Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 16

jasmi spune:
Aalina, ti-am trimis eu PM cu datele contului comun
Bebelusi asta am primit-o si eu ieri sugestie de la o prietena. Ea a facut-o de 2 ori pana acuma si zice ca e super. Eu o sa o fac maine dimi daca mai apuc
Jasmi 32+ cu
way to go, BB

Aalina spune:
Multam fetelor.
Arata bestial prajitura si l-as termina pe piciul meu da astept sa o faceti voi intai cu
Fabian si
Dorian
AMR 10 saptamani

Stellutza spune:
Buna ziua burtici si mamici..
Am trecut sa va salut in fuga, ca sa nu va dau din gripa mea care ma tine la pat mai nou.
Felicitari fetelor pentru licurici, m-am speriat cand am vazut azi ce multi sunt [:D, sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei.
Voi dormiti mult? Eu am dormit toata ziua .. cica mai este si mancare de facut .. dar ma bag iar la
.
In alta ordine de idei, am terminat bagajul de spital al bebelinei, al meu mai asteapta..
contine: hainute de corp: body cu meneca lunga + 4 pantalonasi cu botosei, salopete cu totul, caciulite + una mai groasa, salopeta tip polar pt iesit din spital, paturici, scutece din finet, biberon sterilizat si am bagat preventiv si o cutie de lapte, dar cum nu am stiut ce sa iau, am luat o cutie de lapte Milupa Aptamil .
Credeti ca este suficient? am uitat ceva ?
va pup+33 cu
Maya Maria -Ayeneea

Leditia spune:
Catalina,ti-am vazut scumpetea de fata.E superba,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
SeleneAstept poze cu Daria.
Justpt fetele ce urmeaza sa nasca,ca vad ca sunt multe cu simptome..:)))
POZE CU NOI de David Christian

Aalina spune:
Vaiiiiiiiiiiiiii ma omoratiiii!!!! Ce fetita splendidaaaaaa!!!
Fetelor care ati nascut sau mai aveti de gand sa nasteti fetite va zic de acum ca sunt verde de invidie pe voi mai ales ca la mine vorba cuiva astea is ultimele saptamani de sarcina.
Deci fete numa peste cativa ani o sa capat cand mi-or aduce feciorii. Si atunci... o sa fiu soacra
In alta ordine de idei tot citind pe aici am ajuns la concluzia ca io mai vreau sa fiu insarcinata si nu ma grabesc deloc ca mi-ati amintit ce urmeaza cu
Fabian si
Dorian
AMR 10 saptamani

Leditia spune:
Mersi de complimente fetelor.Toti bebelushii sunt frumosi,mai ales cand incep sa se mai grasuneasca si sa faca "carnaciori".Abia astept sa vad poze si cu ai vostrii,sa vedem ce ati ascuns acolo in burtici timp de 9 luni.]
Am pus pozici si e una in care i se vede splendoarea de parut..des si negru.
Cand am scris mesajul eram in post operator cu dureri si abia puteam respira si vedea,asa ca mesajul de anuntare a fost telegrafic si imi ramasese in minte cand l-am vazut prima data,parul ala des si frumos..si negru,cum imi dorisem eu.
Spor la bucatarit
POZE CU NOI de David Christian

Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik Doamne cata emotie la noi aici ![]() Fete, astea sunt cele mai frumoase sarbatori ![]() Bebelusi - las-o mai moale cu trebile, ca e imp sa ajungi la termen, ai ales ca ai si planul cu bv ![]() Naty - da, pe 25 dec e Sorin Badescu de garda la municipal. E f ok si are o mana usoaraa ![]() In ceea ce il priveste pe bebe meu, eu totusi sper sa mai stea, ca sapt trecuta avea 2.6 kg, poate mai pune si el ceva pe el, daca nu, asta e, sanatos sa fie, ca il ingrasam noi dupa. Just, Selene ![]() Stie careva care are rh-, din buc, pe unde mai gasesc Ro-Gam-ul? ca as vrea sa-l iau azi-maine, ca dc nasc de Craciun/Rev sa-l am cumparat deja. Naty, dc ai nevoie de nr de telefon al dr-lui da-mi de stire (de preferabil pe telefon, ca nu prea pot sa stau pe scaun) ![]() Andreea 37+ |
Ciufik, eu te-as sfatui sa nu-l cumperi. Nu are rost sa dai banii pe el, e in jur de 400 RON, in caz ca nu ai nevoie ramai cu el. Fa altceva : cauta pe net, la lanturile mari de farmacii, farmacii nonstop, suna la ele si intreaba daca au pe stoc. fa o lista cu 3 farmacii care au, da-i lista sotului si in caz de nevoie merge el sa-l cumpere. are timp in 72 de ore. Intreaba la 2Na la unirii, Centrofarm , Sensiblu, imposibil sa nu aiba.

Mami de fetita

miereamara spune:
Salut fetele si felicitari noilor mamici,multumim pt povestile nasterilor. Bafta celor care urmeaza sau asteapta sa se declanseze nasterea!
La mine e inca liniste si pace, ar trebui sa imi orientez plimbarile astea spre un parc, ceva, ca ieri s-a lasat cu gaura serioasa la buget dupa trei ore de shopping.
Dark, parca matzele noastre s-au vorbit si a mea a vomitat azi noapte.
Spic de grau, scrie pe ambalajul de branza dc este pasteurizata sau nu, in general fereste-te de branza cumparata din piata, din magazin este ok, eu am mancat zeci de kilograme de branza cu rosii in sarcina asta (inclusiv mozzarela, care aici tot din lapte pasteurizat este facuta. Si am mai scapat si la oua crude (maioneza sau compozitie de prajituri). De fapt nu prea am respectat toate indicatiile astea legate de mancare, nu am vrut sa exagerez in nici un sens.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan

Alina1976 spune:
Mai burtici...lipsesc si eu cateva ore si deja ati umplut 4 pagini!?
Asa, deci declar inschis capitolul cumparaturi de Craciun. Am luat cadouri pentru toti si de papa tot ce trebuie...si NU am nascut inca . Dar ma grabesc sa ma duc in pat si sa iau un No-Spa ca sa nu ma apuce ceva Doamne fereste...
Faza haioasa: O tanti in piata imi zice "Vai D-na...ce burtica frumoasa...fata faceti asa-i?" Zic "daaa, va pricepeti vad..."
Zice "da..si nu am gresit niciodata...si pot sa va mai spun ca nu nasteti de Craciun ci dupa" Eu in culmea fericirii "Sa va auda Dumnezeu si sa aveti gura aurita!"
Ciufik, sa inteleg ca bagam agitatele si la tine?! Stai linistita in patut sa mai stea un pic bebelul
De la vin de opresc contractiile?? Habar nu aveam...Ia sa bag si eu!
Ariya, imi pare rau sa aud ca Amedeo e bolnavior...numai asta iti lipsea acum...OF! Sper sa se faca bine repede.
Billy, pt a nu stiu cata oara o sa auzi acelasi lucru...ca de fapt asta e realitatea. Ai o bebelusa FRUMOASAAAA, exact pe gustul meu!! Sa va traiasca!!
Selene,JUST, mi-au dat lacrimile...emotionante povestile voastre!! Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pentru bebelusele voastre si familiile voastre!!
Jasmi, vrem si noi zapada la Buc!!! Macar un pic de sarbatori....desi se pare ca nu prea avem sanse...
Aalina, mi-a placut aia cu "abuzat de sot"
Vrei sa ne dai si detalii??!!!38+ cu
SABINA-MARIA
AMR 10..9..8.....7....1 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

DarkBendis spune:
Stelutza, eu am mai pus in bagajul de bebe si niste manusele (din acelea ca sa nu se zgarie bebe la fatza) si, la sugestia moasei, o perie de cap (speciala pentru bebe). Pampersi furnizeaza spitalul? Ca nu am vazut pe lista ta.
Aalina, al meu saracu sot chiar ar vrea sa fie abuzat cat mai mult ca deh... orice pentru bebe, daca trebuie, trebuie
Dark Bendis 38+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 12 ZILE!!!!!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"