Piticodromul de Sept - Oct 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sa va resuscitez nitel! Ce ziceti?
http://www.youtube.com/watch?v=CLS5osq4EBs

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata!
M-am gindit sa n-o las pe Miflore singurica pe aici si sa va scriu citeva rinduri (primele aici la piticodrom pe 2009!). Sper ca niciodata sa nu fie prea tirziu pentru a va ura un an excelent in care tot ce va doriti sa se implineasca!
Noi am inceput cu f.bine noul an. Alberto mai nou a invatat destul de bine sa patineze pe gheata (cu patine de copii evident) si a fost tare incintat de aceasta realizare. In rest, e in continuare sanatos si foarte activ. La gradinita totul merge f.bine si suntem in continuare multumiti de cum se desfasoara lucrurile acolo. La sfirsitul lui ianuarie Alberto va avea testul in vederea admiterii la scoala care am ales-o si care o va incepe din jumatatea lui august. O sa va tin la cuent, daca sunt persoane interesate, despre ce si cum va fi.

O zi buna tuturor si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dana, cum adica patine pentru copii? In afara de numar mic e ceva special cu ele?
Succes la test! Dar nu ma indoiesc ca o sa fie bine!

La noi nimic nou, Dinu merge la gradinita, sunt multi copii bolnavi asa ca ma astept sa mai inhate si el ceva. Dar sper sa nu...
Acasa se alearga, se ascund, fac planuri impreuna, ne sperie, isi construiesc case sau cazemate, e o nebunie pe aici, sunt foarte activi, nu stau deloc cand sunt amandoi.
Se apropie ziua lui Sa si habar nu am ce sa-i iau. Lui Dinu ii iau niste figurine din Narnia, sper sa-l bucure.
Si cam atat despre noi ca mari noutati nu am.

va pup!

Mergi la inceput

Tonnia, da, patinele sunt speciale pentru copii, au un model mai usor de invatat patinatul decit cele normale.
Daca te intereseaza, pot pune o poza cu acest gen de patine pentru copii ca eventual sa iti faci o idee. Multumim pentru urarea de succes la test, suntem optimisti si speram ca va fi bine!

Noapte buna tuturor,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna sa va fie inima, dragele mele.
Am venit si noi la resuscitare,ca de obicei.noi nu ne mai revenim din oboseala, parca nici nu am avut vacanta.Iaris, in schimb e foarte bine, si e asa de laudat la gradinita ca nu imi mai intru in piele de mandra ce sunt de el.Educatoarea lui imi spune ca esre cel mai bun din grupa la activitatile logice, dar si la jocuri, castiga tot mereu.Eu,sincera sa fiu, v-am mai spus teoria mea, nu l-am invatat si nu i-am inoculat ideea ca trebuie sa castige mereu.Mereu ii spun ca e ok si s afii pe locul doi, ca e important sa ai curaj sa incerci si sa participi.Dar el vrea sa fie un invingator si ii si iese de cele mai multe ori.Am avut o mica poblema in urma cu o saptamana, doua.Cand a ionceput gradinita dupa sarbatori educatoarea lui nu se intorsese din concediu, iar copilul meu facea pipi pe el de doua ori pe zi la gradi ceea ce mi s-a parut de-a dreptul ciudat pt ca el se trezeste si noaptea daca aare nevoie la baie.Problema a fost ca cineva si nu stiu inca cine, din gradinita, vreo doamna binevoitoare, i-a sperit cu vrajitoarea si copilul meu nu mai vroia s amearga la baie decat insotit, si pentru ca nu-l auzea nimeni cand se cerea la baie..., facea pe el.Am rezolvat problema cu intoarcerea educatoarei pe care el o iubeste si eu o ador, i-a cantat un cantecel frumos, cu vrajotoarelecare sunt doar personaje de poveste, care il insoteste la baie,desi pana cum copilul mergea singur, si care il ajuta alaturi de noi ,sa infrunte temerile.Acum e mai bine, dar m-am speriat foarte rau pt ca imi spunea ca "vrajitoarea e dupa colt", vrajitoarea e ascunsa "...si ii era de-a dreptul frica, era ingrozit.Am incercat sa aflam de unde se trage toata problema,nu amaflat inca, desi eu am niste banuieli, dar pana nu mi s ecofirma nu pot sa acuz gratuit.Acasa nu e problema, pt ca avem o casa foarte deschisa ca si spatiu ,iar baia si camera lui sunt la o un pas unele de altele, dar seara la culcare ii lasam o lampa de veghe si ceva sa asculte.Voi cum faceti cu copilasii vostri cand au frici de genul asta?Cat sunt de accentuate?Eui-am explicat foarte la rece ca povestile contin si personaje bune si personaje"mechants"-negative,ca daca nu ar fi asa nu ar mai fi povesti, pt ca povestea asta inseamna, ca binele sa invinga raul.I-am spus ca el e curajos si ca atata timp cand mami, tati si Christianne sunt cu el nimic nu i se poate intampla.I-am spus ca daca vreodata cineva va vrea sa ii faca rau sa tipe cat poate el de tare.Eu sunt de formatie "pedagog"si totusi lipsa de experientaisi spune cuvantulUneori ma aflu in fata unor situatii si actionez instinctiv si nu stiu daca e cel mai bine.
Tonia, musai sa cauti pentru Sa ceva creativ,ca parca spuneai ca ii place sa construiasca, sa creeze, si sigur o sa gasesti ceva.
Miflore, multumim ca mai treci pe aici si ne aduci pe linia d eplutire.Ana ta e o dulce, auzi la ea...sa se emotioneze incat sa planga...iubita mica
Dana_lucia, felicitari pentru Alberto.Noi avem patine d ecopil dar normale, dar stiu despre ce vorbesti, si noi le urmarim , IAris inca nu a pasit pe gheata, dar l anoi inca nu s etermina iarna, as aca anul asta sper sa reusim sa il ducem la patinoar, iar d ela anul la cursuri d epatinaj, ca e rusinos sa stai in Montreal si sa nu stii patina
Mno ,io am scris, nu m-am prefacut, din pacate, numai asa seara mai reusesc sa si scriu, ca in rest.,...e nebunie.
Va pup si va trimit o adiere din gerul siberian care s-a abatut peste noi, doar cat sa simtiti miros de iarna.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dana, pune un link cu patine pt copii, te rog!

Marinela, ce ma bucur ca i s-a intors educatoarea si ca e laudat!
Nu stiu ce sa zic de vrajitoare, Dinu stie ca nu exista in realitate dar nici nu l-a speriat nimeni cu chestii din astea. Vorbeste la gradinita, nu sa acuzi pe cineva dar sa le spui la toate ca pe |Iaris l-a speriat cineva si ai nevoie de ajutorul lor sa-i dispara ideea asta.

Mergi la inceput

Da, da, si eu vreau link-ul cu patinele care patineaza singure.
Numere mari sunt?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Buna seara! Pentru cei interesati, am trimis pe adresa e-mailului comun, doua poze cu patinele despre care am vorbit ieri. Trebuie sa te "dezamagesc" Miflore si sa iti spun ca, oricit de simple ar fi, din pacate nu patineaza singure!!!

Noapte buna tuturor,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Multumim Dana pentru poze!
Daaa, patinele au baza stabila, eu n-am vazut in Ro asa ceva. Foarte bune pentru copilasi! Si pentru mine!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am intrat sa va salut, sa va pup si sa va urez un an nou cu bine!!!
Suntem bine, pe partie toata iarna, la Vatra Dornei. Va asteptam!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput