Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 6

Alina1976 spune:
Billy, te cred ca te doare...dar o sa treaca. Poti sa iei ceva calmante? Ketonal sau ceva...Imi pare rau ca nu ai putut naste natural. Dar asa a fost sa fie si cel mai important acum este ca Ana-Maria este bine. Sigur ca si tu te vei reface dar trebuie sa faci cat de putin efort poti si sa fi optimista.
Ma bucur ca aud ca ai laptic mult. Asta este foarte important pentru bebe. Si e bine ca ai sprijin si ajutor.
Iar cu dormitul lui bebe in patul vostru...nu prea e bine...pt ca asa spui la inceput "doar un pic si dupa gata" si o sa vezi ca o sa treaca ceva timp si din obisnuinta nu o sa-o mai duci la ea si o sa o tii tot langa tine, si nu e prea bine. Sigur, o zi doua acum e OK, dar incearca sa o culci in patutul ei. Asculta-ma, stiu ce spun. Eu asa am facut cu Ana si acum doarme in patul ei de la ora 22.00 pana la 9.30 dimineata. Nu cere la noi, nu vrea sa doarma cu noi. Am in schimb prietene care au facut cum zici tu si acum au ajuns ca ele sa doarma cu bebe in pat si sotii lor pe canapea sau in alta camera. Ca sa nu zic ca nici chip sa mai vrea bebe sa doarma in patul lui. face scandal cat casa!! Zici ca sunt mici si nu nu stiu...insa sa stii ca nu e asa, de mici sunt speculanti si smecheri.
So, take my advice si o sa va fie bine la toti 3.38+ cu
SABINA-MARIA
AMR 11 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

miereamara spune:
Selene bine ai venit acasa!
Billy, cand ne pui si noua niste pozici?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan

andre_ea spune:
Buna seara! Porumbita!
Patricia, am vazut camera bebelului. E superba! Sa se bucure puiul sanatos de ea! Cat despre sangerari, cred ca trec dupa nastere. Poti incerca si cu Lacalut, cica e mai buna ca Parodontax. Eu am avut la Tudor asa probleme mari cu gingiile (gingivita de sarcina) ca mi s-au deplasat dintii din fata.
Naty, luni? Sanatoasa sa fie ca se ingrasa ea de la laptic. Tin pumnii sa fie totul bine.
Alina, dop? Si nu ma lasi sa scot nici o majoreta mica-mica? Bafta iti urez. Nasterea a doua se zice ca e mai usoara.
Alinuk, bun demersul tau. Te sustin. Unde mergem sa aruncam cu oua? Mama lor
. In campanie sustineau ca in Ro n-o sa fie nici o criza, acum cica e. Au votat legea? Sa faca bine sa o puna in aplicare, ca pentru marirea lor de salarii s-au gasit bani.
Si tu cu dop? Pot sa scot o majoreta? Pot-pot?
Roxana, si mie mi-e dor de tine!
Ciufik, pe unde esti?
Eu am fost azi la control la dr. Badescu. E f. tanar si simpatic, de bun-simt. Profesional n-aveam cum sa-mi fac o idee dupa o singura vizita, dar cred ca pentru o nastere normala e un doctor bun. Nu stiu in schimb daca brodeaza la fel de bine ca Badiu, care e renumit pentru asta. Ei, ce-o fi o fi.
Colul meu e lungut si inchis, cica pana luni nu nasc. Bun asa.
In rest, am cumparat aproape tot pentru bb si spital. Mai am de luat ceaiuri, o seringa si o pipeta, sa fie, o perie de biberoane, nimicuri.
Inca n-am pregatit efectiv bagajele, dar tre' s-o fac si pe asta in curand. Pentru ca eu fac ceza, m-am gandit sa fac 2 bagaje, cel pentru bb sa-l aduca tati cand ajung la salon (prima noapte voi sta la postoperator fara bb). Voi pune doar cativa pampersi in bagajul meu.
In schimb mai am vreo 3 cadouri de cumparat.
Pup toate mamicile!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Delu Prichindelu'
Prichinduta

miereamara spune:
Eu nu pricep un lucru, daca faci cezariana nu vezi copilul pt 24 de ore?
Asa este peste tot?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan

Selene_Bunny spune:
Billy, sfat de la mine, ca si mie mi-a fost greu cu alaptatul, nici nu am lapte prea mult: si Daria mea adoarme f. repede la san. Cand vad ca e pe cale sa adoarma, o ating usor pe obrajor cu un deget sau chiar sub barbie, ca un masaj fin. Asa continua sa suga.
bebelusi, sangerarea gingiilor in sarcina este f. frecventa.
Si confirm faza cum ca recuperarea dupa cezariana este super naspa. cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Selene_Bunny spune:
miere, chiar si pentru 48 de ore, depinde cat stai la terapie intensiva. cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

DarkBendis spune:
Selene, bine ati venit acasa
Dark Bendis 38+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 13 ZILE!!!!!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

cristi_2003 spune:
miere - nu intotdeauna, depinde de spital - la nasa mea i-au adus fata cand era la terapie intensiva de 2 ori sa o vada. doar ca in primele 24 de ore nu-i poti da lapte ca nu cred ca te prea poti misca. 37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 1 SAPTAMANA

cristi_2003 spune:
selene - nici tu nu ne dai poze cu fetita? ce egoiste sunt proaspetele mamici . bine ai venit acasa - sa ne scrii mult despre micuta
ca tocmai ati nascut - cate kg ati dat jos cu nasterea? 37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 1 SAPTAMANA

DarkBendis spune:
Miere... aici ca sa nasti se recomanda: rasberry leaf tea, mancare picanta (adica curry-uri mai "tari"), plimbarile (sau ma rog, cat mai multa activitate) si nu in ultimul rand ... love-making-ul
Bebelusi, pentru sangerari la gingii foloseste si ata dentara de doua ori pe zi... curata foarte bine ce "ramane" pe acolo si in timp sangerarile se vor diminua. Cel putin asa mi-a recomandat dentistul meu.
Dark Bendis 38+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 13 ZILE!!!!!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"