Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)
Raspunsuri - Pagina 19

Naty spune:
bebelusi eu i-am luat sotului un pulover si o camasa. Nu prea m-am stresat cu cadourile anul asta, am luat primele lucruri ce mi-au picat in mana.
Eu fizic ma simt binisor, am reusit sa dorm vreo 2 ore dupa masa cu Ioana, dar cu psihicul nu stau tocmai bine. Macar am tot vorbit la tel. cu niste prieteni, despre altele decat nasterea si mi-am mai luat un pic gandul. Merci ca te gandesti la mine
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

cristi_2003 spune:
ciufik - vaccinul trebuie sa il faci obligatoriu indiferent ce rh are copilul - ca sa poti avea o sarcina ok data viitoare. dar in general maternitatile au vaccinul si ti se face gratis, daca nu il au ei, ai 48 de ore in care sa il gasesti 37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 ZILE

alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA bebelusi, Alina multumim frumos. ![]() ![]() ![]() Noi mergem la niste prieteni ca sotul meu face pe Mos Craciun pentru baietelul prietenilor nostrii. Abia astept. ![]() Va pup si sa aveti o seara minunata ![]() ![]() |
Cadia vrem si noi un mosh pt 5 minuteleeeee pt Teo mik si increzator!
Stiu ca stati pe aproape de noi

Problema mea e ca abia azi m-am gandit ca asa ar fi fain pt puci (din motive ca am zis ca poate nasc si nu mi-am facut planuri)..si nu am nici costum pt venerabilul cu barba alba
..dar iata ca azi la consultatie, desi din dop a inceput sa se piarda, colul e inchis..Asadar mai putem sta si doua saptamani!
Incep sa-mi fac planuri de Revelion!
Cine se baga de'un Mosh???

Alinuk,

nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

alinuk spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 ciufik - vaccinul trebuie sa il faci obligatoriu indiferent ce rh are copilul - ca sa poti avea o sarcina ok data viitoare. dar in general maternitatile au vaccinul si ti se face gratis, daca nu il au ei, ai 48 de ore in care sa il gasesti ![]() ![]() ![]() http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eu am RH negativ si la prima sarcina, dupa nastere, imediat au facut grupa de sange a lui bb. Daca aveam compatibilitatede grup si rh, adica daca ar fi avut si el ca mine A2 cu RH negativ mi s-a spus ca nu e necesar sa-l fac.
Pt ca a avut insa RH ul pozitiv ca tati, l-am facut.
Si aici in Bucuresti, in Elias nu il aveau..nici vorba de asa ceva - l-am cumparat noi.
...din pacate
Alinuk,

nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Aalina spune:
Alina1976 singurul lucru ce pot sa ti-l spun e ca el abia asteapta sa ajung la termen Si asta in conditiile in care noi nu am avut interzis pana acum.
La prima sarcina a avut si el pitici pe creier ca vai sa nu ii facem rau la bb etc asa ca va dati seama ca eu eram in asteptare...si am profitat de acea zi la maxim.
Am fost si am pozat una bucata bb bucalat care dormea. Frate'su a fost destul de incantat. Sper sa constientizeze ca vine. Tensiunea 10/6 si 9 kg luate. Capul e in stanga jos.Raportez si niste arsuri nasoale si am uitat sa intreb de ele. Oi da cu lapte. Sau cu vin ca vad ca ziceti ca e bun
Carmen toata sarcina mi-am dat calcaiele cu crema ca in prima faza m-am speriat cum aratau.
Bebelusi nu e legatura intre durerea de spate si efort, stat in picioare etc? Ca la mine parca e.
La sot am contribuit la suma pentru o locomotiva ce face aburi si suna. El are pitici cu trenuletele. Plus noul meu look, unghii, o rochita noua si cercei cu care apar de Craciun ca surprizaTot pentru el evident.
Cadia bine ca a fost ok la medic. Fain brad.Si camera imi place.
Lisa spor la lucru. Vad da bucatariti ceva.
Naty Ioana cum mai e, ce mai zice?
Alinuk l-as baga pe al meu ca are si barba alba veritabila si ochelari. Doar ca suntem departe. Oricum la anul am zis ca il pun sa o faca pe mosu' cu
Fabian si
Dorian
AMR 10 saptamani

Selene_Bunny spune:
Fetelor, am mai citit ce ati scris... Da, si eu am fost super emotionata... Si experientele voastre sunt asa frumoase...
bee, cami, nu mai plangeti, ca am plans si io, de emotie si bucurie...
Eu si colega de salon cu care m-am inteles super - Vali - si care a nascut tot o fata, tot natural, tot fara anestezie, si tot mare - 3.800 de grame si 60 de cm - am zis ca, daca mai facem un baiat, cerem cezariana... Ca asa dureri, mai frate, cine le mai suporta? Asta pana cand a venit in salon o doamna de 40 de ani, cezariana, tot fetita, cand am vazut cate probleme are ea, dureri, recuperare grea, sani pietrificati, muls non-stop etc. ... sm zis ca tot nasterea naturala e mai OK...
Pup si eu fetele si copiii. Varul meu e responsabil cu pozele, cum vine acasa, cum il abordez. cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

cristi_2003 spune:
si noi am fost la doctor si ne-a facut un eco scurt si control pe masa - ideea e ca lichidul s-a imputinat, totul e avansat, sa stau cumiiinte cumiiinte ca sa apucam ziua de luni, cand la 8 ne prezentam la spital.
si de acuma pana in 3 ianuarie drul meu e de garda tot a doua zi - ca unii au plecat in concediu. astazi avusese 3 cezariene si 2 nasteri naturale. 37+ cu
Stefan Carol
AMR 6 ZILE

Eseea spune:
citat din mesajul lui Ciufik Eseea asa o sa fac. Slabe sanse sa aiba rh -, cred..dar la 5 mil distractia.... Multumesc ![]() va pup Andreea 37+ |
de ce spui ca slabe sanse? Fetita mea are RH negativ, sa vedem la bb2.
Mami de fetita

Eseea spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 ciufik - vaccinul trebuie sa il faci obligatoriu indiferent ce rh are copilul - ca sa poti avea o sarcina ok data viitoare. dar in general maternitatile au vaccinul si ti se face gratis, daca nu il au ei, ai 48 de ore in care sa il gasesti ![]() ![]() ![]() http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu te supara dar nu este adevarat, de unde ai informatia asta? la o mama cu Rh negativ, vaccinul se face numai daca bb are RH pozitiv. Se face in maxim 72 de ore de la nastere.
Mami de fetita

cristi_2003 spune:
mie asa mi-au spus 3 doctori, ca trebuie dupa nastere sa fac vaccinul ca sa fie ok la sarcina viitoare, sa nu apara anticorpi. chiar daca sunt mari sanse ca primul copil sa aiba rhul meu.
da mie mi se face gratuit in spital, ca il au. 37+ cu
Stefan Carol
AMR 6 ZILE