Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 18

Alina1976 spune:
Bebelusi, MERCI de fulgi...ii astept cu nerabdare ...sper sa vina pana maine. Ai grija cu durerile astea de spate, nu exagera cu oboseala. Cand simti ca te doare ia o pauza si stai intinsa te rog.
Bafta la fursecute
Lisa, misto asta cu exploatarea barbatului ...imi si imaginam cum faceati voi trufe amandoi...stii ca trufele sunt preferatele mele
. Spor la bucatareala si bafta la sarmale! Sa iasa bune-bune...
38+ cu
SABINA-MARIA
AMR 10..9..8.....7....1 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina1976 spune:
Carmen, asa-asa...baga agitatele la racoare!
Ma bucur ca ti-au iesit analizele bune!!
CADIA, NICE room!!! O sa-i placa lui bebe!!
38+ cu
SABINA-MARIA
AMR 10..9..8.....7....1 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Ciufik spune:
Eseea asa o sa fac. Slabe sanse sa aiba rh -, cred..dar la 5 mil distractia.... Multumesc
Alinuk multumesc
Ma duc in pat, ca ma ustura/jeneaza "madame" cand stau pe scaun . maine imi vine cadoul de la mosu, un mini-laptop!!! asa ca nu mai scapati de mine
.
bebelusi vrem si noi fulgi si ce mai gatesti tu pe acolo
, dc tot faci pachet.
va pup
Andreea 37+

bebelusi spune:
Ce vreti voi va trimit
Vreau si eu reteta de TRUFE, sa nu radeti de mine dar eu nu stiu care-s trufele.... oare am mancat
Pe mine ma doare spatele asta de mor nici daca stau in pat nu imi trece, s sunt singurica pentru ca Mircea e la Teatru....uffff zici ca s-a insurat cu teatru....in perioada asta au asa multe evenimente....asa ma enerveaza..........33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

CADIA spune:
bebelusi, Alina multumim frumos.
Noi mergem la niste prieteni ca sotul meu face pe Mos Craciun pentru baietelul prietenilor nostrii.
Abia astept.
Va pup si sa aveti o seara minunata34+cu
CLARA

Naty spune:
selene, just frumoase povesti!
irina ce ai facut la doctor?
Mie mi-a adus sotul de la birou diverse cadouri primite de la clienti, majoritatea sunt cosuri cu multe bunatati ; a adus si cadouri pentru Ioana de la asociatul meu (nasul ei) si colegi si asa am intrat si eu in atmosfera Craciunului.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty spune:
cadia distractie placuta!
carmen ma bucur ca ai analizele OK.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

bebelusi spune:
Naty imi imaginez cate cadouri trebuie sa fi primit, prietena mea cea mai buna e avocat si a primit asa de multe cadouri....Eu as vrea sa fac cumva sa ajug in oras sa ii cumpar lui Mircea un cadou ca nu am reusit....poate reusesc maine.
Voi ce cadouri le-ati luat sotilor???
Naty tie cum iti mai e?33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani

cami_antonia spune:
fetelor
eu gata .... am terminat de facut mancarea .... am facut si tortul desi nu a iesit chiar cum vroiam ... maine pun friptura la macerat in tava de cuptor .... si calc ultimele rufeeeeeee
doamne selene si just frumoase povesti .... am plans ca nebuna .... cred ca nu voi fi capabila sa imi sarut fetita de atata plans cat voi avea pe mineeeeee ....
ciufik ai grija de tine .... .... si gata
... daca e sa vina sa vina ....
stellutza eu am mai pus si 2 cercefele din acelea pt a nu uda patutul la schimbarea pampersului .... si am luat si body cu maneca scurta pt ca stiu ca e f cald in spital .... si un prosopel si 2 batistute de tifon ca sa le tii pe tine cand alaptezi si cand il pui sa scoata aerul apoi .....
carmen32+
ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT
Camelia

bebelusi spune:
Cami zi-mi si mie cum faci tu friptura te rog.33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani