Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 17

Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
JUST si Selene emotionante povestile voastre!! Sa va Traiasca printesele!!
Billy si Ledi ce bebelusi frumosi aveti!! Ledi al tau are un par des i negruuuuuu, iar la Billy printesa are niste falcute, de-ti vine sa le papi nu alta.
Naty ce bine ca nasti, scapi de ingrijorare, esti linistita si o sa tii micuta in brate. Suntem alaturi de tine!
Alina1976 pai daca doamna a zis ca nasti dupa Craciun asa sa fie! tinem majoretele la racoare!!
Ciufik si pentru tine
Daca bb nu are Rh+ si are tot negativ ca tine, NU se face vaccin, atunci de ce sa-l cumperi? Mai bine procedezi cum te-a sfatuit Essea.
Flo incearca sa stai linistita, si nu mai plange!
Fetelor, au aparut si la mine insomniile, dar incerc sa ma odihnesc peste zi cat mai mult.
Mi-au iesit rezultatele la analize, destul de bune, zic eu sa vedem ce zice si dr. Anticorpii au iesit tot absenti.
Ceea ce ma deranjeaza, este ca ma dor calcaiele, daca incerc sa ma intind dupa ceva, si nu sunt atenta sau ma sprijin mai tare pe calcaie, ma sageata o durere de imi vine sa fac pe mine!!
Sustin si eu petitia pentru cei 85%
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png31+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Stellutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Stelutza, eu am mai pus in bagajul de bebe si niste manusele (din acelea ca sa nu se zgarie bebe la fatza) si, la sugestia moasei, o perie de cap (speciala pentru bebe). Pampersi furnizeaza spitalul? Ca nu am vazut pe lista ta. Aalina, al meu saracu sot chiar ar vrea sa fie abuzat cat mai mult ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dark Bendis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Am Pampers, 1 pachet nr 1, 43 buc, cred ca imi ajunge in spital, si mai am si servetele umede tot pampers. Manusi am la un costumas pe care l-am bagat in bagaj dar nu am apucat sa cumpar inca produsele de ingrijire, sampon, gel de dus, ulei ..pe care le cumparam cand pot sa ies din casa

Off azi facem 34 Saptamani si ma apuca groaza

bebelusi spune:
Si la Sibiu nisne, cu flgi mari mari mari, Alina sa stii ca am vb cu ei sa vina si la Bucuresti
Eu tocmai am terminat salata beof cu maioneza si ornat cu tot, nu mai pot.....Am facut aluatul de fursecute, e la frigider, imediat tre sa il scot sa ma apuc de treaba.
Fetelor , nu stiu ce m-as fi facut fara voi in perioada asta.
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi spune:
Fetelor ma scuzati ca am mancat literele, am vrut sa zic ca NINGE , asa ma doare idiotul asta de spate .... vad ca imi afecteaza si degetele a nu mai stiu ce tastez
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani

jasmi spune:
Fetelor nu stiti voi o reteta de aluat de branzoici sau cozonac cu branza de vaca? Una pe care ati testat-o si din care iese un aluat pufos? Ca m-as apuca sa fac o tava dar mi-e groaza sa nu cumva sa nu creasca ...
Jasmi 32+ cu
way to go, BB

CADIA spune:
Buna seara burtici!
Acum m-am intors de la dr.gineco.Totul Ok, tensiune 12/6, 13kg luate pana acum.Mai mergem pe 06.01 pentru secretie si cultura de col, iar pe 16.01 eco la Pop (ultima)
Billy, fetita ta este un puiut frumos si minunat.Sa-i de Dzeu muuuulta sanatate si noroc in viata.
Abia astept s-o vad si eu pe smechera mea, careia mai nou, ii spun "broasca dilie" ca asa face prin buritca.
Am pus cateva poze cu bradutzul si camera bebelinei pe mailul comun.
Va pupicesc pe toate.34+cu
CLARA

alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik Stie careva care are rh-, din buc, pe unde mai gasesc Ro-Gam-ul? ca as vrea sa-l iau azi-maine, ca dc nasc de Craciun/Rev sa-l am cumparat deja. Andreea 37+ |
farmacia Doina din spate de la Unirea Shoping Center
Alinuk,

nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

alinuk spune:
fetele care sustineti legea cu 85% din venituri pt indemnizatia mamelor, este o petitie online pe care o puteti semna aici:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p04052042.html
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

lisa79 spune:
buna dimineata!cata,jos palarie la minune de fata ai! sa iti traiasca!
eu am avut din nou o noaptre linistita(ptiu sa nu fie cu deochi) si incep bucatareala.
spor la lucru va doresc!
cadia,frumos bradut
bebelusi,frumoase ornamente si bradut deosebit.
noi maine bradul....acum suntem la exploatatul barbatului in casa, cumparaturile de ultima ora si dupa aia ajutor la bucatarie.
pacat ca nu i-am afcut poza ieri, am facut trufe de cioco si le-am dat prin diferite chestii,adica eu le faceam rotunde ,el le dadea prin cioco,cocos,cacao,etc. un dulce ce mai...si sa stiti ca au fost peste 100 de trufe(le facem cadou)!
azi:ciorba de butrta,praji si cozonac. maine sarmalele! la munca!
35S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 5 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

bebelusi spune:
Alinuk gata, am semnat....am trimis si la toate adresele din mess si din mail , va sfatuiesc sa faceti asa toate.
Cadia e superba camera, zici ca e din desene animate.33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani