Indemnizatia pe luna decembrie
Trebuia sa intre alocatia si indemnizatia fetitei pe card inca de pe 19 si nimic. Am tot verificat si vad ca nu au intrat nici azi. Ati primit pe card alocatia pe luna asta? Sau sunt copiii mai putini importanti decat pensionarii care au primit pensiile cu o saptamana mai devreme?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
Raspunsuri
anasia spune:
verifica si la posta, s-ar putea sa nu le mai fi pus pe card, ci prin posta (nu primesti nici o notificare); anul trecut am patit si noi la fel,ori in ianuarie, le-au pus la posta, nu ne-au anuntat si cand am sunat mi-au zis sa verific la posta; normal ca banii s-au intors la ei deja (trecusera 2 saptamani), a trebuit sa alergam la....ca sa depunem o declaratie ca n-am primit indemnizatia si in luna urmatoare au trimis pe cad si restanta;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
bumbacel spune:
Nu, indemnizatiile si alocatiile n-au intrat pe card. Cei de la banca (ProCredit) mi-au spus ca vor intra tot pe card pana la sfarsitul lunii . Sa cred, sa nu cred???
brazuca25 spune:
Am sunat acum la Directia de Munca si mi s-a spus ca intra pe 24 decembrie. Asta "daca nu sunt probleme tehnice la banca". Deci e clar ca nu ii vedem pana la Craciun. Frumos cadou. Explicatia ?
NU AU FOST BANI!!!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
ioanaiub spune:
am observat si eu ca nu mi-au intrat banii pe card ... eu ma asteptam sa-i primesc mai repede, ca asa e "moda" in luna decembrie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brazuca25 Am sunat acum la Directia de Munca si mi s-a spus ca intra pe 24 decembrie. Asta "daca nu sunt probleme tehnice la banca". Deci e clar ca nu ii vedem pana la Craciun. Frumos cadou. Explicatia ? NU AU FOST BANI!!! |
Explicatia? Simpla!
De cateva zile oficialitatile vorbesc despre incasarile foarte slabe la buget din a doua jumatate a anului (sub 70%). Nu trebuie sa ne uitam in gura lor insa pentru a trage aceeasi concluzie: economia este vizibil in defensiva iar bugetul nu are cum sa mai fie atat de darnic si saritor (si-asa a sarit cu cateva sute de milioane de euro - alea care au mai ramas pe fundul sacului - in ajutorul unor mari cotizanti, caci daca acestia inchid pravalia ar fi si mai rau)
Tovarasi, stati linistiti pe locurile voastre: banii vor veni, cu intarzieri dar vor veni. In vremuri de criza rabdarea este la mare pret!
puisorul spune:
Eu azi am ridicat banii de la posta. Pe card intra cu intarziere.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra
Cum se topesc kilogramele
asteryaro spune:
Mda, nici mie nu mi-au intrat banii lui Razvan pe card...
I-am cam injurat pe domniile lor guvernanti, prea ocupati si prea obositi... si prea blazati, de bunaseama...
Satulul nu va crede flamandului niciodata.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
barbye spune:
Ei uite ca nici eu nu am primit ajutorul social inca , trebuia de pe 15..cumparaturi nu am facut inca.Mi a mai ramas o zi.Am vorbit cu postarita nu le au primit la post ainca nici ajutor social, nici pensie , nici alocatii..nici somaj
Traiasca aia care au venit noi ...si se poate bucura de ce au pe masa..
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui barbye Ei uite ca nici eu nu am primit ajutorul social inca , trebuia de pe 15..cumparaturi nu am facut inca.Mi a mai ramas o zi.Am vorbit cu postarita nu le au primit la post ainca nici ajutor social, nici pensie , nici alocatii..nici somaj Traiasca aia care au venit noi ...si se poate bucura de ce au pe masa.. |
Ce mai faci? Sper ca esti mult mai bine si optimista acum. Mai scrie despre tine!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ioanaiub spune:
pana la urma ati primit indemnizatia?
mie pana la data de 26 decembrie inca nu-mi intrase pe card
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)