Copilasi de Iulie - August 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, un An Nou mai bun si prosper, cu sanatate si bucurii multe alaturi de cei dragi!
cristalina spune:
LA MULTI ANI!
Multa sanatate, fericire si prosperitate in noul an!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
La multi ani..2009!!
La noi se anunta un an interesant,ceea ce banuiam deja ..aproape ca am ajuns la urgenta cu Sorin ,care a acuzat puternice dureri epigastrice..
Acum astepam gasca de rude..
polux spune:
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va urez sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima, iar sperantele ce au ramas sperante sa se preschimbe in noul an in realizari.
La multi ani!
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
kro spune:
Noul an sa nu va aduca in dar doar indeplinirea tuturor viselor, ci si sa aveti puterea de a le face fata atunci cand se vor indeplini.
Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!
LA MULTI ANI !
eli spune:
LA MULTI ANI!
Tot ce va doriti sa va aduca noul an!
Eu inca nu am nascut, cu toate ca noaptea visez la "greu" ca sunt in travaliu. Abia astept sa nasc, nimic nu-mi mai vine, ma misc ca un pinguin pe uscat, ma dor toate.
Noi am petrecut acasa noaptea dintre ani, cu sot si copil racit, sotul mai nashpa. Am cicnit cu suc acidulat . Stef a fost treaz pana pe la 1 si ceva, trebuia sa simta si el trecerea in noul an.
V-am , daca apar semne de nastere sper sa va anunt cumva sau prin cineva.
O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
roxanaz spune:
La multi ani fericiti dragele mele!!!! sa aveti un an nou plin de bucurie si fericire!! sa avem copilasi sanatosi, zile insorite, familii armonioase si numai impliniri!!
scuzat intarzierea grosolana si lipsa indelungata....da am fost prinsa cu mii de alte treburi.... si am facut si pauza de computer
Oliv sper ca Sorin e ok, da?
Eli hihihi si eu tot asa.... cu vise de nascare dar promit sa stau cuminte
Andreea de pupi cum te simti?
promit solemn ca de maine imi intru in ritmul normal de strigat catalogul de dimineata.
pupicei tuturor!!!
g_ioana spune:
Sorcova vesela, sa traiti sa-nfloriti
Daca nu stiati s-a cam terminat cu vacantzaasa ca sa faceti bine sa treceti la semnat condicutza pe anul asta...sa luati exemplu de la Vivia care a fost prima
Pe scurt,in vacantza a fost bine,ne-am odihnit,am mancat,ne-am distrat...mandra s-a simtit excelent,mai ales ca moshul a venit de vreo trei ori,la iasi,la campulung si la buzau asa ca si-a facut o colectie impresionanta de...camioane,masini cu telecomanda,papusi sirene,normale,cu cai si fara cai..la campulung ar fi stat numai afara,pentru ca a nins non-stop cat am stat acolo si era ca-n povesti...la buzau s-a jucat la greu cu verisorii ei!Ieri am ajuns acasa,asa ca sunt deja in prizadesfacut bagaje,spalat rufe,dat cu aspiratorul,facut cumparaturi si mancare...de maine la munca!!!!
Pun si io niste filmuletze si niste poze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/craciun%20cplung-%20revelion%20bz%202008-2009/?start=all
merg sa vaz pozele din urma si ce ati mai facut
pupicei
edit:sa incep nominalizarile:Giulik pentru cea mai aranjata printesa,Uka pentru cea mai simpatica freza cu tzepi,Galushtele pentru cele mai haioase sedinte foto si Andreeap pentru cea mai sexi gravidutza!!!
roberta04 spune:
Dragelor, m-am invrednicit si eu la inceput de an sa incarc poze de la Craciun, asa ca ne puteti vedea aici
http://community.webshots.com/album/569500936QAiCmd?vhost=community
Craciunul l-am petrecut aproape de Vatra Dornei, la Poiana Negri, un loc de poveste, cu zapada multa, datini si obiceiuri cum numai pe acolo se mai pastreaza,copii multi si un Matei cu nasul julit in seara de Ajun (a cazut de pe scaun de mirat ce era de ursi, capre si tigani dansatori).
De Revelion ne propusesem sa stam acasa dar am plecat cu uratul si am ajuns acasa la 3 dimineata, miezul noptii ne-a prins la iubita lui Matei , uite aici:
http://community.webshots.com/album/569505393grcNNP?vhost=community
De maine la munci, la gradi, am un cheeefff...
V-m pupat si va doresc inca o data un an bun!
Eu fug la vizionat poze din urma!
roxanaz spune:
buna dimineata!!
la raport cum am promis
azi trebuie sa ma apuc de sortat jucarii ca sa fac loc prin camera copiilor....ma ia cu groaza cand ma gandesc
Ioana, Robi, bine ati revenit, spor la treaba azi.
sunt restanta tare la poze, sper sa recuperez azi pe dupa-amiaza.
o zi buna tuturor!