Copilasi de Iulie - August 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Vazut poze...frumosi toti copii...si parintii aferenti..Astept pozele Roxanei sa vedem si iepurele suedez
Am uitat sa felicit Stefanii...de Gabi si de Eli..sa fie sanatosi!
Eli asa cum zici..roboti..monstrii vrajitori..
Daria cum mai este situatia cu Giulik?
Ioana ce sa zic de Luca..doar ca rudele ne-or fi crezut nebuni..Luca a fost un sfint...nu a vorbit mult si tare..si cind l-au vazut cum se imbraca singur, se spala pe dinti, isi impacheteaza hainutele la culcare si pune la spalat pe cele murdare ...s-au socat!A...sorcova...da. l-au invatat si pe Luca, m-au pus sa cumpar un bat decorat..si a facut ceva bani!
Monicule felicitari pt burtica!!
Caro unde ati gasit sania aia cu cerbi???
Azi am anuntat la gradi care este ultima zi...educatoarea s-a emotionat..iar pe mine m-a bufnit plinsul...Cum sa rezist eu acestei schimbari?..intrebare retorica evident
edit Roxa nu am priceput unde puneti patutul?
kim222 spune:
IOana..La multi ani fata frumoasa! Sa fii sanatoasa...si la punga groasa!
La multi ani Ionut de Camen !Sa ai mult noroc!!
La multi ani Ionu' de Papa si Cristalina!!!
Daca mai sinteti..ma scuzati sint cam dusa..am aranjat si cu containerul..am facut-o si pe asta!
szivarvany spune:
tuturor ce-si serbeaza onomastica azi
Buna dimineata.
Am scos bradu`chel din casa si am aranjay cadoul lasat de MoshCraciun care a dus bradu`chel Altfel il vom jeli o luna, in loc de 3 saptamani. Pt ca bradul e cadoul-cadourilor pt Giulik
Andreea de Pupi, ohoho, un fratior pt Pupi, v-ati gandit la nume ? Felicitarile oficiale le fac cand dai vestea oficial
Kim ... si nu pui poze cu sorcova ???
Merci de intrebare ... am mai avut un show duminica ... sper ca ultimul. Deocamdata face eforturi sa se comporte, stiind ca mergem la doo aniversari. Si a mai inceput si gradi, asa ca parca si-a reluat ritmul normal
Pup trupa. Ioanele, treceti la dat de beut
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI IOANA!
CARMEN, sa iti traiasca si tie IONII, sa fie sanatosi! La fel IONU' Papadiei! LA MULTI ANI!
Pentru IOANA ADRIANA Monicai si EVA IOANA Corinei, LA MULTI ANI, sa cresteti mari si sanatoase!
Scuze daca am omis pe cineva...
Doamna BIBI, felicitari, sa ai o sarcina usoara!
OLIVIA - Luca ce zice de plecare?
ANDREEA (P), doi baietei, ce frumos!
ELI, ne pregatim de galerie! Sa ne dai de veste!
Va doresc o zi frumoasa si calduroasa (la noi sunt -11 grade, brrrrr....)
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani fericiti Ioanelor si Ionilor, sa fiti sanatosi, plini de noroc si iubiti!!!
Oliv, Eva o sa aiba patutul in camera lui Patrick. Adica or sa aiba camera comuna. sorcova, ce misto!! gata, nu mai merge Luca la gradi? asta da schimbare..
Andreea... nesting.. de nevoie. cred ca ar cam face asa oricine in locul meu daca ar mai avea 2 saptamani pana la nascare si nici macar pat la copchil luat, daramite bagaj de spital si altele [rolleyes]
Daria, sa stii ca si lui Pat ii e mai bine cu gradi, ca are o ocupatie.
carmenp spune:
la multi ani, ionilor si ioanelor!
sa fiti sanatosi cu mic si mare
multumim pt urari, si pt tuata lumea
eli, nastere usoara, pregatesc pampoanele
madam bibi, uauu, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos
philip, felicitari, lasa ca baietii se cresc mai usor ca fetele
io mor de somn, m-am sculat la 6 jumate cu ionu` sa invete iarna pe ulita, reviu
edit, roxana, doua saptamini?? tii, ce`a trecut timpu`
BLUE ANGEL spune:
LA MULTI ANI IONICE SI IONICI !!!! Sa fiti sanatosi si la punga grosi !!!!
