Copilasi de Iulie - August 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Lia, nici Andreea nu-l pronunta bine pe R...la noi R este I (iata/rata,maiai, marar)...eu una inca nu-mi fac probleme.
Cu telefonul,asa sunt parintii....ai mei nu dau tel. cu saptamana daca eu nu-i sun(ei sun ca noi tr. sa dam tel. ca suntem mai mici...)Soacra-mea acum cateva zile m-a mustrat ca de ce nu dau si eu tel. zilnic la ei....ca a sunat si n-am raspus(noi fiind plecati prin oras/ tel. lasate acasa), apoi si-a facut griji. Drept urmare mi-a spus sa-i dau tel ori de cat ori iesim din casa, sa stie si ea de noi...am ramas masca. Nu ma indoiesc ca asa vom deveni si noi...
Ioana a zis bine...sunt oferte cu convorbiri nelimitate....va pup.

Leeloo, toata admiratia pt. educatoarea lui Stefan...rar intalnim asa oameni in ziua de azi.

Eu am o groaza de nervi...Nede a dus masina in service azi dim. si a lasat in portbagaj toate cadourile de pus sub brad...o ia tocmai maine seara ...si mai am de facut cumparaturi...

Mai tarziu mergem sa colindam....

filmul http://www.youtube.com/watch?v=Ii_RbuHoCkQ

...si pozele http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, fa maica si pt mine ceva de mancare, ca eu-s si maine la serviciu. am rugat soacra sa faca sarmalele (eu oricum n-am atata rabdare la invelit), dar tre sa-mi fierb toate alea pt salata boeuf maine si poate chiar o si finalizez, apoi joi voi baga un muschi de porc la cuptor. mai am un tortulet de facut si nu ma pot hotari daca sa-l fac maine (addica daca am timp) sau joi.
nu ma stresez prea tare dar de mancare tre sa fie, plus ca ne vin 2 prieteni in vizita.
a, si de impachetat cadourile...
Craciun fericit

philip&16+&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vai a fugit in lume Roxa si eu nu stiu cum sa fac cozonacul..mai am timp pina miine sa cercetez...
Azi avem party la gradi si fierb zarzavaturile pt salata...miine vin la job juma de zi si apoi cozonac si....pt prima data sar peste sarmale..am hotarit sa fac varza a la Cluj...este acelasi lucru in fond si fara munca..Sotul face piftia si gata!

De ale lui Luca:
-faceam activitati din carticele romanesti si eu intreb la un moment dat..Luca cite mere vezi?
-I can not hear you! You speak spanish!

Sau aseara in timp ce citeam:
-Mom if you have a baby ..you have milk?
-Da Luca...
-I want to be a baby!!!!..si da-i plins..
-De ce Luca?
-'cause I love milk!..I want to be a baby ! I love myself! Look I was cute (si-mi arata un tablou cu el baby)..I love this guy!
....si din senin..what if nobody will like to marry me!

Dana merci si tie de urari...asa cum zicea Lia mai bine mai tirziu decit niciodata!Mai spune de serbare...
Felicia...superb...unde a fost facut serbarea? Andreea este la stat sau la particular? Am vrut sa te tot intreb..mai regreti intoarcerea?
Daria..ati intrat intr-un cer vicios...fii fericita, relaxata si poate se schimba si Giulik..
Ioana eu credeam ca esti deja la ai tai..Drum bun!
Gabi merci pt detalii...per total a fost frumos..Ce faza cu dormitorul care este tot un..pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am uitat..Lia despre pronuntia lui "R" cel mai bine este sa afli parerea unui logoped..Luca pronunta f bine orice in engleza..si f prost in romana..acelasi copil Cit despre factura de tel..scpune-i deschis..sint casnica (apropo ..de ce?)..si asta este situatia..

Carmen merci si tie de urari..voi nu plecati nicaieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sunt casnica pt ca implinind si Dea 2 ani trebuia sa ma reintorc la firma...Dani e scutit de gradi pana in primavara-vara, asta insemnand cel mai probabil luna mai. Dea nu e de dus la gradi inca. la cresa e exclus, e nebunie. Ca sa-mi iau babysitter 9 ore/zi pt ei, am nevoie nici mai mult nici mai putin decat de 1600 RON lunar. Calculul simplu mi-a aratat ca as munci doar de dragul muncii, adica fara sa ma aleg financiar cu ceva. La finele lunii as decarta totul pt supravegherea lor. Sanse de crestere a salariului si avansare nu am la locul actual de munca, eu nu sunt specialist IT, ci doar am facut asta ceva vreme profesia asta fara pasiune si din motive personale, si financiare, la vremea cand ma angajasem salariul era tare bunicel pt mine, acum nu mai este. Si ideea e ca nu pot avansa intr-un domeniu care nu ma pasioneaza. Sotul meu care e specialist in IT, a demisionat de la aceeasi firma in urma cu 3 ani tocmai pt ca nu i se permitea sa avanseze, si el chiar avea temei sa creada ca merita mai mult pt ca el chiar este programator, eu dupa cum stiti sunt social worker de profesie, asa ca nu prea am ce munci in mediul calculatoarelor.

Na, si asa am ramas casnica pana imi voi gasi un job mai potrivit, un salariu mai bun si pana copiii vor putea amandoi sa mearga la gradi.

Daca Danut nu e singurul care nu-l pronunta pe r nu ma mai agit deocamdata. El are un vocabular foarte bogat de altfel, si discutiile cu el sunt bine inchegate, are logica in tot ce spune si se vede ca gandeste multe si nici nu vrea sa spuna tot ce gandeste insa cu pronuntia lui R este mai greu....

Olivia cand veniti in Ro? unde va stabiliti, la malul marii? Ce fain comunicati voi in 2 limbi!

Daria spor la bucatarit, o sa te ajute Giulik la maioneze.
Spor la bucatarit tuturor, noi anul asta suntem invitati la masa de Craciun la nasul copiilor asa ca la noi n-o sa fie prea deranj anul asta, imi permit un respiro, o sa gatesc normal, oricum fac 2-3 feluri de papa, si o sa sarbatorim spiritual impreuna cu cei ce o sa ne mai viziteze.
L-am invatat pe Danut o colinda si-o sa le-o cante de manuta cu Dea, sper sa nu il apuce emotiile taman in pragul casei nasilor ca asa de frumos recita "lelui -lel, gelu-i gel" (lerui-ler, geru-i ger:)), dar parca vad ca o sa se fastaceasca tot acolo...vedem noi

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lia asa cu ai prezentat asituatia..pare cea mai buna solutie! Ia sa filmezi pe Danut!
Noi da, ne stabilim la malul marii...pe 2 martie...venim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Trezirea

Kim, cate vorbeste Luca, raman uimita Wow
Deci de martisor calatoriti

Lia, da-da, haide odata cu pozele si filmuletele alea

Andreea de Pupi, merciii !

Spor la treburi , eu voi fi prin zona azi



Daria & GIULIA(2004 08 16)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna dragele mele
mii de scuze pentru lipsa de ieri... dar am terminat treaba la ora 18... am ratat si o iesire la restaurant ptr ca nu ma mai puteam misca efectiv. las ca nasc eu
deci, cozonac: pus ingredientele din reteta pe care o aveti deja in cuva masinii de paine, setat programul de 'aluatu cu drojdie' (la mine dureaza o ora si 25 de minute), scos apoi aluatul, umplut, pus in formele de copt, lasat din nou sa creasca cam o ora sau pana cand ajunge la buza de sus a formei, apoi copt. cam asta ar fi toata filozofia. din pacate nu se pot face decat ture mici de cate 500g (maxim 750g) faina deci un cozonac mare sau doi mijlocii (pe mine de aia ma tot auziti cu 'sunt intre 2 ture de cozonac').
nu stiu daca mai pot intra azi asa ca va urez de pe acum Craciun fericit, sa fiti cu totii sanatosi, fericiti, plini de bucurie!!
cu mult drag va imbratisam,
Roxana, Patrick si Mugur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

SARBATORI FERICITE SI LINISTITE ALATURI DE CEI DRAGI!CRACIUN FERICIT!!!
Va pupacesc cu mult drag!!!Sa aveti grija de voi si sa ne "revedem" cu bine in noul an!!!Gravidutzele sa fiti cuminti,da??
(Daria la ora 13 ma voi ruga si eu pentru Emma sper sa ajung la mitropolie la sf.Paraschiva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetele!
Am intrat sa va fac si eu urarile de Ajun - sa aveti un Craciun fericit, plin de liniste si armonie si Un An Nou plin de bucurii! Va imbratisez cu drag si va multumesc pentru fiecare sfat, ajutor, povestire impartasita, intrebare sau detaliu impartit - sunteti cele mai bune!!

LA MULTI ANI!!


La buna vedere in ianuarie 2009 (noi revenim in tara pe 11 ianuarie...)!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput