Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 2
Simonix spune:
Salutare mamici de M&M
Am facut braduletzul :) E mic pitic, ca Robercik Na, ca fac poezii :p Socrate - eu te inteleg un pic cu Craciunul, nici mie nu mi se pare cine stie ce, ba chiar ma enerveaza anumite chestii. Anul trecut a fost de-a dreptul deprimant iar anul asta ... mda, il avem pe bebe, e OK, dar ... Ma rog, o sa treaca - eu asa imi zic mereu, fac ce trebuie, brad, cadouri bla bla, dar pentru mine cele mai frumoase momente din viata sunt tot cele care ma surprind si nu sunt regizate. Asa ca astept cu interes luna ianuarie
In legatura cu dintisorii - Robert nu da nici un semn ca i-ar aparea vreodata Nici nu ma grabesc, sincera sa fiu - daca e sa o luam pe mostenire, mai are de asteptat, caci mie mi-au aparut dintii la 13 luni :) Si nu stiu daca e adevarata faza cu aparutul dintilor tarziu == dantura mai sanatoasa - la mine una s-a potrivit, am fost la dentist o singura data in viata, la 25 de ani. Pentru o cariutza amarata. Sper sa ma mosteneasca si piticania din pctul asta de vedere.
Despre premergator, nu am auzit lucruri prea bune pe aici. E drept ca nu am incercat si nici nu am de gand sa ii iau lui Robert, el de fapt mai are putin si merge singur. Si nici nu as avea loc in casa, m-am cam saturat de lucrurile lui peste tot Dar ... e adevarat ca mamicilor le ofera niste clipe de respiro :) Al meu ajunge peste tot, are o pasine pentru cabluri si pentru routerul de internet. Ah, fetelor, incepe sa inteleaga interdictiile :) Ii spun NU raspicat si se intoarce spre mine si lasa cablul din mana, sau nu se mai intinde dupa televizor. Ieri l-am facut sa planga, baga foenul in gura si eu i-l luam din guritza si ii ziceam NU dar i-l lasam in manutza. El - de vreo 2 -3 ori continua sa il duca in gura - eu repetam faza cu NU - la sfarsit era in lacrimi, cu foenul in mana, dar nu mai indraznea sa il duca in gura Se juca cu el in manutza dar era tare nefericit :) I-am dat 1000 de pupici sa il impac :)
Booon... ce am mai citit ... filmul "Juno" - mie mi-a placut tare :) Eu m-am cam prostit, ma uit numai la filme deprimante ... am vazut Into the wild, fara sa stiu ce si cum si moaaaama ... lasfarit nu imi venea sa cred ... Dar mai bien nu va zic
Simo - cum zicea si Miss, bona respectiva este controlata de Stat, este pregatita pt chestiile astea, totul se face printr-o organizatie. Au voie max 5 copii sa aiba. Este mai bine ca la cresa, unde sunt 7,5 copii pe educatoare Si sper sa fie mai bine si din punctul de vedere al bolilor pe care le va aduce acasa hehe Mie imi convine, caci este intr-un cadru mai intim si in acelasi timp socializeaza si cu alti copilasi. Ah, copchiii respectivi au 1,5 ani, 2 ani si 8 luni :) Voila
Hmmm... ce imi mai notasem ... nu stiu ca scriu la mesajul asta de cateva ore - lucrez in acelasi timp si acum si-au gasit astia sa ma bata la cap !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Alysh spune:
Multumim la de aprecieri la adresa coltzisorului de CRaciun
EU ADOR CRACIUNUL! Ador sa aud colinde, ador sa merg la curte si sa vina colindatori, ador sa cumpar cadouri si sa le ofer (mult mai mult decat sa primesc, pe cuvant, nu vreau sa pozez in bunatatea intruchipata, dar chiar asa e), ador sa fac bradutzul, ador sa ne strangem tot familionul si sa ne uitam pe rand la cadouri si la sfarsit sa cantam de bucurie, ador masa de Craciun unde mancam bem si ne stricam de ras........iar pt anul asta: imi vine sa sar in sus de bucurie!!!!, Stiti de ce da? Din cauza de BEBEEE!
nu va imaginati cum e sufrageria mea, marisoara de altfel: plina de cadouri impachetate in hartii care de care mai vesele si mai frumoase cu funditze! Stiu ca suna cam siropos, dar chiar asta simt.
Micaela, felicitari pt progresele bebitzei, dar trebuia si tu sa ne lasi sa ne umflam in pene ca de' copilasii nostri n-au dinti dar fac alte progrese, ne consolam si noi cu ideea asta, dar tu ne-ai taiat macaroana
Fetelor, nu se poate sa fie adevarat cu legea aia....iesim in strada, da????
Mai vroiam sa scriu cuiva, dar nu mai stiu..., lasa ca bag diseara conspect adevarat.
Vlady
belleane spune:
salutare,
m-am intors desi n-am kilarit nici macar un porc
deci n-am citit tot dar trebe sa raspund:
Miss: eu am pus-o pe cea mica pe olita si i-a placut, o pun pentru ca imi place sa incerc lucruri noi si pentru ca ea nu prea sta in fundulet alearga pe burta tot timpul. A stat cu placere pe olita si cred ca din greseala a facut pipi.Eu nu sunt genul (cred) sa constrang in vreun fel pe cineva sa faca ceva cu forta.
Fata mea cea mare a facut la olita de la 6-9 luni fara probleme fara sa mai schimbam pampersi ziua. Aveam o olita cantatoare si-i placea mult iar apoi spuneam bravo si radea. Nu am obligat-o. Dar dupa ce a venit bona n-a mai vrut deloc, cred ca a obligat-o cumva sau a cazut. Asa ca a reinceput sa foloseasca olita pe la un an si ceva aproape 2 cand am renuntat definitiv la pampers ziua. Noaptea cred ca a folosit pampers pana la 2,6 ani.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Danicris spune:
Servus, mamici si pitici.
Fetelor, sunt depresata rau. Ieri am fost la cumparaturi sa-mi iau ceva sa-mi acopar goliciunea in ziua de Craciun. Nica n-am gasit. Ar fi, dar nu pentru grase. Vai, am luat 20 de kg in sarcina si acum mai am vreo 12 pentru ca sunt nesimtita, mananc, nu fac sport ... Si iata cum, in loc sa ma bucur de minunata sarbatoare eu stau cu botu' pus de parca e cineva vinovat ca sunt eu grasa ! Problema mea este ca mi-e teama sa tin dieta sa nu dispara lapticu' (a patit o prietena), iar de sport m-am apucat de foarte putin timp si nici nu prea am chef.
Eeeee, daca tot n-am gasit nimic pentru mine, i-am mai luat lui praslea niste hainute si jucarii ca sa ma plang dupa aceea ca nu am unde sa le mai pun.
Nicole, nu mai sta suparata, oricum nu poti schimba nimic. Da' merita sa-i atragi atentia ca nu-ti place atitudinea ei, macar sa te descarci.
Socrate, nu cred ca mai pot da inapoi, e promulgata, la naiba, mi-am facut atatea calcule ...
Gabitzam, frumos ai aranjat cuibul, abia astept sa impodobim si noi bradutul in ajun !
Micaela06, pai soacra ta e mai rea daca va spune ca nu-i plac cadourile voastre. Doamne, ce specimen ! Sa-ti traiasca Daria-Maria care e nascuta in aceeasi zi cu piciul meu. Deci e pe bune, fetele sunt precoce. Pai aveti si dintisori, mergeti de-a busilea, va ridicati in picioare, noi nimic din toate astea.
Leeloo2004, multumim frumos, suntem incepatori.
Doloress, meniul e foarte apetisant, cred ca incerc si eu. Macar tortuletul ...
Alysh, minunat coltisorul.
Fetelor, nu stiu ce program imi pregateste Ducu-Vladucu deci nu stiu daca mai apuc sa intru pana la Craciun asa ca va urez sarbatori cu bine, copii sanatosi si fericiti, sa aveti parte de tot ce va doriti, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familiile voastre. Craciun fericit si La multi ani.
Va pupacim cu drag,
MamiDani si Ducu-Vladucu (23.06.2008)
belleane spune:
ylari: e super bebelunica e frumoasa si cuminte foc si are papusica ca a fetei mele; tare mult ii place.
Laura: am vazut si pozele cu Mirciulica e un scumpel; ce bine era dragalit de toata lumea, voiam sa intreb cum faceti pilaful? Fierbeti cu carnita?
socrate: poti sa te astepti la orice din partea astora doar traim in ROMANIA. Eu nu mi-am recuperat nici banii pe medical. E mai complicat cand ai firma. Tre sa faci cerere de rambursare ...oho mananci o paine pana vezi dreptul tau.
nicole: uff ce soacra ai si tu .... ignor-o si tu de sarbatori.
belleane spune:
danicris: bine ai venit!
cleo78 spune:
danicris, io am inceput sa ma ingras acum.
lipsa de mishcare, mananc bine, etc. ash putea sa reduc macar dulciurile, sa fac macar nishte abdomene. tot timpu zic: dupa sarbautori. dar iti dai seama ca mai acumulez ceva pe fund pana atunci.
gata, ma enervez. ma duc sa fac nishte obdomene si neshte biciclete. orice, cred ca e mai bine decat nimik. si o salata pt deseara....
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
belleane spune:
La multi ani! copilasilor nascuti pe 22! si celor nascuti pe 21 si 20 ! Sa cresteti mari si frumosi !
Simonix spune:
Abdomene io nu reusesc sa fac :( sunt o puturoasa, am si bicicleta si nu fac ... Eu am slabit mult si repede dupa nastere, in timp ce alaptam. Dupa alaptat - gataaaaa... au revenit suncile :) Chestia cu slabitul a fost singura pe care am apreciat-o la alaptat :) Post alaptat am inregistrat: ingrasare, caderea parului, aparitia menstruatiei bleah :) Daaar - avem libidou Poate cu ocazia asta slabim amandoi ....... ha !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
MissParker spune:
Neata mai pe seara si de la noi. Ati si dat gata capitolul, pana sa postez si eu.
Noi am dormit binisor noaptea trecuta, pe la 22 cand m-am bagat eu in pat el s-a foit si a plans putin, dar nu m-am miscat si a reusit sa adoarma la loc singurel Face progrese mari de tot, inclusiv verbal, are niste sunete si combinatii de sunete cu totul noi, are si o noua intonatie, rad cu Bogdan de ne prapadim, ce bebe vorbaret avem Aseara i-am facut baie si – ca sa-l spal pe spate – l-am ridicat putin, iar el a ramas asa, in fundulet, il sprijineam doar putin... Am murit de ras si l-am chemat rapid pe Bogdan.
Azi a papat bebe pentru prima oara morcovei cu cartofi dulci, s-a lins pe buzisoare. De data asta i-a dat tati sa pape, consecinta fiind ca s-a manjit pe strampler in ultimul hal. Bogdan se credea smecher ca nu-i dadea voie sa puna mana pe borcanelul cu piure, asa ca David a zis „hai sa-ti arat ce fraier esti“ si intre lingurite isi mai baga mana in gura si dadea pe pantalonasi Mami, fata desteapta, ii da voie lui David sa puna mana pe borcanel sau pe manuta lui mami, astfel are si David senzatia ca are totul sub control si nu-si mai baga degetele in gurita...
Simo, dara eu, iti dai seama cu cata nerabdare asteptam mesaje pozitive de la mine, se vede treaba ca la David puseul asta de 26 de saptamani, corelat cu diversificarea, face minuni, nu altceva! Poate e si din cauza ca a ramas Bogdan acasa, nu stiu, dar imi convine Acum sunt si eu muuult mai linistita, ne sustinem reciproc si nu mai suntem in cercul ala vicios in care toata lumea era capiata...
Lavinia, welcome to the club! Lasa, ca mai toti bebeii cad din pat, asta e soarta lor, mai ales cand sunt pe mana tatilor
Nicole – of, degeaba iti zicem noi sa nu pui la inima, si eu m-as fi intristat la atata rautate din partea soacrei tale. Ori e rea, ori e proasta, ori amandoua (ca si combinatia asta se poarta mai nou). Incerca s-o eviti, sa iei distanta, sa te protejezi de alte rani pe viitor.
Cleo, poti organiza o demonstratie a mamicilor si sa luati toti pampersii plini cu autograful lui nea nelu kknelu si sa-l intindeti pe peretii cladirii guvernamentale, ce zici de propunerea mea?
Doloress, mersi pt. linkuri, o sa fac si eu ciupercile alea umplute, ca mi-a lasat gura apa citind reteta...
socrate, asa mi-e si mie de niste ani buni, de cand am rupt-o cu ai mei, cu altii (relatii superficiale, in care ne adunam doar ca sa ne „distram“ umplandu-ne burdihanele)... Sunt trista de Craciun, nu pot sa ma bucur de nimic, dar e suficient sa imi amintesc – prin contrast – de sarbatorile din copilarie, cu bradul impodobit, cu dulciuri si cadouri si mese intinse pentru 12 persoane, cu fete de masa si servetele apretate, dar cu moartea in suflet din cauza atmosferei otravite din familia mea... No thanks, mai buna e realitatea. Stii cum e? Ca in Matrix, am inghitit pastila adevarului si acum vad realitatea rapciugoasa. Ma doare, dar o prefer oricand fata de o iluzie poleita cu aur, dar mincinoasa. Eu sunt cu inima alaturi de tine in zilele astea, te inteleg bine!
gabitzam, ce frumos ati aranjat voi!! Noi la anul vom incepe asa, ca sa fie si David mai marisor si sa inteleaga si el ceva din atmosfera de Craciun...
leeloo, bafta multa si cu al doilea dintisor, sa treaca repede si etapa asta! Noi ne rugam sa mearga repede la noi, sa nu se chinuie prea tare Daviducul...
elenuca, si tie sarbatori fericite, toate cele bune cu puiuta voastra!!
Danicris, si tie/voua un Craciun fericit cu multe bucurii!
Andrada, bestial e puiul tau ca Mos Craciun!
BELLEANE, no offence, nu tre' sa te justifici, draga mea, eu am scris din experienta mea de copil chinuit fiindca mi-am adus aminte, dar in cazul vostru tu stii cel mai bine
V-am pupat, ca ma goneste Bogdan de la PC.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!