Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Cleo, mai fata tu esti grasa ca biscuitele-n dunga...
M-am machiat, m-am aranjat, ma duc la mall...curatenia e gata, brad am, suntem toti acasa...iuhuuu...
o zi faina!

Mergi la inceput

mutritza
http://good-times.webshots.com/photo/2393603080104447517tyexeJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Cleo, mai fata tu esti grasa ca biscuitele-n dunga...
M-am machiat, m-am aranjat, ma duc la mall...curatenia e gata, brad am, suntem toti acasa...iuhuuu...
o zi faina!

biscuite in care e si drojdie...care creshte creshte creshte. ajunsesem la o greutate frumoasa, de cand alaptez mai putin, am un +3kile. ca mananc la fel de mult, si mishcare mai putin

multsam de idee Missp, iti dai seama ca is in stare sa colectez de pe ultimile 1-2-3 zile si sa duc pampersii, a?
cat despre noptile mai bune, sa stii ca linistea ta duce si la linishtea copilului, si invers, agitatia copilului te agita pe tine. Ei, si din cercu asta vicios, nu stiu cum se iese. noi am evoluat f. mult de cand am inceput diversificarea, pt ca am impus un prograM DE mese, si asta s-a simtit si la alaptat. plus, dupa ce papam ceva la linguritsa, se doarme! mai ales dupa carne. adica clar, dupa carne e regula - doarme 30min. azi, 1 ora , ca am si urlacit afara.

mai voiam sa zic ceva fetelor, dar nu mai stiu ce. Pup la Onyx, acolo in spanica ei, ne gandim noi la ea.

voiam sa va pove ca m-am apucat de puzzle. jos, pe parchet. si vine Lucy si da cu coada sau cu labutza printre piese!!!!

a, am facut azi 50abodsmene. si nishete exercitii, care nu stiu cum se nunmesc, is pt fese si coapse, stau in picioare, spatele perfect drept, usor cracanata, si las fundu incet jos, flexand genunchii. nu la maximum posibil, ci aproape. si apoi fac lasari si ridicari partiale, atat cat sa simt ca lucrez fundul si muschii interiori coapsei. asta o fac si cand spal vasele, si cand ma spal pe dinti.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

io v-am zis ca dupa ce se termina alaptatul se slabeste mult mai greu dar nu m-a "citat" nimeni..si eu am +3....deci o tona si 3 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai, Stefany, cat e de dragalas si simpatic cu mutrita aceea

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss ma bucur ca David doarme din ce in ce mai bine si felicitari pt progrese, deja e baiat mare daca incepe sa stea in fundulet!
Cleo eu am o lene in ceea ce priveste gimnastica. Bravo tie!
Stepany ce dulce e!

Pt cine vrea sa ne vada in costum de Craciun:

http://www.flickr.com/photos/11325519@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

io v-am zis ca dupa ce se termina alaptatul se slabeste mult mai greu dar nu m-a "citat" nimeni..si eu am +3....deci o tona si 3 kile

nu ma mai speria!! io inca mai alaptez, dar cu juma de norma, ca papam 2 3 mese diiiversificate. daca deja m-am cu +3kile, si asta in nici 2 luni de diversificare, pai cand o intzarca balana.....pardon balena....
haoleo haoleo ce ma mai fac oare io

edit: scump pui, ai andrada!

edit la edit: simonacip, cred ca tu ziceai ca faci kiftele nu prajite, ci la cuptor! cum le faci? adica io amestec toate alea, carne, usturoi, ceapa, ce mai pun, ou, condiment, si apoi le rostogolesc in ulei. la cuptor mai ung vasul de yena cu ulei? sau cu ceva? si cat le lasi? si la ce temp la cuptor? ca vreau sa nu fie crude inauntru...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Andrada, ce maricel scump ai acolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, e dulce foc!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Buna seara.
V-am citit din urma ...dar nu prea am mai avut timp zilele astea sa scriu.

Darius doarme iepureste noaptea , se trezeste din 15 in 15 minute, vrea numai la san ( pe post de suzeta),suzeta o refuza .
Iar eu cam asa dorm , cu el la san..il schimb de pe o parte pe alta...il mai pun pe picioare si tot asa pana dimineata la 6 cand se trezeste de tot.

Ziua nu doarme continuu mai mult de 20 de minute.

Sper sa fie o perioada si sa ii treaca mai repede...caci in ritmul asta ma culc terminata si ma scol obosita.

O sa incerc sa fac si eu un conspect daca pot sa mai intru mai incolo.

Mergi la inceput