Oltence-poftiti la povestit!(26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

salutare..salutareee
hop si noi pe-aci sa va pupam..

Sa-ti fie rusine de vreo 2000 de ori,daca nu bagi 2-3 poze de la Botez

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Ohooo,lume noua...!!! Liana,bine ai revenit,pupam printesa mica si pe mamica ei,speram sa ne mai spuneti despre voi si DAAA,vrem poze,cat mai multe poze !
Oltencelor,gata,s-a terminat concediul,ati pus si muratirile...treceti la semnat condicuta!Pai se poate,atatea chiuluri?
Eu sunt in C.F.S. zilele astea(5 zile) si sa stiti ca fac apelul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

La Multi Ani tuturor craiovenilor,sa fim fericiti si sanatosi cu totii...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Prezent
sa-mi fie rusine da!!!!da nu poci pune poze ca-s la austrieci deaia am si timp de net
va pup pe toatee

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

La multi ani!

Ce ziceti de parcul tineretului? L-ati vizitat?!
Voua nu va miroase a campanie electorala?! Mi-e sila de ce-am vazut! Pacat,ca-s banii nostri acolo si munca unor oameni..munca grea,ca i-am vazut cu ochii mei Ieri era plin de nespalati,locul de joaca era devastat-se urcau cu picioarele in leagane,pe tobogane si balansoare,leaganul tip roata era arhiplin..nu aveai unde sa pui copilul..In scarciurile pt.bebelusi se urcasera-in picioare-iar la toboganul cel mai mic,o "duamna" ii stergea mucisorii puradelului-cu mana si apoi se stergea de partea din lemn De centru..ce sa va mai spun..ati vazut si voi..
Oare austriecii(ca tot am vazut steagul Lianei) asa isi organizeaza targul de Craciun,in corturi si sub umbrele de plastic?!
Sunt trista,ma retrag!
Va !

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Zoze,ai dreptate,pacat de banii nostri si de munca depusa acolo...ce sa zic,parcul arata super dar nu va rezista mult!
Am fost si noi sambata,inainte de a ajunge Base,ne-am plimbat doar ca de distrat la locul de joaca nici o sansa,era plin de puradei si da,se cocotau cu picioarele,fara pic de mila,parca nici politia comunitara nu reusea sa le faca fata.Eu cred ca indicat ar fi sa se puna o taxa la intrare,poate asa nu or mai intra cu toata satra,nu stiu,or gasi ei o solutie caci e pacat.
Am revenit pe seara la concert,l-am "prins " pe Iris si putin din Michael Bolton,in centru nu am ajuns dar am auzit ca in afara de olari nu a fost nimic deosebit.
Pupici oltencelor!

Mergi la inceput

Cami-hai sa-ti zic de patania de Vineri dimineata,cand merg-impreuna cu Mihai si socrela-la locul cu pricina,sa ne dam hutza

Mentionez ca am fost si Miercuri si Joi..

Vineri,un gardian botzos(sa ma ierte D-zeu,dar "in caz de"-cum alearga oamenii astia?!),vine si ne pofteste afara de pe terenul de joaca.Normal ca-s socata si intreb de ce,ca doar nu suntem singurii(restul erau puradei)..Raspunsul-maine se deschide si azi nu-i voie!! Iihh?!Cum?! Pai noi ne hutzaim de 2 zile si nu ne-a interzis nimeni,puradeii se dau in voie,in picioare,gramada,etc..Cum naiba-noi-nu avem voie?! Unde scrie?! De ce ei au voie si noi nu?! Ce treaba are sula cu prefectura?! Era lume gramada,se plimba in voie,copilasii mai mari erau cu rolele la locul special amenajat pt.role.. Nu m-am lasat si i-am zis vreo 2-Domnului Gardian,sa ma tina minte! Si nu am plecat de acolo,pt.ca nu avea niciun drept sa ma dea afara-nu dorea decat sa-si arate.."puterea",pe noi,astia "mai slabi"..Mi-e sila!!
Sambata,Duminica..ce sa mai zic-nu au miscat un deget-doar au supravegheat E parcul lor,nici vorba de taxa sau paza serioasa,e doar al lor

In rest-sunteti bine,sanatosi? Vad ca numai noi bantuim pe-aici..
Pupici!

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Suntem bine,multumim!
Asa e,se pare ca numai noi bantuim pe aici.Imi pare rau de patania voastra,ma gandeam eu ca in acea zona e greu sa existe respect pt. munca depusa si frumusetea locului,e prea mult sa cerem asta intr-o tara unde NU MERGE NIMIC,unde interesele personale primeaza in toate domeniile,unde toti se bat pe ciolan dar...noi suntem prea mici pt. a schimba ceva,nu putem decat sa speram ca pana cresc copiii nostri lucrurile se vor indrepta sau daca nu...ne mutam in alta tara!
As avea o rugaminte la oltencute,daca sunteti dragute sa votati pisicuta fetitei mele...de fapt si-a dorit o pisicuta virtuala caci una reala nu ne permitem in apartament si a aflat de la colegii de clasa de acest site,s-a inscris dar...NE TREBUIE VOTURI ZILNIC pt. a putea avea grija de ea,puteti intra pe site pt. mai multe detalii!Deci,daca doriti sa ne ajutati cu voturi pt. a tine pisicuta in viata,votati aici http://www.tamagochi.ro/pet-miow99 .

Mergi la inceput

http://www.tamagochi.ro/pet-miow99

Mergi la inceput