Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 8

cristi_2003 spune:
ce dragut e bebe david - acuma l-am vazut si eu
o scumpete de bebel
ariya - deci chiar mi-ar fi mare, ca m-am speriat cand mi-a zis aia de la farmacie ca atata o sa imi trebuiasca. eu aveam inainte 55 de kg la 1.74 37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 1 SAPTAMANA

IRINA.C spune:
Naty...brrr bafta!!!!
Maine dimin si io a control asa am emotii..si nu merge tati pui cu noi , merge mama ca sa ma cicaleasca la creieras!
Bine ati venit acasa Selene si Billy si sa va traiasca bebeii!
Nu mai stau ca am mari emotii...sper sa vin cu vesti bune maine.N buna!
bb mic
POZE35+

lisa79 spune:
tocmai am terminat de vorbit cu mama lui Cris30,totul e bine,maine i se va da drumul acasa. proaspata bunica era tare incantata de micuta Daria care am auzit ca e o mare zambitoare. asteptam cu mult drag poze cu proaspta mamica si cu licuriciul.
inca odata felicitari!
35S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 5 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

lisa79 spune:
fetele,voua vi s-au umflat buzele??? eu sunt mai ceva ca angelina jolie. oare as putea sa pastrez mcar jumate din buze???
35S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 5 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

bebelusi spune:
Cami zici ca-s batuta-n cap Daca tu zici ca avem 32+eu te cred pe cuvant, asa nu mai am chef sa numar inca o data. Eu mi-am scris pe calendar....naiba stie... Ma iertati ca am trisat cu o saptamana
V-am pus pozici cu bradutul si ornamentele noastre. Am uitat sa pozez ornamentul de pe usa de la intrare pe care tot eu l-am facut. Sunt obosita moarta, acum am terminat, cred ca ma duc sa fac
Ledi ai un bebe superb, m-am indragostit deja 33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi spune:
Am uitat sa pun linkul
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=133+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

miereamara spune:
Am umblat ca o disperata vreo trei ore prin oras.
Sunt dusa, mi-am luat haine care nici macar nu imi vin acum, asta asa, mai mult ca sa fiu motivata sa slabesc.
Nu va spun ce dureri ascutite am inceput sa simt in burta si mai jos, la un moment dat ma batea gandul sa ma duc la spital pt un check up, dar m-am razgandit, miercuri am oricum control la medic.
Spic de grau, cam asa este cu cezariana si aici, te pun la terapie intensiva cateva ore si apoi stai in camera cu bebe dc vrei, cand ai nevoie de ceva vine asistenta si te ajuta. Eu vreau sa nasc vaginal, dupa ce mi-a povestit Cris cat de usor a fost cu epiduralul si cum nu a simtit nici o durere, parca am prins aripi
Naty, tinem pumnii pt luni, ai grija de tine!
Lisa ti-am dat linkul pt emisiuni si filme aseara, nu stiu dc l-ai primit : hulu.com
Ma duc la bucatareala, avem in meniu varza cu ciolan afumat la cuptor.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan

crisspoliss spune:
Miere, acuma apuca-te de spalat baia, sa vezi cum nasti imediat!
Asa ne-a zis si noua cu cezariana, ca iti pune imediat copilu pe piept, cam o ora dupa ce s-a nascut, dupa care ti-l aduce si la recuperare( si sta cineva cu tine sa fie sigur ca nu scapi bebele- asta daca vrei sa fii cu el) dupa care te lasa cu el in camera..asta tot numai daca vrei, c apot sa-l tina si la nursery si sa se ocupe ele de el.
Am fost ieri la cursul de breastfeeding, va zic si voua ce am retinut poate o sa va ajute cu ceva. A zis ca e bine sa-l hranesti pe pui din prima ora in care se naste( adica aici e regula, cum s-a nascut, cum ti-l pune pe pieptul gol, piele la piele..cica asa se formeaza ceva hormoni care ajuta la venirea laptelui..si asa de regula e bine sa se faca in fiecare zi in prima saptamana, sa tii puiul la pieptul tau, acoperit cu o paturica- cu scutecul pe el, bineinteles) A zis sa-l lasi in pace si sa nu-i pui sanul la gura, sa-l lasi sa-l gaseasca el...ca incepe prin a te impinge cu barbia pe piept, si incet--incet adulmeca singur tzatza..a zis sa ai rabdare. Apoi ne-a mai zis ca dupa 24 de ore, copilul va vrea la san incontinuu( asta e a 2-a zi de viata) si ca dupa 2-3 zile o sa se linisteasca..asa ca sa nu ne panicam, ci sa intelegem ca e doar o faza care trece rapid. Ne-a mai zis ca nu e foarte normal sa te doara sanii, ca daca exista discomfort ar trebui sa schimbam ori pozitia bebelui( care trebuie sa fie nu orizontal la san, ci mai oblioc, adica mai mult vertical), ca absolut important e sa nu ii atingem sau sa-i sustinem capul cu mana ( doar la gat sa-l sprijinim) cat suge, asta deoarece bebeii au un reflex sa dea cu capul inapoi daca il atingi acolo si uita sa suga. Ne-a mai zis sa nu ii punem sanul in gura, ci sa punem sfarcul la nasul copilului si buza lui inferioara la marginea de jos a aureolei si sa steptam 2 minute pana deschide el gura si ia sfarcul asa cum trebuie( adica cu mai toata aureola in gura)..si sa fim atente sa aiba barbia ridicata putin, deci nu cu capul in piept..si mai zicea sa-l strangem la pieptul nostru cat de cat, deci nu foarte lejer tinut, cu burta lui pe burta noastra. A mai zis ca alaptatul tine cam intre 20 de min. si 45, ca nu e bine sa-l tinem mai mult de atat...si dupa ce terminam cu un san, sa-i dam o pauza de 2 minute sa vedem daca mai vrea si la celalalt..si daca nu s-a saturat,atunci face tot felul de miscari cu gura..asa ne dam seama ca mai vrea.
Ne-a mai povestit multe despre pompe de muls, dar va zic mai incolo daca va intereseaza.
Crisss 35+