Oltence-poftiti la povestit!(26)
Raspunsuri - Pagina 14
camelia72 spune:
Salutare!
Zoze,se pare ca doar noi mai bantuim pe aici,fetele sunt la mare,la soare...!
Am si eu o rugaminte la oltencutele mele,care isi mai vara nasucul pe aici,stiti unde se face o mamografie la noi in oras?Am nevoie urgent de aceasta informatie....
Geo,sorry,nu cunosc dar ma interesez daca ne spui si in ce zona locuiesti!
isabela spune:
La Policlinica Helios, se facea in primavara. In primele zile ale lunii era mai aglomerat, pentru ca veneau cu trimitere, apoi ceva mai liber, pentru ca se platea.
bertha spune:
Fac de zor la bagaje, maine dimineata plecam la mare. Nu stiu cum o sa incapa totul in masina. Cre'ca eu si copiii vom merge cu trenul si bagajele cu masina. Ei, ne-om face noi loc pe undeva. Am luat multe hainute pt ei, ca stam 12 zile si sa fie acolo. Mult spatiu o sa ocupe un plasoi cu jucarii pt plaja (piscina, colac, minge, lopatele etc), pampersii, borcanelele, scaunul de masa, ohoooo, nu vreti sa vedeti ce lista avem. Darius nu vrea sa renunte la jucarele si piscina lui, sa-i luam de acolo o galetusa si cateva forme, le vrea pe ale lui.
Ioana are gatul putin rosu, ia Panadol si Nurofen, sper sa nu se agraveze. Dr ne-a prescris si alte medicamente, sa fie, daca se inrautateste situatia, Doamne fereste. Oricum, avem si o plasa mare cu tot soiul de medicamente, ca in concediu de obicei ii apuca te miri ce.
In sfarsit, avem si noi 8 kg. E o mofturoasa dsoara mea. De curand, s-a dat galusca la ciorba lu' frate-su, care e f buna, doar ca are putina sare. Baiatului i-am dat mancare cu sare dupa un an...acum nu stiu daca fac bine, dar de cateva zile ii dau si ei ciorbita normala, sarata ff putin, mananca mai mult si cu mai multa placere.
Am descoperit recent ca are alergie la proteina laptelui de vaca, asa ca am trecut amandoua pe regim fara lactate timp de un an (eu pt ca o alaptez).
Mi-am facut si eu analizele, sa vad cum stau cu calciul, daca suport acel regim fara lactate. Vestea buna e ca toate valorile sunt normale, am calcemia buna, deci pot tine regim si pot alapta galusca in continuare. Am slabit un kg.
Ioana a invatat sa faca pa, da din manuta cu convingere, e tare dulce. O antreneaza Darius din greu, toata ziua dau din maini amandoi.
In continuare urla in scaunul de masina. Nu stiu cum va fi drumul de maine, of, si mai are si gatul rosu, urletele sunt tot ce-i lipsesc.
Noi ne intoarcem pe 24 august. Incerc sa intru mai des cand revenim.
Va pupam!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
zozela spune:
Salutare!
Cami-habar n-am!! Sper ca esti bine!?!
Bertha venim si noi-Joi!Voi unde mergeti-ne vedem? Sanatate,fara muci,gat roshu,bolesnite de orice fel-vacanta minunata-si atat!!
camelia72 spune:
Andreea si Zoze,distractie placuta la mare,sa aveti vreme frumoasa si sanatate maxima!
Isabela,am receptionat,multumesc mult!
Pucku spune:
cineva din Dragasani care ma poate ajuta sa gasesc pe cineva?
e vorba de mama mea care nu raspunde la telefon si nu am nr eui de celular.....va rog
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
vlahos spune:
ZORELA de multisor imi sta chestia asta in cap CUM AI AJUNS TU IN INSULA CRACIUNULUI ca eu pina la tine nici nu auzisem eu ea. spune-mi si mie cum e pe acolo ca ne bate gindul sa plecam din cnada nu ca e rau dar de dragul aventurii cautam o insula
zozela spune:
Salutare!! Pfuu..ce vant bate pe la noooi
vlahos-pe insula asta am ajuns cu sufletul! Fizic..sunt in Craiova!! Ce m-as mai reloca si eu pe-acolo..
Oltence-nimic,nimic,nicio vorbulita?!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Liana30 spune:
salutare..salutareee
hop si noi pe-aci sa va pupam..
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"