Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
PatriciaArdeleanu spune:
Catalina, nu...s
intem alaturi de tine, desi nimeni nu iti poate alina durerea asta...
Ioana, fii pozitiva pana maine!!
poate nu e totul pierdut!!
Patricia
s7 si Rebecca
05.02.2005
Rallu spune:
Ioana, incearca sa fi totusi optimista.
Nu se stie niciodata, poate se va intampla o minune (ca tot vine Craciunul) si o sa fie bine.
Iti tinem pumnii si sa vi cu vesti bune.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
12+
Asa arat eu acum
adrianafedorca spune:
catalina imi pare tare rau, suntem alaturi de tine, fi tare si ai incredere in Dumnezeu 
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
ioana o sa ne rugam pt tine sa fie bine maine la eco, trebuie sa fie bine
12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
offf asa m-am intristat ...nu e drept ce se inatmpla...

nu mai sunt buna de nimic ma duc sa ma bag in pat
la toata lumea
12+
Nix spune:
Adriana mi-a zis ca e ok sa iau pastile/supozitoare/unguente din astea anti-inflamatoare nesteroidiene.. si lista este imeeeensa: eu raportez cu mare bucurie ca dupa 2 supozitoare cu diclofenac sunt aproape ca noua! Deci.. mi-a zis ca cel mai bine e sa incerci cu supozitor (diclofenac) sau daca nu atunci cu pastilute: ibuprofen, ketonal.. o lista intreaga, nu le-am retinut pe toate, pentru ca eu sunt fan ibuprofen (inainte de sarcina aveam niste dureri monstruoase de cap si treceau doar cu ibuprofen) si atunci a fost tot ce mi-a trebuit.
Mi-a spus ca sunt ok in sarcina, dar pana in 20 si ceva de saptamani, cand sunt interzise derivatele de aspirina.. din cauza riscului de hemoragie.
Incearca si tu cu supozitoare si vezi poate ai aceeasi bafta ca si mine! Iti tin pumnii!
(eu deocamdata nu o sa mai imi pun, pentru ca aproape mi-a trecut, dar cand va mai fi sa am nevoie, apelez cu incredere la diclofenac.. atat cat este nevoie).
11+
Nix spune:
lucialu cred ca cel mai bine ar fi sa te sfatuiesti cu doctorul tau ob-gin.
Din punctul meu de vedere, un screening nu strica, pentru linistea ta. 
11+
Nix spune:
catalina imi pare tare rau pentru pierderea ta. Sa iti ajute Dumnezeu sa fii puternica si sa mergi inainte. 
11+
matcha-oana spune:
mcrissa multumesc mult de raspuns
pana cand tin greturile?ca eu cel putin dimineata nu pot sa mananc mai nimic,doar banana si portocale,ar fi vreo problema daca dimineata manac doar asa?altfel sincer nu pot imediata dau la ratele
catalina imi pare rau ce ti s-a intamplat ,cu toate ca nu pre aam inteles eu cam ce s-a intamplat ,dar te cred ca este dureros,si eu acum 3 luni de zile am avut o sarcina extrauterina si a trebuit sa mi s eextraga trompa stanga,asa ca sansele de a ramane din nou insarcinata mi-au fost scazute,dar uite acum dumnezeu a fost sus si a avut grija d emine si uite asa o s aiba grija de tine,gandestete ca poate asae mai bine,poate ca acel copilas nu trebuia nascut acum,capul sus si sunt sigura ca doamne doamne o sa iti faca cadou in ingeras
adrianafedorca spune:
neata
aseara am uitat asa opresc teelfonul si azi dimi a sunat la 6,30 s ama duc la servici

si dormeam asa de bineeee
matcha-oana eu la prima sarcina am avut greturi pana la 17 saptamani, pap asi tu ce poti si ce-ti place, eu in afara de fructe nu prea pot manca mare lucru...stai linistita bebe are papa
Nix mersi mult , vad ca m-a mai lasat duerea, dar azi imi cumpar supozitoare cu diclofenac sa le am in casa 
12+