Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bibuga am facut morfologie fetala.initial a inceput eco pe burtica, dar cum nu se vedea foarte bine mi-a facut si intravaginala.ma bucur ca a venit masina de spalat vase.e chiar un vis.eu nu as mai putea sa stau fara ea.
catalina la Medsana nu am sunat sa vad daca mai fac.am hotarat cu sotul ca sarim peste el.nici nu stiu exact ce masoara si daca se mai repeta la triplul test.tu ai idee ce inseamna dublu si triplu test?
elenada felicitari pentru cele doua inimioare!eu intotdeauna am visat la gemeni
alina dr-ul mi-a spus ca daca bebe era in pozitia buna ar fi putut sa vada sexul la 12 sapt si 4 zile cat aveam eu ieri.dar bebe ne-a aratat doar spatele si partea dreapta.
monica2008,dienutza79,lucialu
nix ma bucur ca bebe e bine
motana eu iau doar acid folic.am inteles ca undeva dupa 22-25 de saptamani voi lua si vitamine.
adriana tin pumnii la rezultatul de la bitest.si eu ca si tine am aceasta dilema, daca in trim 2 intru dupa ce am implinit 13 sau la 12 si o zi sunt deja in 2.iti iei baiatul acasa de Craciun?
matcha bine ai venit!sarcina usoara si bebe sanatos!
anne-marry de ce esti suparici?vin eu sa-i dau bataita celui care te-a suparat ca il supara si pe bebe.
jojo cum a fost sambata la eco?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

mcrissa cum mai stai cu greturile?
merge treaba cu ceaiul.
eu de azi dimineata vars.
imi este foame dar nu pot sa inghit nimic.
Ioana

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mcrissa - eu nu fac morfofetalele in Romania ci in Grecia iar cei de acolo nu au auzit de dublu/triplu test. Fac ecografia de 12 saptamani + analiza de sange (ceea ce numim noi probabil dublu test) iar la 22 saptamani urmatoarea ecografie. Este adevarat ei lucreaza cu un alt soft si calculeaza riscul altfel. Tin minte ca data trecuta mi-au luat sange cu 2 min inainte de eco, dupa eco (care a durat 6-7 ore - nu erau multumiti cu pozitia copiilor - ecografie facuta de 4-5 medici fiecare cu monitorul lui) stiam clar cam in ce grupa de risc ma incadrez. A doua zi am avut si rezultatul analizei de sange si rezultatul final (cele doua cumulate). Imi pare rau dar nu stiu cum se procedeaza in Romania. Vad ca toate fetele fac ecografia intr-un loc, analiza de sange dupa cateva zile in alt loc...habar nu am. Pentru mine este putin ciudat cum se desfasoara lucrurile astea aici, cum o astfel de ecografie poate dura doar 30min, cum nu se intampla niciodata ca medicul sa fie nemultumit de pozitia copilului. ..

8+ cu zouzounaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mcrissa dr a zis ca e ok sa-l luam pe cezar acasa, o sa-l luam de craciun, saracutul abia asteapta, e de 1 luna la parintii mey, dar mai e putin si-l luam acasa

despre dublu test si triplu test nustiu mare lucru, dr meu a zis ca daca dublu test iese bine atunci nu mai facem triplu test...nici nu stiu ce sa fac ca mi-e tare lene sa maduc pana in piata victoriei la sanador sa-mi iau rez la test, si azi e ultima zi cand au deschis, mai am timp pana la 8 seara

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

elenada greturile inca sunt puternice.beau un ceai de ghimbir doar dupa-amiaza ca nu vreau sa exagerez nici cu el, chiar daca stiu ca e permis in sarcina.ma calmeaza pentru 2-3 ore.dr-ul spunea ca acum dupa 12 saptamani ar trebui sa cam treca, ma pot astepta ca in orice zi sa nu le mai am.
catalina nici nu-mi imaginam sa existe ecografie de 7 ore.nici la mine nu a fost multumit cu pozitia lui bebe si de asta mi-a facut si intravaginal si pe burtica pana a reusit sa masoare ce trebuia.pana la urma eu ma rog la Doamne Doamne sa fie bine!
adriana ma bucur ca il vei lua pe Cezar acasa.mie mi se face dor rau de nepotii mei si d'abia astept sa-i vad, dar tie de baietelul tau, cred ca iti e asa de dor de el!
eu acum ma bucur ca nu am mai facut dublu test, am scapat de un stres.
eu inca nu am luat cadou la sot.voi ati luat ceva?ca nu am nicio idee.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mcrissa multumesc de lamuriri.Sna bine doua trei ore fara greturi. trebuie sa incerc si eu.
Si eu am scapat de triplutest. Ca la gemeni nu se face. In schimb voi face ecografii mai multe zicea doctorul. O sa le fac cu el si cu inca cineva. Nu mi-a spus cu cine o sa mai fac dar cred eu ca va fi herghelegiu. A zis ca nu vrea sa scape nimic si e bine sa fie doi oameni care vor face asta. Asta e un lucru bun. Dar mai e pana la ecografii ca in Grecia.
Cat despre cadouri noi le-am primit pe ale noastre. Doua inimioare dragalase. Pt prima data nu mai urlu dupa cadou. sotul meu e disperat ca nu stie ce sa imi cumpere. Nu are nici un indiciu saracu.
Nici eu nu m-am omorat cu cadourile. Noroc ca se cam saturase de aparatul li de ras si asa i-am cumparat eu unul nou si smecher.

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana acum mi-a picat fisa ca bebe teu o sa fie asiatic.Daca nu spuneai nici nu ma gandeam.Ce super!POate iese ceva in genul lui Brandon Lee,care avea pe langa tatal asiatic o mama blondaMultumesc iubita!Exact asa a spus si dr sa nu ma necajesc daca vin greturile sau sa ma sperii ca e semn bun ca evolueaza bine.
Adriana parca tu intrebai de trim 2 de cand incepe(sunt tare aiurita-ieri m-a sunat o prietena in timp ce vb cu sosu si i-am spus ca o sun eu inapoi si ...am uitat,dupa o ora mi-am adus aminte ).Legat de trim 2 de cand incepe eu am gasit pe net o chestie spusa de un dr care m-a lasat masca:cum ca incepe din saptama 14.Acuma daca stau sa ma gandesc ar pusca ce spune el cu ce mi-a spus dr aseara,ca am de fapt numai 4 saptamani,cand dupa UM am 5 sapt si 6 zile.Oricum lucrurile se mai modifica in functie de ritmul de crestere al copiilor am inteles.
Moniland sa nu faci prostia sa te fierbi(prea tareca deloc nu putem)cu durerile de burtica.Eu am patit-o deja si am tacut ca pestle fara sa ma vait lui al meu sau cuiva de ce imi trecea prin cap.Nu mai m-a durut burta si sanii o zi intreaga aprox(incepand cu dupaamiaza pana a 2 a zi)Si m-am speriat aiurea.Durerile au revenit si de burta si de sani...ai sa vezi mai ales daca obosesti stand in picioare mult sau pe un scaun prost. Si noi la endometrioza am avut o graviduta care nu a avut dureri de sani-tensiune,nada toata sarcina si a fost OK.Tii minte Ioana pe Adelamaria ce se mai necajea la inceput ca nu o dureau sanii si nu credea in consecinta ca e gravi?
Vitamine gen fier sau calciu suplimentar se dau doar in urma analizelor de sange,daca se constata carente.Altfel obisnuitele:acid folic si prenatale.Unele fete care fac FIV primmesc dinainte de ET prenatale,depinde de doctori.
Eu peste tot unde am citit(situri romanesti) scrie ca dublul test se face cu recoltare sange in aceeasi zi cu ecografia.Probabil pentru asta se si numeste dublu test,cred

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lucialu....nu de asta se numeste dublu-test ci pentru ca verifica 2 componente ale sangelui (cred ca sunt proteine).
Si eu am facut eco in aceeasi zi cu testul de sange dar stiu ca este acceptata si o ecografie mai veche dar nu mai veche de 2-3 zile parca.

Eu acum am fost depusa cu mare fast acasa, de catre sot.
Cica s-a gandit la mine ca trebuie sa ma odihnesc.
Aiurea...nu mai stia cum sa scape de mine si sa se duca singurel in oras. Cred ca are intalnire cu mosul.

Am impodobit aseara bradul. Mai am sa-i mai iau cadou mamei ca in rest am terminat....in general stau bine.
La capitolul curatenie inca nu ma pot lauda (si probabil nici n-o s-o termin) dar fac si eu ce pot.
Din pacate parca nu am vlaga in mine si merge tare greu treaba.
Sotul saracu se zbate sa faca el insa, nu stiu, parca nu se vede asa cum se vedea daca o faceam eu.
Ce rea sunt....in loc sa fiu recunoscatoare ca-si da silinta.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica12+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Rallu imi dadusem si eu cu presupusul
Stai tu linistita ca mai important e sa fiti bine decat curatenia in casa.Probabil ca daca aveam si eu burtica mai mare nu imi permiteam sa mai fac chiar asa. Ai sot bun si asa ca nu fii soacra
Eu mai stau un pic si ma apuc de sarmale sa le fac. Prima tura de greturi a fost infranta cu o portie de painica buna, iaurtel,ala mai putin ca nu prea intra si o felie mare de nani-nani.aaas si o rosie,de 2 zile mananc rosii.Am lasat muraturile momentan.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor, nu am mai intrat ce ceva vreme...ma bucur ca e totul bine si sa dea Domnul ca si de acum inainte sa fie totul asa cum tb sa fie.

Vreau sa va urez de azi CRACIUN FERICIT!! eu maine voi pleca la tara la ai mei si o sa vin abia duminica...si acolo nu prea o sa am timp sa intru pe net. Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi !!

Ayda 11+

Mergi la inceput