Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara buna si de la noi!!!!!!

daria scumpo si eu citesc mereu!!!dar nu prea apuc sa mai scriu!!!Amelia e tot mai activa si vrea numa in fundic sau chiar in picioare!!! unde o pun nu o mai gasesc asa!!!avem mese stabile una de fructe si una de legume!!!cereale si produse de panificatie inca nu i-am dat caci e cam grasutza pentru varsta ei!!!are deja in jur de 10 kg dar e si inalta vreo 72 de cm!!!poate si mai mult!!!suntem in pregatirile de craciun cu munca prin casa!!!mancare maine curatenia cam gata!!!

am vazut pozici cu Craciunei si Craciunitza, calendare si nicte copii minunati dar si mamicile la fel!!!cat despre kg lui cleo mai scumpo daca as fi ca tine as face chef zilnic si m-as inscrie si la un concurs de frumusetze!!!iar despre banii de la stat si noi suntem pe zero!!!

noi va pupam si va uram Sarbatori frumoase si pline de bucurie alaturi de cei dragi si nu numai (cazuri de soacre poame acre) dar eu zic ca e Craciun si tre sa fim binevoitori!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Eu nu am primit nici un ban de la stat pentru copii, nici aia 6 milioane , doar aloctia lor .
Eram anul 4 la facultate -la zi si fara nici o restanta cand am nascut-o pe Cassie, exact in sesiunea de iarna...
Poate ca era normal ca si studentele sa primeasca un ajutor ceva....si uite ca nu primesc, cu taote ca anii de facultate se pun la vechime pe cartea de munca...

Asta asa ca sa ma bag singura in seama.

Oricum nu ar fi deloc frumos sa schimbe acuma legea cu 85 la suta.
Chiar ar fi de rasul lumii.

Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008)

primesc si studentii. O bursa sociala, venit, pe membru de familie; iar dupa ce termini fackultatea e un fel de ajutor social, echivalent sau inlocuitor al shomajului. nu mai stiu exact cum se numesc toate astea, am o cunoshtintsa care a fo in situatia asta- care intre timp s-a angajat. cand o prind online, o intreb exact si cum si unde a depus dosare; stiu ca ajutorul asta social l-a cerut de la protectia sociala, in buc. coincide cu biroul unde depui dosarul pt alocatie.
despre faptul ca anii de fack. se pun la vechime dar nu si la cei 6 mil- nu ai cum sa ii ceri, pt ca aia vin din CAS, fonduri de asigurarile de sanatate, unde trebuie sa contribui cel putin 12 luni ca sa ai beneficii. e construit dupa modelul din USA.

nu stiu daca m-am facut inteleasa, cam asha lepricep io ca injinera astea cu legile.

parca mai era Maytrei studenta la medicina, la stat in Iasi. stim ca mai ne citesti din cand in cand, ca e greu si bebe, si singura si facultate, daca cum te mai descurci? ai reusit sa deznozi ceva din legislatiile astea?
si io am facut fack. in iasi, e cam aiurea ca din ce tin minte, secretarele la fackultatile de stat din Iasi erau tare gretsoase, ajunsesem pe la juristul politehnicii pt ca secretara nu voia sa ne ia dosarele de bursa (de fapt luase si banii, si ii cheltuise, si culmea, dupa 3 luni erau din nou revenita pe aceeasi pozitie). si cica tot acolo e, si acum...
ideea era ca sunt solutii. tre numai sa te zbatsi; dar de la stat se ia totul, cu amandoua miinile, nu e de refuzat nimik.
io sper ca rezolvam ceva cu legea, simt ca fac o depresie din cauza asta. ei, si cum la mamele cu depresii postanatale nu prea pot sa li se faca multe acuze, cred ca avem si acoperire legala si judiciara in a ne duce sa facem demonstrartie si scandal!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Buna dragelor! Nu v-am mai scris de mult timp din motive destul de intemeiate: lipsa de timp pentru ca... din pacate de o luna si jumatate sunt mamica singura. Inca actualul meu sot a considerat ca viata cu bebe este mult prea grea pentru el si ca este mai simplu sa se relaxeze la locul de munca neproductiv de un an de zile. Ca atare si-a luat talpisa si dus a fost.
Ma doare sufletul pentru minunea mea de copil, dar poate intr-adevar, unii barbati trec prin viata femeilor (a unora) pentru a da nastere la o steluta, iar apoi dispar. Cosmin este steluta mea. Minunea mea care imi da putere zilnic. Pentru el lupt si cu morile de vant si oamenii duplicitari sau ticalosi. Incerc sa fac in asa fel incat sa nu-i lipseasca nimic si sa fie fericit. Poate pana va creste si va realiza cum stau lucrurile nici nu ii va simti lipsa tatalui sau biologic. Nu imi ajunge timpul, mi-e ciuda ca sunt momente cand il las singur (sa ii pregatesc mesele sau sa fac treburi urgente) si se supara. Imi doresc sa vad mereu zambetul copilului meu. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca barbatul pe care l-am ales sa fie alaturi de mine va fi dominat de atatea ambitii personale si lasitate. Viata merge inainte iar ratiunea mea de a fi este momentan, fiul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cadina imi pare rau! mamica curajoasa si pe micul Cosmin! Aici pe forum intotdeauna ai sa gasesti un sprijin, o vorba buna de la noi. In Canada sunt foarte multe mame singure, e greu, dar se poate pana la urma. Ai grija de tine si de puiul mic!

Daria si al meu e indragostit de san, numai la tzatza adoarme. Mai nou, trebuie sa ma pun si eu cu el in pat si suge acolo in legea lui, altfel ziua nu adoarme. Inainte il mai puneam in leagan, acuma numai cand vede leaganul urla. Noaptea se trezeste din doua-n doua ore in cel mai bun caz sau din ora-n ora si din jumate-n jumate de ora si vrea tzatza. Baietii astia!

Stefany ce frumusel e Iustin! O dulceata de baietel!

Andrada am vazut pe voinic in costum de mos, ce veselie pe el! un simpatic!

Fetelor, e tare nedrept sa nu se mai aplice legea aceea, asta numai in Romania se putea intampla, imi mai reamintesc asa din cand in cand de ce am plecat. Desi acuma de sarbatori e tare greu sa fii departe de familia extinsa. Mi-e dor si mie de colinde, de uratori, de gustul mancarurilor mamei, dar mai ales de atmosfera aia de liniste si pace din dimineata de Craciun cand stam cu totii la masa si ne bucuram de prezenta celuilalt. Macar aici avem zapada. Trebuie sa vad si partile bune...

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mey fetelor...azi cred c-am descoperit ceva...ma simt fericita!!!!!
n-am baut nimic, parol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

multumesc fetelor de complimente, mie mi se pare ca fi/miu are moaca de taranel...
Dria, merci, esti prea draguta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata devreme de tot, dupa modelul de ieri
Cadinuta, scumpa mea, lasa ca iti da DUmnezeu putere sa iti cresti puiutul singura. Sa vedem aspectul bun, ai tot timpul sa vezi sa puiul tau, nu trebuie sa mai ai si grija unui sot imatur si iresponsabilSUntem alaturi de voi
Stepany, scump foc puiul tau, la fel si craciunelul ANdradei
Gabitzam, am vazut amenajarile de Craciun de la voi din locuinta..Ce incintati erau baietii
ALysh, frumos si locsorul tau de sarbatoare...Bradut nu faceti?
Daria, si Mati al meu tot numai la tzatza ar sta, tot numai asa doarme, mie imi ususreaza muult munca dpadv. Eu mai slabut cu laptikul insa de cind cu enteroviroza respectiva.
Cleo, esti grasa???Te-am vazut la tirg cit erai de slaba, nici fund n-aveai, asa ca dc te gindesti s appui pe fund nu ar fi o idee rea..
Melly fie-ta are cam dimensiunile lui Mati(al meu tot 72 avea acum o luna si cred ca are vreo 9700gr).Sa creasca mare si sanatoasa. Sa aveti un Craciun fericit!

Azi sunt iar singura cu amindoi, macar la 4 vine al meu si ne ia la brad la el la firma. Ma gindeam sa ma imbrac in colanti cu un pulover larg si mai lungut..Inca meditez la asta ca nu-s tocamai in forma maxima..
Cu revolta cu pampersi sunt de acord, dc aveam idee acum citeva zile cind fiu-miu facuse 10 kk intr-o zi...stringeam ceva.
Aseara am ascultat programul lui Boc, expus in vreo 16 puncte. Nu au spus nimic de majorarea indemnizatiei la mamici, in schimb vorbeau de majorarea alocatiei copiilor...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Nu ar trebui sa mai zica nimic in programul de guvernare pentru ca legea e data, e promulgata e publicata. Ministrul muncii a zis ca nu e sigur ca va aplica legea de la 1 ianuarie. Adica avem lege si nu o aplicam. Ma gandesc sa incalc si eu legea circulatiei si sa zic ca m-am gandit sa nu o aplic. Daca e asa...pai de ce nu.

In fine, sunt foarte suparata, depresiva, incerc sa ma prefac ca sotul deja isi face griji. Numai la asta ma pot gandi nu mai dorm bine de 2 nopti si mi-e efectiv rau de la stomac. Eu cand ma enervez am probleme cu stomacul, acuma nu imi mai vine sa mananc nimic (nici dulciuri deci uite chestia cu in tot raul e ceva bine)si mi-e si greata.
M-am demoralizat complet. Sper sa imi treaca.

Cadina, uite asta da o problema reala. Imi pare rau ca sotul tau a actionat asa. Sper sa ai sprijin din partea familiei, sa ai putere sa continui singura si minunea ta te va ajuta sa treci mai departe. Cu timpul vei gasi si perechea potrivita. Pentru fiecare exista cineva acolo. si ne gasesti mereu aici.

Cleo nu te plange, ca nu e frumos. Eu m-am apucat de toanta sa ma plang in fata unei prietene care e grasuna de cand o stiu, adica are vreo 15 kg in plus, ca am fund, ca am burta etc.M-am prins tarziu ca nu e frumos din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Continui, am uitat sa deau , nu ca nu as avea somn, dar copilul s-a trezit la 6, m-a supt apropo de ce zicea Daria_Ioana, a prins drag de tzitzi, asta dupa ce m-am chinuit 2 luni in care cum vedea tzatza cum urla si ma si impingea cu mainile. Vai fetelor ieri saracul a suferit probabil tot de dinti, a adormit pe pieptul meu cum facea cand era mic, se agata de mine se tragea mai aproape, vai de capul nostru. Vroia sa suga chiar daca era numai in loc de suzi, s-a chinuit ceva de groaza. A transpirat complet. E greu, sa iti vezi copilul asa...e foarte greu. Eu te admir foarte mult ca faci fata cu doi copilasi, e clar ca te solicita foarte mult. Apropo de ce ziceai ca iti era teama sa nu fi ramas insarcinata, te inteleg. Si eu i-am zis sotului ca trebuie sa fim foarte atenti de acum incolo, pentru ca nu as fi in stare sa fac intrerupere. Inainte nu gandeam asa, sunt pentru libertatea de a alege consider ca un copil trebuie sa fie dorit. Nu ca mine care mi s-a spus ca bunicul a incercat sa dea si masina sa ii faca avort. DEci...sunt un copil dorit , noroc cu Decretul ca altfel nu eram aici. In fine, ce e clar ca nu sunt nici pentru avort sunt pentru a preveni o sarcina nedorita. Dar, e clar ca dupa ce am vazut cum palpaie viata in burtica, am simtit cum creste, cum se lupta sa traiasca, nu as putea sa fac asa ceva. Sau daca ar trebui ar ramane o parte din sufletul meu acolo si nu as putea sa uit sau sa mi-o iert.

Darrr, vine Craciunul si trebuie sa ne incarcam cu energie pozitiva.Azi ma apuc de sarmale, am vrut ieri sa mai fac niste last minute shopping darrr am ramas fara baterie la masina, la Audi nu aveam actele asta e sunt grozava. Sper sa prindem plimbarica cu vecina si sa ma ajute sa pot intra si eu la Mega sa mai iau ceva pentru ce vreau sa fac. Uof..Azi nu mai vreau sa il duc la un hypermarket ca sigur va fi full.
S-a trezit Bin Laden, ma duc sa il iubaresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La mine merge TV mai toata ziua pe Realitatea. Si printre multe discutii cu tot felul de parlamentari, ministrii, sindicalisti, nu mai stiu care din ei a zis apropo de legea mamelor ca da, e data legea, dar nu si de cand se aplica. Asa ca se mai poate amana. Eu am citit textul, dar n-am retinut, chiar nu se specifica nici un termen?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput