Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Patricia, am vazut pozele, super apartamentul, si decoratiile foarte faine.
Fetelor, am primt cadou de la serviciu o punga cu ciocolata si deja am dat-o gata, nu stiu ce m-a apucat, nici nu am observat cum s-au dus..toate..acuma mi-e rau.

Crisss 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Felicitari noilor mamici! Si bun venit noilor licurici!
LMA Porumbita! Sa ai tot ceea ce iti doresti.
Si bun venit acasa mamicilor cu puiuti. Lasa ca incet incet va obisnuiti unii cu altii. Imi pare rau pt experientele greute prin care ati trecut, dar o sa vedeti ca se uita. Spor la laptic si la papat. Mai asteptam vesti.
Miere, pai ce rost ar fi avut sa iti iei haine care sa iti vina acum?:) Ca mai ai nitel si gata. Chiar trebuie sa ii amintesti lui Aidan ca se strica brazilianul daca se mai gandeste mult;)
Aalina, iote de aia ma bucur eu ca nu mai sunt prin tara. Chiar sa imi scoata motanul meu la careu nici nu imi pot imagina:(( Nu de alta da is sensibila tare cand vine vorba de motanasul meu… Mama ei de educatie.
Cand ma dadeam si eu viteaza m-am trezit vineri seara ca nu mai puteam sa merg. Am venit de la sv cu motanul, eram bine mersi , si deodata cand sa ma ridic din pat, ciuciu, nu mai puteam sa merg de durere la spate, la noada si pe piciorul stang. Partea frumoasa era ca sotu din dotare nu venise, ca deh, acuma i-a apucat toate la el la sv, sa mearga la o bere de sarbatori. Si eu ma tineam de pereti prin casa si boceam, de am speriat copilul. Si el vroia sa se joace cu mine si cica el "nu beste mine" daca nu ma joc cu el:(( Nu mai zic ca i-am zis ca ma doare spatele, da am avut inspiratia sa nu ii zic ca de la bb c ami-am dat seama ca de prea multe ori am tot dat-o cu bb si deja cred ca il ia la caftit cand iese pisoiul.
In fine, cand m-a sunat sotul ca vine (ca eu nu am sunat sa ma vait ca o lady ce sunt) si m-am pus pe bocit s-a speriat cu totul, Cert e ca dimineata eram bine, si tot ma gandeam ca poate am carat o sacosa si de asta. Am mai venit si cu propuneri indecente la sot, care galant (cum am mai auzit si la altii:))) m-a refuzat, ca ce am uitat ca eram vai de mine aseara?:))
Norocul lui, ca nu va zic ca duminica m-am trezit bine si pe la jumatea zilei iar nu puteam sa merg? Ca daca ne spargeam in figuri cred ca urma s aii sparg eu lui capul ca de aia ma doare:))
Si eram si invitati la ziua unui prieteni, iar afara zapada peste zapada… In fine sontac sontac ma duc la party, si acolo mai imi zic fetele ca poate nasc ca o fi si ala un semn. Sa mor si alta nu, mi-a pierit tot sangele din obraji. In fine, acum iar sunt bine, da ma intreb pana cand. Si stau cu stres sa apuc sa gatesc si eu ceva ca mai am 2 zile de sv si apoi stau si eu nitel cu burtoiul in sus.
Asa, acuma sa le zic si la tantele care vaz ca stiu cand o sa nasc, nasteri usoare si bbei flamangiosi si laptic mult.
Si de asemenei pt cele pe neasteptate, si cele care se straduiesc:))
Iris cum te mai simti? Cum mai e bb?
Si va dorim Sasrbatori Fericite!
Aveti grija de voi si bbei.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, ai grija de tine si lasa sporturile extreme cu sotul:))) (na, ca batui si eu un apropo subtil).

Sanatate multa si trimite-mi si mie niste zapada!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata, burtici!

Billy, Selene, Just, ma bucur ca ne scrieti, insa asteptam si poze cu puiutii. Imi pare rau pt problemele cu cezariana, dar ma rog sa va treaca repejor si sa va concentrati numai pe bebe.

Naty, tinem pumnii pt luni. Luni o sa avem doi bebei: de la Naty si de la Cristi.

Miere iubita, vad ca vrei sa se declanseze nasterea cu orice pret. Cica sotul poate fi de mare ajutor.

Alina, cum iti e? Bine ca ti-ai facut manichiura si te simti pregatita de nastere. Bebica mea o sa ma vada ca o ciumafaie pt ca nu pot ajunge la coafor si sunt ca o baba-cloanta. O sa pun poze sa vedeti in ce hal arat.

Eu am avut o noapte grea, cu pisu des, foiala, griji, crampe menstruale si o frica...

Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neataaaaaa burticiiii

azi sunt cea mai harnica cu trezitul vad ... tre sa fac mancarea si mai am de cumparat ceva carne tocata ... nu am gasit aseara pe nicaieri .... selgros, real, metro ... in dimineata asta sper sa gasesc ... nu de alta dar sotul vrea cateva sarmaluteeeeee .....

am pus deja la fiert legumele pt salata de beufe ...

azi vreau sa fac mancarea si maine fac un tortulet de fructe ..

revin

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

eu iarasi am visat urat de tot - se pare ca se intampla foarte des dimineata.

37+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

bee neata .... toate ca toate .... da frica de la ce este????? nu e prea devreme de frica ... mi-a zis o mamica sa radem .... si cand ne doare rau .... ca ea asa a facut ca doar e intalnirea cu bebele ... si a iesit f usor .... cica tre sa avem moralul ridicat .... eu nu stiu cum voi reactiona da bine ca dau sfaturi de pe la altii citire ...

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cami - eu o inteleg pe bee, ca si pe mine aseara ma durea burta (pana la urme au fost crampe da na... minte de gravida) si mi-a fost frica. ca vreau sa fiu acasa de craciun sa dau cadouri - mai ales lui iubi, ca nu cred ca-si imagineaza ca i-am luat sabie jedi

37+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cami, frica venea de la faptul ca as putea naste mai repede de 37 sapt si ca bebe va fi prea mica. De asemenea, in toiul noptii cand totul pare mai grav decat este, mi se parea ca bebe nu misca decat pe partea dreapta(pe stanga doar putin in ultima vreme) si in mintea mea apareau tot felul de scenarii.

Cristi, si eu visez urat, mai ales spre dimieata. Ma trezesc lac de apa, ma schimb de pijamale si apoi dupa ce adorm o iau de la capat.

Azi ma duc sa imi schimb buletinul si arat ca o ciumafaie. Dar sotul trebuie neaparat sa il schimbe si ma duc si eu ca sa avem acelasi domiciliu si sa o putem inregistra mai usor pe bebe. Sper sa mi-l dea maine. O sa le zic ca am nevoie de buletin la spital, ceea ce e perfect adevarat.

Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

vai cristi sti super tare cu sabia jedi .... ahahahahah .... e o mare treaba .... adevarat cadou ... super tare ....

si eu o inteleg pe bee ca daca e vb de panica sunt prima .... da o incurajez sa ma incurajeze apoi si altii pe mineeeeeeeeee ....

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput