Mamici antistress de ianuarie-februarie (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Billy, te cred ca te doare...dar o sa treaca. Poti sa iei ceva calmante? Ketonal sau ceva...Imi pare rau ca nu ai putut naste natural. Dar asa a fost sa fie si cel mai important acum este ca Ana-Maria este bine. Sigur ca si tu te vei reface dar trebuie sa faci cat de putin efort poti si sa fi optimista.
Ma bucur ca aud ca ai laptic mult. Asta este foarte important pentru bebe. Si e bine ca ai sprijin si ajutor.
Iar cu dormitul lui bebe in patul vostru...nu prea e bine...pt ca asa spui la inceput "doar un pic si dupa gata" si o sa vezi ca o sa treaca ceva timp si din obisnuinta nu o sa-o mai duci la ea si o sa o tii tot langa tine, si nu e prea bine. Sigur, o zi doua acum e OK, dar incearca sa o culci in patutul ei. Asculta-ma, stiu ce spun. Eu asa am facut cu Ana si acum doarme in patul ei de la ora 22.00 pana la 9.30 dimineata. Nu cere la noi, nu vrea sa doarma cu noi. Am in schimb prietene care au facut cum zici tu si acum au ajuns ca ele sa doarma cu bebe in pat si sotii lor pe canapea sau in alta camera. Ca sa nu zic ca nici chip sa mai vrea bebe sa doarma in patul lui. face scandal cat casa!! Zici ca sunt mici si nu nu stiu...insa sa stii ca nu e asa, de mici sunt speculanti si smecheri.
So, take my advice si o sa va fie bine la toti 3.

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina stai sa ne intelegem, durerile de burtica sunt trecute, ma mai tine f putin operatia, mai rau ma supara cand imi vine sa tusesc, dar in rest sunt motorizata bine. Iar efort fac din a doua zi dupa nastere, intai ca in spital nici nu ai cum sa nu faci (program incarcat, frate!) iar acasa eu am fost mana intai si a doua la bebe. Primele zile au fost mai grele, acum deja si bebe incepe sa aibe un ritm oaresicare si apoi am inceput si eu sa ma ajung cu treburile. Noroc ca este mama pe aici si se ocupa ea de preg de sarbatori si curatenie. Si sunt optimista, odata ce am inceput sa ma familiarizez cu noile circumstante, mai imi vine si mie apa la moara. Dar sa fii dupa operatie, tu ca mamica, in recuperare, bebelusa trece din adaptare in adaptare (intai iese din pantec, apoi se acomodeaza cu un stil d eingrijire in spital, dupa care o iei acasa, alt stil, alte circumstante, totu-i nou si pt ea si pt tine, te cam dezechilibreaza toata sit asta, asta-i realitatea). Si in spital nimeni nu te invata mai nimic sau macar sa te pregateasca. Eu, spre exemplu, nu credeam ca o sa dam in colici asa repede.

Catalina

mamica fericita de Ana-Maria ingeras de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Eu nu pricep un lucru, daca faci cezariana nu vezi copilul pt 24 de ore?
Asa este peste tot?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

La mine asa a fost pt ca am avut anestezia care m-a adormit si cand m-am trezit, copilul era pe afara de mult. Apoi, nimeni nu mi l-a adus si nici eu nu stiam daca il pot cere. Asa ca l-am vazut cand am putut eu sa ies de la reanimare si sa merg la el. Daca nasteam natural, mi-l dadeau mai repede, chiar in salon cu mine.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Spic de grau, si eu ma astept la o nastere in maxim o sapt!! Numai sa nu fie pana pe 25, atat imi doresc.
Sunt la a doua nastere, de aia si destul de stresata ca va merge repede si la primele contractii mai serioase voi fi la spital...
Tu in cate sapt. esti? Si ce ai acum, fetita sau baietel? Cand ai DPN-ul?

Bee, daca as putea....dar nu pot de tot! Mai am de luat cadou sotului, mamei si pentru inca o prietena. Apoi mai trebuie sa dau o tura pana la piata pt ultimele cumparaturi...si diseara vreau sa impachetez cadourile sa fie totul pregatit pentru maine. Maine dimineata fac salatele si friptura.
Vezi cate mai am?! Cum sa fac sa stau linistita 100%?
O sa ma misc foarte incet, o sa merg asa usurel...nu o sa car nimic ca o iau pe mama dupa mine la shopping. Si ma voi ruga la Doamne-Doamne sa nu se intample nimic pana pe 26 decembrie.

Jasmi, merci de agitate....dar te rog mai tine-le pana pe 26 decembrie, atunci dau liber la nastere!!!

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 10..9..8.....7....1 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Eu am avut o noapte urata, ca tot ma laudam eu ca drom bustean. Pe la 2 m-a trezit o durere ascutita care se intindea pe toata partea dreapta, de sub san pana la genunchi cu accent in zona pelviana, nu stiu ce naiba o fi fost. Dupa aia n-am mai adormit pana pe la 4,30, timp in care am facut 3 pipi, am luat un no-spa ca ma apucasera si contractiile, am abut niste laptic si mi-am facut o gramada de ganduri negre. Cand in sfarsit am adormit am visat ca e cutremus si m-am trezit transpirata toata. Dupa am mai atipit dar au apucat-o pe Ioana ba bautul de apa, ba pipi, ba plansul in som, ba rasul in somn, ba vorbitul si intr-un final la 7,30 m-am ridicat nauca sa fac cafeau ca nu mai rezistam.

cristi da, nastem in aceeasi zi, o sa avem copii "gemanuti"

miere depinde de spital. La Municipal iti aduc copilul si la terapie intensiva din 2 in 2 ore pentru alaptat, eu am vazut-o pe Ioana prima data la 1 ora dupa ce m-am trezit din anestezie.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Offf Naty, ce noapte ai avut si tu!!! Cred ca esti franta acum...nu te poti odihni azi mai mult?
Si eu am fost pe la spital azi-noapte...si am adormit destul de tarziu...si cu griji ca aveam contractii.
Acum e mai bine insa ma asteapta o zi grea si sper sa trec cu brio si sa nu se intample nimic rau.

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 10..9..8.....7....1 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Alina - sunt la 32 saptamani. Si suflu si in iaurt.
Vezi ai grija daca esti la a 2 a nastere ca vine fuuuuga bebe! Mai bine fugi la spital si sa fie contractie falsa decat sa vina bebe acasa ca amicei mele (ai citit link-ul?)
De data asta e fetita.

Naty - ne luam de mana ca si eu am avut o noapte de numa'! Ma trezeam din ora in ora. Cred ca mi-a pasat David un pui de raceala si acu imi curge nasul si ma ustura o amigdala..

Voi ziceati aici de oua umplute. Cum faceti maioneza sa nu fie cu ou crud? Iese cu ou fiert si ulei? Ca mie mi-e teama de lisiteria.
Reteta care o stiu eu de la mama e: maioneza amestecata cu galbenusurile fierte, branza sarata, piper si marar. E o bunatate! Insa de unde stiu eu ca branza e pasteurizata?

Se pare ca nu voi avea sarmale. Ca sotul era si el captusit cu un pui de gripa dimineata, si mi-a spus ca nu poate ajunge la magazinul sarbesc sa cumpere varza murata. Am zis ca fac drob... ce daca e reteta de Pasti? nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata fetelor!

Vad ca nu sunt singura care am avut o noapte mai "furtunoasa". Si la mine s-a lasat cu peripetii, bebelina a fost destul de agitata (la un moment dat dadea din genunchi/coate intr-o veselie), am avut contractii BH din greu +mers la toaleta... prima noapte in care nu pot sa zic ca m-am odihnit bine.

A, intrebare intrebatoare... voi cum stati cu hormonii? Ca la mine e de jale...fie ma apuca intristatu' din orice...fie ma enervez usor...si asa mai departe.

La noi se arata niste zile pline azi si maine. Maine am control la clinica, mai sunt cateva cadouri de cumparat pentru neamuri (in week-end pica cumnata-mea cu prietenul ei, vor sta de vineri pana duminica cand o vor sterge la Aberdeen la rudele lui pentru Rev, plus socru-meu si nevasta-sa ... care vor sta la hotel... ma rog, avem doar un singur" guest bedroom" deci primul venit primul servit), astept cadourile sotului sa vina prin Amazon (ce frumos, Cristi sabie Jedi! la noi din pacate bugetul de sarbatori e taaare de austeritate). Tre' facute listele pentru "supermarketuri", ca unele chestii le luam de la Asda, unele de la Tesco, altele de la Lidl (carnaturi, muraturi, branzeturi, prajituri continentale pe care nu le gasesti in magazinele britanice)...iar cum eu nu conduc masina tre' sa astept seara sa ma duc cu barbat cu tot...tre' facuta salata de boeuf... Offf... abia astept sa treaca sarbatorile... si sa vina bebe

Grrr... hormonii astia! Vad ca iarasi o iau la vale

Dark Bendis

38+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 12 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Dragalaselor, am trimis un mail cu poze pe contul comun. Sunt 2 poze din spital si apoi de acasa. O sa mai facem, doar ca nu ne-a ars pana acum de pozat...Imi pare rau ca am ratat iesirea din spital in costum de craciunita, da' mai facem noi poze!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

O veste care m-a inveselit un pic. Prietena mea cea mai buna din facultate (cum s-ar zice, numa' "boyfriends-ii " nu ni i-am impartit ca in rest... de la mancare, cursuri, ultima tigara ... totul era in comun) are programata cezariana pe 02/01... DPN-ul meu e pe 03/01... mai stii... poate nastem in aceeasi zi

Ma duc la impachetat cadouri (am primit pachet din Romania de la familie). Ufff...si inca nici nu m-am apucat de dat cu aspiratorul, spalat baia... si alea tre facute fir-ar! Si mi se anunta si doua amice in vizita azi..."girly chat"

Alina, Naty, incercati sa va odihniti, ce noapte grea ati avut si voi!

Spic, spor la drob. Tare bun si drobul, pacat ca la al meu nu-i place, nu stie el ce-i bun.

Dark Bendis

38+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 12 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetele, eu azi noapte printre altele am avut revelatia ca e ultima saptamana de gravida din viata mea. Am hotarat sa ne oprim la 2 asa ca ...
N-as putea zice ca imi pare chiar rau dar e asa un sentiment oarecare de pierdere.
Cat despre frici ... lasand la o parte frica ca nasc pana lunic, spaimele date de contractii, de bebelina care misca prea putin, etc, etc mie mi-e frica tare de tot de nastere (nu de durerile de dupa fiindca cum am mai spus am fost un caz fericit de cezariana care a decurs excelent si sper sa fie la fel, ci de operatia propriu-zisa, sa nu se intample ceva rau) si acum si pentru fata, sper sa fie bine, nu stiu la ce sa ma stept, daca o vor pune sau nu la incubator, cat de mica va fi si mai ales daca va fi sanatoasa.

selene bine ai venit acasa!

cristi de Revelion ciocnim un pahar de sampanie in gand din spital in spital

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 36+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput