Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tec

Hello, ma insciu si eu in lista de ianuarie.
cica ar fi 34 saptamani. dpn28 ian 2008.

Buna,

Sa fi cine cred eu?!
Bine ai venit la noi

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miericico, la Municipal in Bucuresti iti aduc copilul repede dupa operatie pentru alaptat. Si apoi din 3 in 3 ore (doar daca n-au prea multe nasteri, atunci in functie de cum au timp). Mie cum imi aduceau copilul la alaptat, cum trecea efectul analagezicelor care le bagau prin epidurala si ma luau niste dureri de ma suiam pe pereti. Spre dimineata am cerut sa nu mi se mai aduca copilul la urmatorul alaptat ca eram varza.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 37+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mi se pare nasol sa nu iti vezi copilul imediat, eu ramasesem cu impresia ca stai cateva ore la terapie intensiva si apoi te duce la salon (parca asa retinusem de la clasele mele de pregatire a nasterii).

Cum se mai realizeza bonding-ul intre mama si copil dc stau despartiti in primele ore care ar tb sa fie cele mai importante? 48 de ore mi se pare totusi prea mult!

Edit: acum am citit ce ai scris tu Andreea, mi se pare rezonabil asa si chiar indicat. Dar probabil ca difera in functie de politica spitalului.

Felicitari proaspetelor mamici, laptic cat mai mult si asteptam poze!

Eu plec la shopping,poate, poate

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Banuiesc ca totul depinde unde nasti... fiecare spital cu obiceiurile lui. Aici ni s-a zis ca in caz ca totul e OK bebe nu sta cu mama din primele minute doar daca e vorba de cezariana cu anestezie generala (cazuri foarte rare) - acesta fiind singurul caz in care nici partenerul nu va avea voie in sala de nastere/operatie.

Bafta la shopping, Miereamara. Sa ne spui daca gasesti ceva frumos

Pupam toate proaspetele mamici si bebicii

Dark Bendis

38+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 13 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Da, difera de la spital la spital. La Municipal e dr. Culcer si cred ca de asta procedeaza asa.

Selene, bine ati venit acasa! Pozici ai? Cum te descurci cu micuta?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 37+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Miere,
Eu pe Dav l-am nascut in Franta, la acelasi spital la care o sa nasc si acum.
Am avut peridurala pe timpul cezarianei, taticul a stat la capul meu tot timpul operatiei, am fst constienta, l-am vazut imediat ce l-au scos.
Apoi ne-au transferat pe amandoi intr-o sala de "refacere" pe durata a 2 ore - eu pe un pat, el in incubator ca era prematur. Iar dupa ce mi-a fst gata camera, am trecut amandoi in salon.

M-au intrebat daca vreau sa mi-l ia, am spus nu, si mi l-au lasat. Altfel il luau la ele in cabinet.
Veneau la pat si ma spalau/pieptanau; tot in pat imi puneau si bebele sa il hranesc la seringa (ca era asa mic, ca nu intra altceva in gurita lui, iar mie laptele mi-a venit dupa 3 zile).

Deci in Fr asa se practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cristi poze am pus dupa ce am scris mesajul.Sunt facute cu telefonul,o sa-i facem pozici cu camera,dar sa ma simt si eu mai bine,ca tati saracu are de ingrijit 2 copii acum,nu unul.
Nu stiu ce ma faceam fara el si in spital si acasa..A stat saracu noptile acolo pe un amarat de scaun,dim pleca acasa,dormea 2-3 ore,venea inapoi la mine cu mancare..offf,am cei mai dulci si scumpi baieti din lume si-s topita dupa amandoi.

Billy,asa e si David,papa,adoarme,iar papa,iar nani..incerc sa-l trezesc da' doarme ca valiza in gara.Eu nu pot elimina laptele praf de tot ca sunt momente in care urlu efectiv de dureri si nu pot pur si simplu sa mai si alaptez in momentele alea.
Si eu il mai tin ziua cu mine in pat ca mi-e drag rau de el si vreau sa-l simt langa mine,sa-l tin la pieptul meu..,noaptea doarme in patutul lui,care e imens pt un bb asa mic..

Selene,scumpa,te pup dulce...tot voiam sa te sun sa vad ce mai faceti,dar cu durerile astea sunt innebunita zi si noapte,nici cu ai mei nu prea am vorbit.Imi pare rau,dar de ce n-ai facut epidurala?Am "asistat" la niste nasteri cat eram in post-operator..nu zic nimic...

Aryia,sincer ma asteptam la dureri,dar nu in halul asta.Plus ca nu mai trec naibii odata sa ma bucur si eu cum trebuie de bb.,fara sa plang ,sa urlu..
Nah,imi pare rau ca povestea nu este una spusa cu mult umor,dulcegarii...etc..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

intru si eu un pic s anu ma dati disparuta!
porumbita,LMA!
bun venit mamicilor acasa!
admirat frumusete de copil,David,sa iti traisca,asteptam pozici si de la restul de licurici!
naty,uauuu,luni...iti tii minunea in brate!
mire...tin pumnii,poate poate nasti anul asta!

noi suntem bine, am dormit bine azi(doar de 2 ori la pipi),asa ca pot sa lucru.
pupici.
aaa:am citit povestile voastre de nastere. sunteti extraordinare. feliciatri!

35S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 5 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Ledi ti-am spus ca te inteleg 100%...dar sus cu moralul,neaparat,da?o sa am si eu nevoie de tine mai incolo,ok?te pup mult de tot si-ti trimit numai ganduri pozitive,k?

CRISTI,burtica e moale si umflata,dar masura m mi-am luat eu care sunt 1,83,la haine talia 42-44,masura italiana si 65-68kg...cred ca m iti e mare,pe bune...masurile sunt de cand nu sunt gravida...

in italia,unde am nascut eu,copiii sunt adusi la mama dupa ce-i spala,curata etc...si,acolo,nu se sta la reanimare,ci intr-un salon special,cum a povestit si spic de grau...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 32+Mihai Adrian

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ledi rabdare si increcedere .... si vei trece si peste duremie ri ... si mi-e frica de acelasi lucru ... dar minunea mica e mai frumoasa decat toate durerileeeeee .... ai un baietel frumusel foccccccc ... sa va traiasca ... sa fie sanatos ... si sa va ofere multa fericireeee

bebelusi eu cred ca ai calculat gresit .... la mine UM a fost pe 8 mai .... si numarate sunt 32 sapt + cateva zile .... deci amandoua avem 32+ si nu 33+ .... si AMR 8 SAPT MAX .... se pune si sapt prezenta ....

carmen astept vesti /.... daca afli amanunte ... inca nu sunt hotarata unde voi naste ...

selene esti o scumpa ... asteptam povestea nasterii in detaliu ... si pozeeeeeeeee ....

pupicei
vroiam sa zic multe dar am uitat ... azi am mai facut ceva cumparaturi .... pt craciun ...

merg la caci maine pregatesc bunatatile pt masa de craciun

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput