sunt atat de convingatori, si eu atat de exasperata de repetatele raceli ale copilului...
Noi am avut o experienta urata , ne-am trezit cu un rotavirus acum ceva vreme si a fost destul de rau, s-a lasat cu internare in spital , si eu banuiesc ca de vina a fost un iaurt cu fructe din ala pentru copii de la Danone.Si de atunci ii ocolesc.
Mi-am notat ECOFLORINA, multumesc!
KRISTINUTZA sanatate multa Raducului
MIMSI multumesc de ideea cu Apolodor, i-am dat mamei tema sa se duca in Diverta sa rasfoiasca cartile de copii sa-mi aleaga ea ceva, am mai gasit niste titluri pe net, insa fara sa le rasfoiesc un pic nu-mi dau seama daca au un continut pe placul meu.
IOANA cred ca toti au momente cand mananca bine si apoi nu mananca mai nimic, o sa-i revina pofta de mancare curand.
TONNIA cum se mai simt baietii tai?

Mergi la inceput

Andrei are mare pasiune pentru LEGO CITY, are rabdare , sta cate o ora la masuta si e foarte prins de ce face. Intai sortam piesele pe culori, apoi dupa carticica cauta piesele, il mai ajut eu sa le imbine, inca nu are dexteritatea necesara si piesele sunt micute si intra cam greu.
Si rezultatul e super, ieri a facut masina de pompieri, si a iesit ca o jucarie normala, cu roti care se invart, scara care se intinde, etc.
Le recomand mai ales pentru baietei.

Mergi la inceput