Felicitari Monica ... super veste !!! ma bucur mult ca toate s-au aranjat in viata ta !!!! sa ai o sarcina usoara !!!!
Eli , suntem aici ptr galerie !!!Ai grija!!!
Olivia , ce mai face Sorin ?cand plecati efectiv ?
Andreea, sa stii ca este super ca vei avea tot baietel ..eu mi-am dorit nespus o fetita (inca imi mai doresc) dar cand ii vad cum se jaca si ce bine se inteleg , ma gandesc ca a stiut Dumnezeu cum sa le aranjeze cel mai bine ptr noi ...
Roxi , ce nume frumos ai ales ptr fetita !!! inspirat din Wall -e , ha ?
mai de ce nu mi-ati spus ca in desenul asta nu prea se vorbeste ...ca atata am alergat sa-l cumpar tradus ..si cand l-am gasit ... am descoperit ca nu era mare lucru de tradus ...oricum ..Luca s-a indragostit ... iar cand canta la vie en rose ..eu sunt topita ...
noi suntem bine ..am fost ieri la dok toata trupa ca si eu tusesc la greu ...dar mi-a dat doar niste aerosoli
fetele poate stiti sa ma luminati si pe mine inlegatura cu subiectul asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131551
in sensul ca nu stiu ce marca sa aleg din cele comercializate in Germania ..eventual pe mail ..sa nu fim urechiate
noi inca nu am desfacut bradul ..si nici luminitele de prin casa ...
pare asa pustie casa dupa aceea ... ce repede au trecut sarbatorile astea ...
pupici si distractie placuta
g_ioana spune:
Neatza,multumesc mult pentru urari,va pup si va imbratisez pe toate...si va invit la tort si cafea tare si fierbinte(nu-si daca merge combinatia...la noi in catedra se organizeaza azi un fel de petrecere de revelion..asa ca io fiind singura ionica am venit cu tortul si cafeaua)
Vivia pai cum ultima zi la gradi?...pana-n martie ce faceti,va plimbati?Bravo lui Uka,asa baiat mai zic si io....a mea la Buzau a prestat de toate singura ca sa le demonstreze verisorilor ei ca este mare...acasa si-a adus aminte ca-i mica si trebuie sa o ajut
DoamnaBibi felicitarisa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!
Andreeap deci baiat zici...super,ai sa fi o rasfatzata cu trei cavaleri in casa
Aseara ma sfatuiam cu mandra ce pregatiri sa fac pentru musafiri...ea imi zice serioasa "vreau sa-i servesc eu cu bomboane si tort"...io ii explic ca-i ziua mea si trebuie sa-i servesc eu..ea foarte hotarata "daca-i ziua ta si eu sunt copilul tau atunci sigur pot sa-i servesc eu!"
Hai LA MULTI PENTRU TOTI SARBATORITII DE AZI SI PETRECERE FRUMOASA!!!
pupicei
roxanaz spune:
Simona nu mai e hipp in magazine? ce ciudat... cand am fost acum cateva zile in selgros era plin. poate e doar o pauza in aprovizionare? imi pare bine ca si lui Pufu ii place wall-e... bine ati venit in club
Carmencito da mah a zburat timpul asta... ceva de groaza
pentru ca am fost destul de in urma cu pozele am reusit sa pun ceva poze de la revelion: http://community.webshots.com/album/569540326UNCvch si cand termin de mutat rafturile mi-am promis ca ma asez la calculator si vad toate pozele puse de voi. ha!