Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 4

bebelusi spune:
Naty o sa fie cel mai frumos revelion din viata ta....
iti tinem pumnii. Ti-ai lasat numarul de telefon da?
Fetelor am tot uitat sa va intreb: Voua va curge sange de la gingii cand va spalati pe dinti? La mine curg rauri, rauri, zici ca ma spal pe dinti cu sange nu cu pasta de dinti. Ma spal cu parodontax dar degeaba....
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Naty spune:
alinuk eu sunt avocat. Numai ca un timp de acum incolo nu voi fi disponibila profesional. Pot insa sa te indrum la unul dintre colegii mei de la birou, sunt avocati foarte buni.
alina mai esti in zona?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty spune:
Da, fetele mai e asa putin. Chiar vine bebelina 2 "cu adevarat"!
bebelusi da, am dat nr. de tel. pe mail-ul comun. Oricum imdiat ce voi fi in stare o sa dau un SMS cuiva.
Mie mi-au sangerat tare de tot gingiile cand eram gravi cu Ioana. Mi-era si groaza sa ma spal pe dinti de cat sangeram.
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Anuc spune:
Alinuk, eu nu numai ca sunt alaturi de tine in privinta idioatei aleia de indemnizatii pentru care am avut atatea emotii, dar daca nasc mai devreme din cauza furiei, ii dau pe toti in judecata, inclusiv pe Basescu ptr ca sunt neagra de suparare daca nu se pune in aplicare...am niste nervi pe idiotii astia, am zis ca ies si-n strada asa bortoasa cum sunt! mama lor de idioti! ba va dam, ba nu va dam. Eu n-am facut copilul cu gandul ca o sa stau acasa pe banii statului, dar nici n-o sa ma descurc cu 6 mil pe luna! Nu mai zic nimic, ca iar mi se urca sangele la cap...In fine, eu zic ca a fost doar un zvon...sper!
In alta ordine de idei, daca ai pierdut dopuletul, suntem alaturi de tine si iti uram nastere usoara!
Naty, o sa fie bine, scapi si tu de stare asta de incertitudine si grija...Doamne ajuta!
Irina, super dosarul cu sarcina...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (33s)

Anuc spune:
Bebelus, eu am acelasi UM ca tine, tot 7 mai. Si zic ca suntem in 32s si cateva zile. Mie oricum mi-a zis la ultimele eco ca e cu o saptamana mai mare, deci ma consider deja in 33...si eu ma incurc, ma zapacesc...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (33s)

spic de grau spune:
Bebelusi - si mie imi sangereaza rau gingiile.
Eu mai am o chestie nasoala: imi vine mancarea inapoi, si vomit! Nu ca in primele luni, insa noaptea mai ales, imi vine sucul gastric pe nas si pe gura, si "fug" la baie, unde iese fantana arteziana.
Mananc la cel tarziu 19, si adorm la 1 noaptea....deci timp berechet sa se digere! Si am niste arsuri de mor!

Naty spune:
spic de grau si eu am arsuri si imi vine sucul gastrci pe gura dar nu vomit.
Nadia - Ana

bebelusi spune:
Si mie imi vine inapoi pe gat si am si arsuri.....uff33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

DarkBendis spune:
Bebelusi, Naty,Spic...pentru arsuri lapte caldut... sau Gaviscon (nu stiu daca se gaseste pe la voi, dar la mine asta a functionat)... si stat cat mai mult posibil cu spatele sprijinit pe perne (deci nu "intinse").
Dark Bendis 38+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 13 ZILE!!!!!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

miereamara spune:
Mda, si eu am avut si inca mai am probleme cu arsurile, banuiesc ca e o problema f comuna si neplacuta la gravide.
Ajunsesem sa vomit sucul gastric mai ales noaptea, asa ca m-a trecut medicul pe medicatie, Pepcid AC (substanta activa famotidina) intrebati si voi medicul poate va recomanda asa ceva. Eu iau numai la nevoie, cand efectiv nu pot dormi din cauza arsurilor, in rest perne mai multe sub cap si Tums.
Oricum s-au mai diminuat de cand a coborat burtica.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan