Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

'neata!
MAI,NENE,CRED CA AM POSTAT DE CENTURA AIA DE VREO 2 SAU 3 ORI...

AM SPUS CA DOARE CAND O PUI DUPA CEZARIANA,DAR ESTE EXTREM DE UTILA PT CA BURTA E MOALE,ATARNA,E GOALA,IAR CENTURA O TINE "ADUNATA"...AM MAI SPUS CA,LA MINE,DUPA 2 NASTERI,BURTA ERA CA SI CUM NU AS FI NASCUT!
SPIC DE GRAU,EU AM AVUT 2 CEZARIENE,ACUM URMEAZA A TREIA SI MI-AM CUMPARAT DEJA CENTURA DE MULT!!!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 32+Mihai Adrian

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

hello, burtici
am intrat si noi scurt, pt ca avem vesti noi.
ieri la control, col deschis, pierdem dop, avem contractii dureroase si nedureroase insa nu la un anumit interval, insa se pare ca momentul se apropie...asa ca stam la pat.
dc se accentueaza contractiile fugim la spital, dc nu, maine control la dr de dimineata.
sorry ca nu am apucat sa citesc, am vazut pe prima pagina ca ne-am imbogatit cu inca 3 licurici: SA NE TRAIASCA, SA FIE FERICITI, SANATOSI SI SA ADUCA NUMAI BUCURII!
N-am avut timp sa va spun ca am primity de la selene poze cu minunea ei pe telefon si este absolut SUPERBA>

Va pup, fug in pat. va tin la curent.

Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

in alta ordine de idei,eu sunt cam suparat pt ca amedeo mi s-a trezit azi noapte cu diaree la greu,iar azi dimineata a si vomitat...acum sunt cu tratamentul pe capul lui sa-l pun pe picioare pana poimaine,saracu'...noroc ca e f ascultator cand e bolnav si nu face figuri...acum ma duc sa-i fierb orez cu morcov...saracu' ,a facut o fatza cand i-am prezentat meniul zilei ....
in schimb fi-mea baloteaza mandarine la greu...cred ca o sa-mi manance si urechile copilu' asta!asa e de cand s-a nascut,iar eu o tin din scurt cu mancatul ca ,altfel s-ar face cat casa!...sa vedem cum o fi tanarul mihai!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 32+Mihai Adrian

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

hello, burtici
am intrat si noi scurt, pt ca avem vesti noi.
ieri la control, col deschis, pierdem dop, avem contractii dureroase si nedureroase insa nu la un anumit interval, insa se pare ca momentul se apropie...asa ca stam la pat.
dc se accentueaza contractiile fugim la spital, dc nu, maine control la dr de dimineata.
sorry ca nu am apucat sa citesc, am vazut pe prima pagina ca ne-am imbogatit cu inca 3 licurici: SA NE TRAIASCA, SA FIE FERICITI, SANATOSI SI SA ADUCA NUMAI BUCURII!
N-am avut timp sa va spun ca am primity de la selene poze cu minunea ei pe telefon si este absolut SUPERBA>

Va pup, fug in pat. va tin la curent.

Andreea 37+

WOW, ciufik scoatem majoretele?
Hai, mai tine-te putin sa facem Revelionul impreuna la Municipal

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Vai ce scumpa si grasunica e bebelusa Ana Maria. Bravo, Cata!

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
Jasmi, merci de agitate....dar te rog mai tine-le pana pe 26 decembrie, atunci dau liber la nastere!!!

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 10..9..8.....7....1 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina agitatele sunt pentru cand vrei tu, eu le-am scos de frica sa nu ratez momentul, cum am facut la celelalte fete

Bee, da, inca mai vreau sa merg la serviciu si o parte din ianuarie. Zilele astea mi-am luat insa concediu pt ca am avut de circulat pe la medici mai mult decat pana acuma (inclusiv minunatul control pe masa ) si mai am de facut o parte din mancare si din curatenie (ca de astea m-am apucat de acu 2 sapt )

Ciufik, cum ii ziceam si Alinei ... galeria este pt cand doresti tu ...soooooooooo
Ciufik

.....

fug la poze cu micuta lui Billy si apoi o iau din nou spre bucatarie

Jasmi 32+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Doamne, Billy, ce scumpete de fetita ai! Si frumoasa si grasuna! Sa-ti traiasca!

Jasmi 32+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ana Maria e o frumusete! Cata, numai bucurii sa aveti impreuna!

Ciufik... ai grija de tine, da de veste cand e de scos majoretele

Aryia, pupici la Amedeo sa se faca puiutul bine repede-repede.

Mai fetelor, eu ma antrenez din greu. Nu's'care madama a "dat la ratuste" azi-noapte in spatele fotoliului din sufragerie ... ca tot nu am destule de facut. Deci... de musai ca de voie buna... la smotru

Dark Bendis

38+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 12 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

nu m-am putut abtine si am citit tot, am uitat tot
Naty, sper sa ne vedem in municipal, cu toate ca badescu mi-a zis ca dupa cum arata colul meu ... plus ca la cat dop am pierdut nu stiu dc nu o sa am un globulet nou-noutz in pom
Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea!
Andre-Ea si mie mi s-a parut ok dr, dragutzel , rabdator si pozitiv, ceea ce pt mine conteaza mult. azi l-am sunat ca ma panicasem la cat dop pierdeam si m-a calmat, plus ca a zis ca-l gasesc la spital in dupa-amiaza asta,s a stau linistita, maine la 9:30 sunt la el la municipal sa ma mai vada iar pe 25 dec e de garda, asa ca macar n-am stresul asta.
ledi.
billy .
miere du-te la shopping la greu si nu cumpara nimik , ca mie de la asta mi s-a tras cred deschiderea colului .
Alina - te apropii ? tinem pumnii.

off, cate mai vroiam sa scriu..aaa, bebelusi, ffff frumoasa camera!
alinuk te sustinem in demers.

ma duc in pat ca m-au luat durerile si poate ma mai tzin si eu, dc nu va anuntz.

AA, aseara am baut un pahar de vin sa opreasca contractiile (asa a prescris dr) , ce bun a fost.

Pupici,
Andreea 37+

Mergi la inceput

ciufik eu luni pe 29 sunt in spital (e drept, voi fi la TI luni). Daca nu vine bebe tau pana atunci ne vedem!
Desi dupa cum zici, cred ca faceti Craciunul cu bebe.
Eu oricum iti doresc nastere usoara si sa ne dai de veste!

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput