Copilasi de Iulie - August 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Ionilor si Ioanelor!
Sa fiti sanatosi si voiosi!

La multi ani Ioana!
Carmen, Sa-ti traiasca fecioru'!
Papadico, la multi ani sotzului matale din partea familiei noastre mici si vesele!

V-am citit de cand am intrat in noul an, n-am ramas codasa decat cu scrisul (eram cu ochii pe burtici, sa nu cumva sa faca cine stie ce si eu sa nu stiu...)
Stau cu pampoanele pe birou ca vad ca Eli are un gand...:)))

Felicitari Doamna Bibi, sa fie intr-un ceas bun!
Sarcina usoara!

Sa-mi traiasca "Iana Adiana Enchecu" dupa cum spune ca o cheama galusca mea mica (cred ca Maria a invatzat-o ca eu nu i-am repetat chestia asta) si John sa ne traiasca si sa fie sanatosi!

Ma duc sa fac pregatiri ca ii serbam pe Ionii din laborator.
Un an nou exceptional sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multu, multu, si voi sa traiti!
roxana, auz, da`ti prieste sarcina, vazut parada dinozaurilor, las` ca vine si aia a papusilor;))
ioana, zi repidi cum te resfeti azi, ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Am vazut pozele cu patrik si mamica lui eleganta . Roxi, deci culci copiii impreuna in camera de la inceput? Nu o sa se trezeasca Pat din cauza Evei?

Olivia, wow, ati intrat in linie dreapta cu plecarea! Cred si eu ca esti emotionata.
Eu am inteles ca la gradi doar ati anuntat cand e ultima zi pt. Luca, dar el inca mai merge, asa e?
Sania cu reni am gasit-o in buricu' Bucurestiului ... Mai exact in :tara lui mos craciun" (alias Piedone - primarul sectorului 4) . Ne-am dus sa vedem partia artificiala de sky si am dat de mosu' si sania lui ...

Eli, cum esti? Da-ne un semn daca poti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Roxi , arati super , super ..iar Pat chiar ca este clona sotului !!!
zi rpd reteta tortului ..ca e piscina in gura mea !!!!

Produsele Hipp nu au disparut de tot de pe piata ..dar nu am mai vazut borcanele cu fructe cum erau inainte ...cu caise, piersici , etc ..fructe pe care nu le gasesc altfel in sezonul asta ...

mai noi avem o perioada de liniste cu Luca ...am vb si cu educatoarea care mi-a spus ca a observat ca face multe lucruri rele in mod constient ..ca stie ce ebine si ce e rau ..dar parca vrea sa testeze reactiile celor din jur ... la gradi este si un psiholog ..la care ma voi duce sa discut sapt viitoare dupa ce-l va "analiza " putin din umbra sapt asta...
sunt tare curioasa ce-mi va spune ...

petreceti ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, esti mumoasa-mumoasa-mumoasa, pe bune
De Patrick ... ochii aia sunt dementiali
Si noi avem dinozauri, dar zac in balcon ...

Nush ce mai vroiam sa zic.

BlueAngel, eu cumpar la comanda una-alta, da-mi pls adresa de mess sa-ti scriu ce si cum.

Nush ce mai vroiam sa zic ...
Sunt extazy, am cumparat nejte hainute pt un bb mic ... sunt din`alea newborn ... uoofff ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua! Si La Multi Ani! Dragi Ioni si Ioane, sa traiti cu numele! Sa fiti sanatosi si la punga grosi!

Vazut poze! Fromosi cupii, fromosi parinti!

Sper sa fiti sanatosi in 2009 si sa lasati problemele pentru anii care au trecut!

Monica, felicitari pentru bb2 si sarcina usoara!
Andreea, asteptam oficial itulatura "mama de baieti"!
Eli, scoatem pompoanele?

Noi n-am avt evenimente majore de Revelion, am fost la niste prieteni, dotati si ei cu 2 copii, s-a strans o gashca maricica, s-a pregatit distractia, masa si dansul in sufragerie si am petrecut in bucatarie! Ca n-am mai apucat sa mutam toate alea... Si cel mai nostim a fost ca taticii au petrecut pana pe la 3 dimi, iar copii pana pe la 4.30...
Sper sa apuc sa pun ceva poze azi...

Daria, pupici Giulicai! inteleg starea de continuu razboi, o purtam si noi cu Victor. Uneori mai ia pauze, dar cred ca e doar pentru incarcarea cu munitie...

Si io am inteles la fel despre Uka Oliviei: doar a dat "preaviz" la gradi:)) Vivia, sufletul sus!

Roxa, gata sortatul? Io zic sa faci bagajul de spital... De dormit o mai avea unde dormi Eva, dar tu tre' sa fii pregatita... zic io din experienta...

O zi buna si fericita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

simona.dinu@gmail.com
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci gata am vazut toate pozele!!!
mentiuni speciale pentru sedinta foto a lui Luca, pentru Giulika cu gemeni (muahahahahahaha sa pastrezi bine poza ), pentru Matei cu pretena si pentru frumoasele Carolinei, precum si pentru caciulitele capritelor lui Cristal. dementiale!
multumesc frumos de complimente... stiu eu ca sunteti niste dragute .
Simona, am inteles...reteta tortului e cea veche de joffre cu portocale. daca nu o mai ai o caut si o pun din nou.
Danule bagajul nu e facut. da-l in ma-sa ca il fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox

BlueAngel, ti-am dat mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

baga si la mine pliiz m_costin

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Rox

BlueAngel, ti-am dat mesaj

Mergi la inceput