Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
ayda_m spune:
Catalina, ai fost la echo? sau ce s-a intamplat??? Nu pot sa cred....nu e adevarat.....
Ayda
11+
jojo_miha spune:
Catalina imi pare rau ! Stiu ca nu exista cuvinte care sa-ti aline tristetea si durerea din suflet.Suntem alaturi de tine.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
8+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
mcrissa spune:
catalina
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
matcha-oana spune:
ce ma bucur de primire voastra si va multumesc mult
ioanatugs da,intradevar sotul meu este japonez si va iesi jumate,jumate,oare cum va arata oare?cu cine va semana mai mult ,deabea astept s aimi vad puisorul
as avea o intrebare,nu stiu daca este locul potrivit,daca am gresit locul ma scuza-ti,mi-a iesit herpes la gura,dar doar in coltul gurii si mentionez,ca doare rau de tot ,dar nu face coaja si nu face nici basica.crede-ti ca ar fi vreo problema ?ar afecta cu ceva bebelul?
monica2008 spune:
catalina imi pare rau
si incearca sa fii tare ai sa vezi ca curand ai sa ai un alt cadou de la dumnezeu.matcha bine ai venit si sarcina usoara.fetelor eu sper sa fim toate bine si sa nu mai plece nici una dintre noi
.craciun fericit si sa speram ca mosu ne aduce bebei sanatosi
12+
mcrissa spune:
matcha herpesul la gura nu-l va afecta cu nimic pe bebe.herpesul genital in schimb e extrem de periculos in sarcina.si eu d'abia astept sa vad cum va arata puiul tau
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Rallu spune:
Catalina...imi pare rau 

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
12+
Asa arat eu acum
Ioanatugs spune:
Catalina2307 i-mi pare asa de rau, speram ca va fi totul bine la tine!
Vorba ta mergem inainte si o sa reusim intr-o zi!
Fetelor, din pacate si eu va parasesc, beta HCG-ul meu a scazut, desi simptomele sunt in continuare aceleasi si nu am nici o pata. Am obtinut o programare maine la eco, dar nu cred ca o sa vad ceva, sau ca vestile pot fi optimiste. Asta a fost...acum i-mi pare rau ca l-am repetat si mi-am stricat singura sarbatorile.
Va doresc sa aveti o Odisee frumoasa si la termen la toate!!
elenada spune:
Ioana ma rog pt tine si pt floricica ta. Eu sper din suflet sa fie bine.
Of acum in pragul Craciunului atatea vesti rele.
Sper din suflet sa nu mai auzim vesti rele ci doar vesti bune.
Pupici pe burtici.
elena
+8 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Catalina, nu din nou
, Of draga mea, cel putin daca ai gasi cauza 

Ioana, ti-am zis ca o sa te stresezi cu hcg-ul? Sper totusi ca maine la eco sa fie bine. 
Si eu am vrut o programare la eco sa ma linistesc, dar doar pentru la anul in 5 ian.
Credeti ca daca fac un eco in 5 ian si mai fac un eco in 15 ianuarie ar fi probleme?