Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 10
diana_n spune:
Tangerine, Karmenutza, Cristina, Ioana, Oana multumesc frumos
Deja au inceput greturile, hi, hi.
Azi la scoala Peter si colegii lui au "plamadit" cate un covrig in care au indesat seminte pentru pasarele, care arata delicios si pentru un adult, cica cele 2 profesoare si parintele ajutator s-au luptat cu toti copiii ca sa nu-i manance
Ideea e sa iasa afara si sa-l dea de mancare la pasarele sau veverite.
Diana si Peter (3 oct 2005)
marinela79 spune:
Diana, felicitari si sarcina usoara....ce cadou frumos v-ati facut ...bravo voua si pupici .
La multi ani,Ioni si Ioane, cu puipu mare si special pentru Ioana
Kid, de mult vroiam s aiti zic ca ai niste fetite superbe.Mi-au placut foarte mult pozele cu ele.Asa de mult imi doresc si eu o fetita, dar noi nu avem timp sa facem copii deocamdata, iar daca voma junge sa avem timp, nu vom avea cum, v-am mai zis eu ca al meu barbat face feciori.
Noi suintem bine, dupa un revelion superb la Kitchener,Ontario, langa Toronto, am inceput munca si a venit totul asa brusc peste noi ca a fost musai sa ne trezim brusc din vis.La noi la birou nu se mai termian munca in veci,atata vreme cat exista fabrici, companii , si alte locuri in care lumea lucreaza, vor exista si accidente de munca si deci si oameni care sa trateze astfel de cazuri.
In schimb arunc un ochi spre Romania si tare ma ingrijoreaza situatia de acolo.Aud din ce in ce mai multe cazuri de fabrici inchise, de oameni care raman pe dinafara la o varsta la care nu se mai pot reintegra usor.Ca sa nu mai spun ca mor cand o vad pe madame Udrea la carma tarii.Dupa cum vedeti eu am probleme mari .La servici nu pot decat sa va citesc pt ca timpul nu ma lasa sa mai si scriu.Invatamantul e floare la ureche, mai ales cand esti facut pentru asta.Am ajuns s astau 7 ore cu ochii in calculator si sa intepenesc pe scaun.Imi place ce fac, e ca la scoala, corectez, iau decizii ...dar e foarte greu sa nu te poti misca cum faci in clasa cand intr-o ora faci kilometri daca esti genul plimbaret.
Va pup si sunt cu ochii pe voi. Stiti ca eu apar de obicei ca sa resuscitez subiectul..
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
miflore spune:
LA MULTI ANI IN GENERAL!
Felicitari Diana si sarcina usoara!!!
M-am intors aseara de la Bran si de la Predeal, a fost fff. frumos, zapada maaaaaare, sinele lucioase la saniuta, Ana a fost f. incantata! Ne-am dat cu saniuta in fiecare zi, am fost la castel la Bran sa prindem printesele, am fost la popice unde Ana a concluzionat ca trebuie sa manance mai bine ca sa poata ridica o bila. Am fost si la Rasnov la cetate, ne-am plimbat ce mai. Aaaa, si inca o realizare! Am bifat inca un mijloc de transport, am mers cu Thomas! Vorba vine Thomas, am mers cu trenul intre Predeal si Sinaia, bucurie mare.
Anei i-au cazut cu tronc 2 caprioare din alea de se vand pe tarabele de la munte, frumoase tare.... I le-am cumparat si ce sa va zic, aud numai de Marele Print al Padurii si de Bambi incontinuu. Am ras de m-am stricat, Ana imi tot povestea de educatia pe care i-o da Printul Padurii lui Bambi, cuvinte mots-a-mots din carte si cand colo ce credeti ca-si imagineaza Ana ca inseamna cuvantul educatie? Pata cea alba de pe piept a caprioarelor!!! "Ia uite mami ce educatie frumoasa are Printul si i-a dat-o si lui Bambi!" Si le mangaie parul acela alb de zeci de ori!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
andreeeea spune:
La multi ani pe 2009!
Diana, felicitari, sarcina usoara si sa va bucurati toti 3 de aceasta perioada frumoasa!
Miflore, deci Ana e super!... imi plac replicile ei de nu mai pot!
Noi am petrecut sarbatorile numai acasa (ca niciodata), Maria fiind mai bolnavioara ca oricand, cu amigdalita si otita, medicamente unele peste altele fara nici un efect, cu vreo 8 zile de febra peste antibiotice si toate problemele aferente care, pe mine, aproape m-au doborat emotional... Dar acum e bine (nu stiu daca total, dar sper) si de luni reluam gradinita. Acum a redevenit fetita vesela, plina de viata si ghidusii.
De Craciun s-a bucurat de multe cadouri, primite din toate partile, iar de Revelion de atmosfera festiva din casa si de artificii.
(Eu am intrat in luna a saptea si, desi e din ce in ce mai greu, ma tin cu dintii sa o finalizez cu bine, apoi imi propun sa rezist macar pana la sfarsitul celei de-a 8 si apoi pana la final... Dar eu tot spun ca e bine asa cum e si incep sa fiu din ce in ce mai constienta de ce frumos va fi din martie in casa noastra..)
Andreea, 28+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)
miflore spune:
Ana a plans pentru prima data la film! Acum, la Heidi! Si mi-a zis: "Pentru ca este emotionant, mami!"
Si pana acum vorbea doar de capete taiate si de ciomege-n cap...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Andreeea,, sanatate multa, sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Buna dimineatza!
Sunt la servici, ce greu m-am sculat de dimineatza....
Aseara am atentionat-o pe Ana ca azi merg la servici si c-o sa vina Nana sa stea cu ea. A zis: ok, atata timp cat nu sunt singura poti pleca!
Ce faceti, ati inceput munca?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Miflore, tare de tot poanta cu educatia!!!
Andreea, sanatate multa Mariei! Si tie putere multa, mai ai un pic!