Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

neatza fetelor ...

doamne, eu acum am citit.... nu se poate.........catalina...de ce se intampla asta? ce se intampla??????

offfffffff

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

bai fetelor pe bune ca nu mai pot din cauza greturiilor,parca cu cat avansez in sarcina cu atat ma simt tot mai rau , greturiile au inceput cam pe la 5 saptamani si la inceput au fost groaznice,apoi m-au mai lasat si eu am crezut ca gata trec,dar de unde parca iar a inceput calvarul vai nu mai vreau greturi ,vreau s am abucur si eu de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana

bai fetelor pe bune ca nu mai pot din cauza greturiilor,parca cu cat avansez in sarcina cu atat ma simt tot mai rau , greturiile au inceput cam pe la 5 saptamani si la inceput au fost groaznice,apoi m-au mai lasat si eu am crezut ca gata trec,dar de unde parca iar a inceput calvarul vai nu mai vreau greturi ,vreau s am abucur si eu de sarcina

Oana incearca cu ghimbir (ginger).. in bucataria japoneza este absolut pretutindeni, eu sunt lesinata dupa ghimbirul murat.. vad ca unele fete beau si ceai de ghimbir. Oricum, se spune (si unele fete iti vor confirma) ca ajuta atat la greturi cat si la rau de miscare.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza, hai ca intru si eu in clubul celor ce se trezes cu noaptea in cap. Pe la 6 eram cu ochii in tavan dar m-am dat jos din pat pe la 7:30. M-am invartit pe aici, am bagat la spalat, ascult colinde si incerc sa il conving pe sot sa ii aduca Mosul ceva caci el nu vrea nimic....

Eu greturi asa si asa, sanii asa si asa au perioade in care ma dor si apoi nu, acum sa nu ma ating pe sfarcuri ca tip , vad ca de dimineata nu am vomitat (inca).

vreau si eu putina zapada......

Editez : tocmai am imbratisat wc-ul........

9+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Va doresc un Craciun fericit ca in copilarie!
Mamicilor de zmeurici va doresc sa ne vedem la vara toate cu puiutii sanatosi in brate, fericite, implinite!

eu plec la ai mei si nu mai am acces la internet pana ma intorc.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

matcha-oana in cate saptamani esti acum? eu suntin 12 si 1 zi, greturilela mine au inceput la 5 saptamani si de atunci e groaznic, in loc sa scap de el ee din ce in ce mai rau, de vomitat nu am vomitat ca incerc sa ma controlez, daca-mi vine s avomit mananc repede ceva, un mar, sau iscuiti, daca nu am ceva la indemana beau un pic de apa minerala si ma mai linistesc, la mine la prima sarcina abia pe la 15 au inceput s ama mai lase si la 17 au disparut de tot, dar de mancat cu greu miam revenit , in sensul ca imi era frica sa mai mananc...am inceput usurel, carnea abia pe la inceputullunii a 6 a am inceput sa mananc din nou, asa ca rabdare si nu te mai gandi , o sa treaca si asta, stii se zice ca daca ai greturi bebe e bine, deci sa luam partea buna a lucrurilor

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu de pe la 9 dimi m-am apucat sa fac salata de beouf...si am inceput cu muraturile sa le tai...puneam un castravete la salata 1 in burtica, cand am ajuns la gogosari dupa care sunt innebunita a fost mai rau...acum asa de tare m-am acrit ca mi-e rau...m-am apucat de maioneza...culmea imi place si aia acum mananc albus fiert cu maioneza si gogosari sper s anu mi se fara rau ca pe la 6 trebuie sa mergem la unul din finuti si eu tot 3 am , sotul se va imbraca in Mos Craciun , sper sa nu se sperie ca are doar 1 an si 7 luni

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

adriana ai facut maioneza numai cu oua fierte?ca asa as vrea si eu si sper sa nu mi se taie
sa inteleg ca nu ai mai fost sa iei rezultatul de la dublu test?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

Nu am mai intrat de mult, dar v-am urmarit.
Bun venit noilor burtici.
Imi pare rau pt fetele care nu mai sunt alaturi de noi, eu stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina.

va doresc la toate Sarbatori fericite, sa vina Mosul la voi cu multe cadouri, sa fim toate bune si sa ne vedem in vara cu puiutii in brate.

Cami 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

adriana si eu am facut salata de boeuf, tocmai am terminat-o, si o salata de ciuperci. am pregatiti carnita pt chiftele, si cam in 30 min merg sa le prajesc ... in rest....o sa fac o friptura, si a mea soacra face sarmalute cu piftii...prajiturelele le-am cumparat ca nu am voie si nici nu pot sta mult in picioare ....
apropo..ieri pe la pranz iar am pierdut sange. mai putin ca alte dati...dar oricum...si simt mereu ca obosesc..ma ..tine burtica.
va pupam...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput