Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumim de complimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Maria Alexandra, ADAM, ANDRÉ, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA, KEVIN si Shintaro Daniel ptr cele 6 luni.

Adio job! M-au sunat azi sa-mi spuna ca nu merg mai departe in procesul de selectie, dar ca-mi pastreaza CV-ul. Sa le fie de bine si mie la fel!

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, noul ministru al muncii e femeie? Mariana Câmpeanu? pai ii baricadam casa.

hai ca is f. suparata cu astia 85%. rau rau.
ma duc sa impachetez toti pemparsii prietenii lui nea nelu kknelu.

imi pare rau, Mihaser. hai ca o sa fie bine si pt noi. fiecare isi are luocul lui in lumea asta.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

fetelor, noul ministru al muncii e femeie? Mariana Câmpeanu? pai ii baricadam casa.

hai ca is f. suparata cu astia 85%. rau rau.
ma duc sa impachetez toti pemparsii prietenii lui nea nelu kknelu.

imi pare rau, Mihaser. hai ca o sa fie bine si pt noi. fiecare isi are luocul lui in lumea asta.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Nu e femeie. Nu am facut nici o greseala de gen cand am zic bou. Adica e un bou. Deci daca face asta , eu pregatesc pampersii si am recolta bogata 4 pe zi. Ma supara rau ca astfel ma obliga sa las copilul mai repede acasa. Uoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hai mai fetelor, ca nu se poate, in afara de declaratia aia de aseara s-a mai auzit ceva? Poate a gresit, a glumit, a facut vreo gafa, s-a incurcat in discursuri...s-a zapacit la creieru' ala tampit si cretin....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Eu nu am primit nici un ban de la stat pentru copii, nici aia 6 milioane , doar aloctia lor .
Eram anul 4 la facultate -la zi si fara nici o restanta cand am nascut-o pe Cassie, exact in sesiunea de iarna...
Poate ca era normal ca si studentele sa primeasca un ajutor ceva....si uite ca nu primesc, cu taote ca anii de facultate se pun la vechime pe cartea de munca...

Asta asa ca sa ma bag singura in seama.

Oricum nu ar fi deloc frumos sa schimbe acuma legea cu 85 la suta.
Chiar ar fi de rasul lumii.

Mergi la inceput

CamiM, reteta ta de ficatei suna super delicios, as vrea si eu sa incerc sa ii gatesc ficateii asa lui Cassie.

Si tortul lui Doloress suna bine, dar acolo nu ma bag ca e mai complicat ,poate pe viitor cand o sa am mai mult timp .
As vrea sa ninga si la noi, cred ca intr-un fel oameni vor cam ce nu au ...mereu nemultumiti.

Sambata a fost asa cald ,mie una mi s-au parut 18 grade..era soare....parca venea vara.

Mergi la inceput

Fecian , chiar te-ai suparat de tot?
Sper sa nu ...

Eu poate am ramas in urma , dar din ce am citit eu am observat ca Vianne nu a mai scris demult .
O fi plecat pe unde si mi-a scapat.

Ca-eric tu pe unde esti??ca nu ai mai intrat asa de des.

Si nici Cenia.
Oare mi-o fi scapat mie ceva?

Si nici Melly .

Bine ca fac eu strigari ....dar conspecte ioc....

In rest , am citit ca in mare parte, toata lumea e bine.

Nicole, atata timp cat nu trebuie sa locuiesti in aceasi casa cu soacra ta cred ca nici nu trebuie sa iti pese prea mult de ce zice si face.
Usor de zis , greu de facut.

Miss, si mie mi-a placut Juno ,mai ales melodia asta:

Mergi la inceput

Stephany, frumos baiat ai.

Si ca un compliment....scrierile tale sunt scurte dar condensate, exact ca un poem japonez haiku.
Ceea ce eu evident nu pot face, oricat as incerca, pana nu ma labartez un pic ... nu ma las.

Mergi la inceput

Miss si alte mamici care se mai gandesc la intarcat...sau cum va fi cand va sosi momentul ..am gasit aici pe forum o discutie interesanta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118745&whichpage=1

LA Cassie eu nu am avut probleme de intarcat..alaptat
Ea nu a mai vrut de la 5 luni si apoi treptat s-a intracat ea singura pe la 6 luni cand refuza sanul.

Insa Darius e mare fan san.
Mult prea mare as putea spune.
De aceea nici nu ma pot odihni noaptea, pentru ca Darius e dependent de tzatza.
Si se joaca ziua si cu sfarcul...il admira de zici ca cine stie ce o fi.
Numai la san sta calm, in rest daca il pun jos sau sa se joace e agitat...vrea numai la ma-sa..
Cum ma vede ,parca cerseste din priviri ....face asa o mocutza de mi se rupe inima..si uite asa iar ajunge la san....chiar daca nu ii e foame , ci doar ca sa se linisteasca .

Sta la san si ma priveste...parca ma admira asa..de parca ar fi indragostit...si eu ii cant si el zambeste cu tzatza in gura si fredoneaza si el melodia ( tot cu tzatza in gura ) .
Cum il iau de la san incepe suferinta..
Clar ,baietii sunt mai mamosi, mai atasati de mama.

Citisem si eu cazuri din astea ca nu puteau adormi copiii decat la san , si sugand, si jucandu-se cu sanul , cu sfarcul....dar nu imi imaginam ca o sa ajung si eu in situatia asta.

Darius refuza biberonul, suzeta...si de mancat mancare mananca foarte putin ...
Deci sanul e la putere..poate prea mult la putere.

Adoarme numai la san .Acum dorm numai cu el in pat, ca asa mai prind si eu un pic de somn din fund, pe parti ...
cum apuc si eu.
Practic e ca un nou nascut , cam asa se comporta noaptea,se trezeste, e somnoros , are ochii inca inchisi si cauta sanul cu gura...
Daca nu il gaseste incepe sa

Oricum mi-e groaza ca o sa ajung sa il alatez pana la 2 ani...sau 3...sau pana cand o sa ma fugareasca prin casa.....

Mergi la inceput