Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 15

bebelusi spune:
Selene, Just iar m-ati facut sa plang, mai fetelor.......mai ziceti un banc ceva sa destindem atmosfera ca daca nu......trebuie sa dau cu mopul in jurul calculatorului.....
Sa iau un no spa daca ma doare spatele??????
Cristi ma bucur sa aud ce mi-ai zis despre sebes mersi mult.
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

cristi_2003 spune:
ce frumos ca aveti minunicile in brate acuma 37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 ZILE

jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 ce frumos ca aveti minunicile in brate acuma ![]() ![]() ![]() http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
si tu o sa o ai curand de tot

desi mai bine nu ma plang, ca la controlul ala manual ce l-am facut de curand m-a batut gandul sa renunt la toata povestea cu sarcina

Jasmi

way to go, BB

deliafairais spune:
ledi si billy, ce copii frumosi aveti!!!
selene si just, frumoase povestirile nasterilor voastre! ma bucur ca sunteti bine amandoua si la fel si bebelushele.
alina, naty, ciufik, cristi, ce emotii am pt voi!!! se apropie...nu gluma
eu ma bucur enorm ca am reusit sa ajung la 37+ dupa cat de speriata am stat incepand din sapt 29... bebe meu e tare miscaret, e din ce in ce mai puternic, cand se misca uneori e chiar dureros, dar nu comentez, ca am avut si zile in care ma rugam de el sa miste un pic.
v-am mai spus asta, dar imi place sa insist, daca nu nasc pana in 1 ian, o sa primim cadou o nastere declansata de la dr nostru preferat. dar...cred ca o sa nasc singura pana atunci. 37+
DAVID

DarkBendis spune:
Just, frumoasa poveste! Sa creasca Narcisa mare-mare si sanatoasa, cu voi fericiti pe langa ea
Dark Bendis 38+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 12 ZILE!!!!!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Ciufik spune:
Doamne cata emotie la noi aici.
Fete, astea sunt cele mai frumoase sarbatori , pt ca ori sunt cu licuricii langa noi, ori in asteptarea lor.
Bebelusi - las-o mai moale cu trebile, ca e imp sa ajungi la termen, ai ales ca ai si planul cu bv. o sa fie bine.
Naty - da, pe 25 dec e Sorin Badescu de garda la municipal. E f ok si are o mana usoaraa.
In ceea ce il priveste pe bebe meu, eu totusi sper sa mai stea, ca sapt trecuta avea 2.6 kg, poate mai pune si el ceva pe el, daca nu, asta e, sanatos sa fie, ca il ingrasam noi dupa.
Just, Selene - fff frumos.
Stie careva care are rh-, din buc, pe unde mai gasesc Ro-Gam-ul? ca as vrea sa-l iau azi-maine, ca dc nasc de Craciun/Rev sa-l am cumparat deja.
Naty, dc ai nevoie de nr de telefon al dr-lui da-mi de stire (de preferabil pe telefon, ca nu prea pot sa stau pe scaun).
Andreea 37+

bebelusi spune:
Fetelor vreau si eu o reteta de praji mai DEOSEBITA ca eu sunt satula de ale mele. Fac tarta cu fructe, fursecuri cu unt si vreau inca o praji dar buna buna33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani

Aalina spune:
Am terminat si eu curatenia si mancarea. Mai am maine tortul.
Si ma doare spatele de crap Coboara durerea pe piciorul drept de uneori nu ma mai pot misca.
Am avut o noapte aiurea ca si multe din voi, si as bate si eu pe cineva de nervi Deci ma inscriu in trend.
Foarte frumoase povestile nasterilor chiar daca la unele a fost mai greu. Se vor estompa amintirile aste si o sa ramana numai chipul puiului tinut la piept.
Bun venit celor care ati ajuns acasa, adaptare usoara si laptic din belsug. Fetelor cel mai important e sa va odihniti...toate o sa le faceti incet, incet dar in aceste prime zile e esential sa nu va epuizati.
Poze nu am vazut decat cu David care m-a topit efectiv. Restul de pe cont nu am cum ca nu s-a indurat nimeni sa imi trimita si mie parola oricat am cerut-o.
Bebelusi super aranjamentele. Ai grija de tine si nu te stresa cu gandul la spital. Va fi bine.
Agit astea doar pentru cele care vor sa nasca
Pentru celelalte asteptam startul
Eu ma pregatesc sa ma duc sa ma intalnesc cu bb. Sper sa fie totul bine si mai ales sa ii fac o surpriza puiului mare si sa il vada pe frate'su.
Aaaaaaaaaa miere la mine prima data a functionat urmatoarea reteta: baie fierbinte, abuzat de sot, baie fierbinte, abuzat de sot si tot asa de la 9 dimineata pana la 16 cand m-am internat.
Sa aveti o seara placuta.
Subscriu si eu la petitia pentru 85 % cu
Fabian si
Dorian
AMR 10 saptamani

jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Fetelor vreau si eu o reteta de praji mai DEOSEBITA ca eu sunt satula de ale mele. Fac tarta cu fructe, fursecuri cu unt si vreau inca o praji dar buna buna ![]() ![]() ![]() ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
asta

Jasmi

way to go, BB

bebelusi spune:
Aalina ti-am trimis PM
Jasmi, arata super bine, tu ai incercat-o???Nu de alta dar ca sa mai imi dais faturi33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani