Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

M-am cam agitat pe la birou, am vorbit si am ras cat pentru toata sarcina de pana acum...ba m-au si certat fetele ca azi m-am imbracat cam sexi su subtire...si eu tot racita sunt...au dreptate....
Toata lumea imi zice sa stau calma, linistita, in casa...dar daca eu ma simt bine (cel putin in anumite zile si la anumite ore) nu prea imi arde...bine, raceala asta tot o am si nu scap de ea nici cum...

Acum m-am linisit, stau cuminte la birou si il astept pe J. (sot) sa vina sa ma ia sa ne intalnim cu Mosu' meu. Simt asa ca o greutate mica in burtik, e normal?

M-as culca acum...dar trebuie sa ajung mai devreme acasa sa trebaluiesc ca am musafiri diseara..ufff...

9+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetele , Craciun Fericit , Sarbatori Fericite si mai ales sarcini usiare si fara greturi si varsaturi . Va pup 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor eu va spun la revedere...

Catalina

Mergi la inceput

Cum Catalina: la revedere? Ce vrei sa zici? Unde pleci?

9+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Of Catalina nu din nou...este sigur ceea ce spui?

my little sunshine

Mergi la inceput

Sunt sigura. Maine la 8,30 ma chiureteaza. Asta este.....un an crud, un Craciun trist....

8+ cu zouzounaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Offfff iti doresc multa putere,multa putere...e oribil oricum si mai ales acum...ma voi gandi maine la tine...Catalina sunt alaturi de tine cu tot sufletul.

my little sunshine

Mergi la inceput

O Doamne, nu imi vine sa cred...nu se poate intampla asa ceva...incearca sa fii tare, desi numai tu stii prin ce treci acum. Incearca sa ai credinta ca intr-o buna zi va venii si BB la tine, care sa ramana in burtik.
Dar nu inteleg, nu te-ai plans de nimic, era totul in regula sau asa parea...cum asa deodata, ai fost la control?

Suntem cu tine , o sa ii spun lui DD sa aiba grija de tine
.

9+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Da. Nu am avut nimic. Aseara vagi scurgeri bej. Dar am simtit....va spun eu....o mama simte.

8+ cu zouzounaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Catalina iubita nu se poate asa ceva. Doamne ce trebuie sa fie in sufletul tau. Sper sa reusesti sa iti mai gasesti puterea sa treci peste inca o nenorocire. Sunt cu sufletul alaturi de tine

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput