Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

adrianafedorca sunt in 9 saptamani si ceva si nu stiu ce este cu mine,dar am avut impresia ca ma lasa greturiile,cand colo parca tot mai rau,tot ce bag in gura simt ca mi se intoarce stomacul pe dos,si culmea ca dimineata,daca nu mananc o bana intai,si incerc direcst mancare,dau tot afara,am incercat si cu ginger si cu timpul mi s- afacut rau si de la el,of nu mai pot ,de mi-ar trece o data,nu sunt in stare sa fac nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Anne Marry din ce cauza pierzi sange. Stii cauza.
Si eu am inceput sa sangerez de luni. dar de atunci stau numai in pat. Doctorul a zis sa nu misc din pat. Eu sangerez de la hematoamele care le am pe uter. Eu sunt ingrozita de aceste sangerari. Am obtinut dupa mult chin aceasta sarcina si nu vreau sa o pierd. tie doctorul ce ti-a zis.

Azi am stat bine la capitolul greturi. le am dar mai potolite. Au venit parintii mei si ma indoapa cu bunatati si minune nu le vars. desi uneori imi mai vine sa le dau afara pana acum e bine. Nu ma mai laud sa nu ma deochi si sa ma apuce iar rau.

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am reusit performanta ca intr-un an sa trimit la Dumnezeu trei ingeri...sper sa fie multumit.....sper ca puii mei sa fie impreuna si sa aiba grija unul de celalalt.....am pierdut nu numai puii mei....am pierdut si Craciunul....

Va doresc tot binele din lume, va multumesc si sper ca eu sa fi inchis lista tragediilor.
Sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

catalina,nu fii dezamagita,citesc despre tine peste to,si la mamivi de nov-dec....si toata lumea e alaturi de tine.stiu ca nu e de ajuns,sti ce:data viitoare cand ramai gravida,eu zic sa stai in spital pana la 4 luni,atunci cand mai trece din pericol,orice numai sa ti se indeplineasc visele,fii linistita,inconjoarate numai de optimism,ca suntem sigure ca anul ce vine o sa fie al tau...si poate doamne doamne o sa iti dea inapoi toti trei copilasii...si o sa fii cea mai fericita de pe lume...sa stii un lucru:soarele rasare mereu dupa o ploaie torential(a ta,lacrimile pentru toti cei 3 puiuti)

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor eu am terminat toata curatenia si toata mancarea de facut.acuma astept linistita sa vina mosu.eu va urez un craciun ferici si plin de bucurii si fi ca toti ingerasii din cer sa vegeze asupra ingerasilor din burticile noastre.pupicii si numai fericirii12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

elenada, am placenta cam joasa. ajunge cu marginea inf la nivelul colului. si de acolo sangerarile. orice efort.....cat d emic ar fi, se simte.

si noi am terminat, am bagat friptura la cuptor ...astept sa se faca, si sa fac umpik de ordine in bucatarie...si gata ...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catalina, sunt alturi de tine si sper din tot sufletul ca anul viitor sa fie unul norocos, mai bun ca asta...ai grija de tine, nu te mai necaji...
te pup si iti doresc toate cele bune!
si eu as fi avut acum 12 sapt. de sarcina si din pacate n-a fost sa fie, din pacate am fost cea care a deschis lista de "prietene dragi" de la zmeurici...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

fetelor , va urez un CRACIUN FERICIT , aveti grija de voi si de burtici!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor am intrat sa va spun Sarbatori fericite!
Catalina tie iti urez liniste , pace si sa te regasesti cat mai repede.

Eu nu v-am mai citi de vreo 2 capitole, nu am mai putut intra aici. Sper sa ma intelegeti, am trecut prin zile f grele dar acum mi-am mai revenit. Mi s-a dat OK pt o noua incercare peste 2-3 luni , deci sper ca voi reveni la odisee in luna mart 2009. Doamne Ajuta
Va rog sa fiti atente si sa nu permiteti dr sa va faca tuseu vaginal, mie de la asta mi s-a tras nenorocirea. Sarcina mea era sensibila, obtinuta cu tratament de stimulare si implantata jos. La tuseu a fost presat bb din 2 parti , nu i-a placut, dovada ca ma durut aprox 8 ore burta dupa ac. Varsta embrionului cand s-a oprit din evolutie era de 8 sapt (dupa CRT 13mm) iar eu la ac varsta am fost la consulatie. Data viitoare ma voi duce la dr cand voi avea 4 luni de sarcina si nu voi permite sa mi se faca tuseu . Pt masurarea colului exista ecografe.
Sarbatori fericite inca odata!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki La anul pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

miki nu stiu ce sa iti spun. imi pare rau pt ce s-a intamplat. dar vad ca ai gasit puterea de a trece peste. iti dori sarbatori fericite si sa intorci cat mai repede la odisee.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput