Copilasi de Iulie - August 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bey, da' ce boieroaice sunteti, cu toate pe acasa, huh?

philip
18weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi pe acasa, pe la servici si maine

Si intram sa va uram un an nou plin de impliniri si bucurii, multa dragoste si fericire, noroc si prosperitate, multa sanatate !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hop si eu la 1.30 la job:))..Ce bine este sa muncesti doar 2 ore pe zi..ai timp de toate!
Asa ca am facut o amandina...sa evdem cum o fi la gust ..ca multe nu au prea iesit..Joi ne vin rudele..nu stim citi
Carmen ma bucur ca a trecut otita..
Felicia am intrebat pt ca era f frumos..

Io mai apar si miine deci nu va urez nimic de pe acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

va doresc un An Nou cu multa sanatate si bucurii! noroc si la multi (b)ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va uram un An Nou Fericit cu sanatate, impliniri si succese si cu intelegere in familie!

Noi anul asta petrecem foarte modest, stam acasa doar noi doi, prietenii cei mai buni sunt plecati in Germania, am si refuzat o oferta de Revelion intr-o statiune la vreo 70 km de Sibiu. Era pe doua nopti si ne-am gandit ca nu vrem sa lasam copiii cu bunicii asa mult, si bineinteles ca acum ne pare rau. Si uite asa, am ramas acasa. da am jurat ca anu asta e ultimu in care mai facem asa.

Va pupam si petreceri frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Noi va dorim un an nou fericit, sanatate, ca-i mai buna decat toate, implinire si liniste. La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

va doresc si eu un an linistit si multa sanatate. noi vom merge la niste amici in seara asta, cica vom juca wii si alte jocuri. is cam varza de ieri, am ajuns acasa si-am bagat mancare la greu, apoi la 7 am iesit la cina cu sefii mei, dar azi nu mai fac nimic, ma'c acasa si lenevesc.
unde e rox?

philip
18weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Si eu intru sa va urez un an nou fericit,linistit si plin de bucurii si muuulta sanatate pentru toata lumea!!!!
LA MULTI ANI!!!
multi pupici,va imbratisam cu drag si va dorim petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multi ani, an nou prosper si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Repejor sa vine Anul Nou si nu v-am urat!Am venit la 1..dar am primit email sa plecam la 2 acasa..asa ca ma duc si eu inspre casa dar nu inainte de ...

Ce-mi doresc mie..va doresc si voua...sa avem sanatate ,restul cum necum le ducem..
Sa aveti un an nou ..mult mai bun ...si La multi ani!!!!

iaca am reusit la 12 fixe!

Mergi la inceput