Copilasi de Iulie - August 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io ma multumesc sa-i mananc cozonacii si carnatii lui mama pentru ca pe mine sigur ma prinde Mosul la servici.

Va urez Sarbatori Fericite, pline de sanatate si belsug, sa va bucurati de ele alaturi de copilasi , de soti , de parinti si prieteni!

Nu ii dau cu La multi Ani ca mai intru pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Craciun Fericit

love tuoata trupa !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Un Ajun de Craciun linistit si bogat si un Craciun fericit si multe cadouri maine. Pupici!

philip&18weeksbaby&mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa merci am gasit mesajul si pe Ym..fie ce-o fi ma apuc de cozonaci ...tati este pregatit sa plece la magazin sa cumpere Panettone

Craciun fericit si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!Vacanta frumoasa celor plecati!

Eu voi continua sa vin la job asa ca mai apar eu pe aici!

a..si sa nu uit...Ho,ho, ho....Merry Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Am intrat sa va spun Craciun fericit, plin de bucate alese, veselie, voie buna si sanatate alaturi de cei dragi.

Si ca sa nu uit ...pe tema...vai de parintii care nu asculta de copii.
Ii explic ceva Adelutei, si ea ma contrazice spunand altceva. Eu insist spunandu-i ca e asa cum spune mami, la care ea:
Nu stii tu mami, ca esti prea...mare. Eu stiu mai bine.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

CARCIUN FERICIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Cracin Fericit!

Tot 2 in 1 suntem. Am ajuns ieri acasa dupa 2 sapt de spitalizare. Contractiile au cedat si ca nr si ca intesitate. Bagam pastilute, mai bine asa decat cu perfuzie.
La mancare romanesca zic pas. Am impodibit doar bradul si desfacut cadouri cu Stef dimineata. Cam asta e Craciunul anul acesta. Plus ca aici si pe 24 si 25, 26 se lucreaza.
Va pupacim!

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Merry Christmas..ho,ho...ati fost cuminti?
Este 11 trecute ..si vad ca a venit Santa...a muncit saracul la impachetat ,le-a asezat frumos..a facut poze ..montat tripodul ca sa-l filmam miine pe nebunici..si acum dupa ce-a papat cozonac facut de Luca si mami (dupa tati cel mai bun..ever), a baut si lapticul si s-a dus sa se culce..

ma duc deci sa ma visez si eu copil..miine voi redeveni cu siguranta...cel putin pt citeva minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !

Io prima cu poze ; mandra si-a ales toata ziua tinuta pt a astepta bradul , mai am de lucrat la acest capitol .
In final, Giulia a fost super-extra-hiper incantata si multumita de ea insasi ca a primit atatea cadouri, iar in final, azi noapte la 1, mi-a multumit pt Craciun, pt cadouri, pt MoshCraciun

Sa veniti cu pozeee , merg sa lenevesc si sa rontai
Pupici tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de miine impliniri, orice cadere un pas inainte, gindul bun si fericirea sa va insoteasca mereu ! Va pup cu drag si va imbratisez pe toate si va doresc sanatate multa si un Craciun minunat !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput