Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Offfff iti doresc multa putere,multa putere...e oribil oricum si mai ales acum...ma voi gandi maine la tine...Catalina sunt alaturi de tine cu tot sufletul.

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Catalina iubita nu se poate asa ceva. Doamne ce trebuie sa fie in sufletul tau. Sper sa reusesti sa iti mai gasesti puterea sa treci peste inca o nenorocire. Sunt cu sufletul alaturi de tine

Citat:
citat din mesajul lui jojo_miha

Catalina imi pare rau ! Stiu ca nu exista cuvinte care sa-ti aline tristetea si durerea din suflet.Suntem alaturi de tine.

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

catalina

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

catalina imi pare rau si incearca sa fii tare ai sa vezi ca curand ai sa ai un alt cadou de la dumnezeu.matcha bine ai venit si sarcina usoara.fetelor eu sper sa fim toate bine si sa nu mai plece nici una dintre noi.craciun fericit si sa speram ca mosu ne aduce bebei

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Catalina...imi pare rau

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Catalina2307 i-mi pare asa de rau, speram ca va fi totul bine la tine! Vorba ta mergem inainte si o sa reusim intr-o zi!

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Catalina, nu din nou , Of draga mea, cel putin daca ai gasi cauza

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

Catalina, nu...sintem alaturi de tine, desi nimeni nu iti poate alina durerea asta...

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

catalina imi pare tare rau, suntem alaturi de tine, fi tare si ai incredere in Dumnezeu

Citat:
citat din mesajul lui Nix

catalina imi pare tare rau pentru pierderea ta. Sa iti ajute Dumnezeu sa fii puternica si sa mergi inainte.

Citat:
citat din mesajul lui matcha-oana
catalina imi pare rau ce ti s-a intamplat.....sunt sigura ca doamne doamne o sa iti faca cadou in ingeras

Citat:
citat din mesajul lui anne-marry

neatza fetelor ...
doamne, eu acum am citit.... nu se poate.........catalina...de ce se intampla asta? ce se intampla??????
offfffffff

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

catalina,nu fii dezamagita,citesc despre tine peste to,si la mamivi de nov-dec....si toata lumea e alaturi de tine.stiu ca nu e de ajuns,sti ce:data viitoare cand ramai gravida,eu zic sa stai in spital pana la 4 luni,atunci cand mai trece din pericol,orice numai sa ti se indeplineasc visele,fii linistita,inconjoarate numai de optimism,ca suntem sigure ca anul ce vine o sa fie al tau...si poate doamne doamne o sa iti dea inapoi toti trei copilasii...si o sa fii cea mai fericita de pe lume...sa stii un lucru:soarele rasare mereu dupa o ploaie torential(a ta,lacrimile pentru toti cei 3 puiuti)

Citat:
citat din mesajul lui alinaalex

Catalina, sunt alturi de tine si sper din tot sufletul ca anul viitor sa fie unul norocos, mai bun ca asta...ai grija de tine, nu te mai necaji...

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki
Catalina tie iti urez liniste , pace si sa te regasesti cat mai repede.

draga catalina sintem alaturi de tine sufleteste,imi pare ff rau pt ceea ce s-a intimplat...o sa ne fie dor de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

imi pare rau sa aud ca ai trecut prin astfel de greutati.eu acum in lun aiulie am fost operata de sarcina extrauterina,si pana sa se afle ca este sarcina extrauterina,mergeam mai mereu la doctor si de 2 ori pe saptama si intrebam daca sigur nu etse sarcina extrauterina?ca mie nu mi se vedea bebelul si aveam muulte sangerari iar testul de sarcina imi iesiea pozitiv,iar acel nenorocit de doctor,stai linistiita ca sigur nu este sarcina extrauterina,ca l-ai pierdut ,l-ai avortat asa mi sa spus, si acum dureriile si sangerarilee pe care le ai sunt de la avort si este normal.si uite asa am stat inca o lun ade zile in dureri si o sacosa de pastile,si nimik ma durea tot mai tare,sangerarea nu se oprea.si intr-o zi acest scump doctor imi spune ca gata eu nu stiu ce s aiti mai fac dute la un spital mare ca eu cred ca ai cancer la ovareimi vorbea omul asa decalm ca si cum nu era nimik grav.
si binenteles ca am mers la spital mare,am facut o caruta de analize ,ca sa se observe ca defapt eu aveam sarcina extrauterina,era situata in trompa uterina mare de 7 cm.mai avea putin si daca mi se rupea trompa ,era foarte rau pt mine,binenteles ca m-a operat imediata ,la o zi diferenta,dar uite aa din cauz aunui dobitoc de doctor care nu a observat sarcina extrauterina am ramas fara trompa stanga,
dar fetelor asta nu mai conteaza,conteaza ca am ramasa din insarcinata
asta conteaza foarte mult,as aca fetele care au avut experiente urata,capul sus ,mergem inainte ,bucuria viete nu se opreste numai la rele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

ce mai faceti fetelor? noi mergem la culcare....desi astazi ne-am odihnit fffffffff bine.......si parca tot imi este somn .. mergem sa ne culcam, si am intrat sa va zicem noapte buna mamici de zmeurici. si la noapte [ca sigur voi umbla cheauna pe aici ca am dormit si pe zi] .. ne mai vedem ...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Banu multumim ca ne-ai impartasit povestea voastra! Asta e:sunt doctori si soctori la fel cum sunt oameni si oameni...
Iuliana se pare ca ne tinem de manuta. Noi pe 6 ian avem programare la vizualizat inimioara(e)Doamne ajuta!
Anne-Marry poace ne dam cap in cap tahuie de somn pe aici.Cred ca mai bine ne numeam odiseea insomniacelorSomn usor!Noi am tras deja o portie de nani...din pacate cand somnul e mai dulce mergem la baie si uite asa.M-am spalat pe cap, am mancat si eu bine in sfarsit dupa avanpremiera cu limonada,swities si portocala.Azi m-a durut si burta si in special ovarul drept,destul de rau.Tot azi ar fi 4 saptamani de la ovulatie,deci am crescut si ne facem de cap
Somn usor burtici de zmeurici!Va citesc mereu
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Banu, multumim ca ti-ai dat osteneala sa ne previi si pe noi de ceea ce ti s-a intamplat tie, sa ai un baietel sanatos si drag!

Daca va mai amintiti incepusem si eu o astfel de investigatie despre dublu si triplu test, caci doream si inca mai doresc sa ma documentez care sunt avantajele REALE ale acestor teste si nu sa le facem ca "asa se face" sau "sunt la moda", ca deh, avem tehnologie. Cred ca toate dorim sa auzim de fapt confirmarea faptului ca bb nostru e sanatos dar mai e si sansa sa nu auzim exact ceea ce ne dorim, din pacate. Si cel mai groaznic, sa fie o eroare. Ne ghidam dupa statistici si cum a fost cazul tau, Banu, sa ne facem viata amara (si a celor din jur) pentru nimic. Nu ma bucur ca ai trecut prin acest cosmar, dar ma bucur ca ai impartasit cu noi experienta ta, ca sa mai vedem si cealalta parte a monedei si mai ales, realitatea in complexitatea ei.

Numai bine!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

la noi ninge..uraaaaaa...Cezar e foarte bucuros, poate se asterne si facem si noi un om de zapada

mie aseara mi-a fost tare rau...nici nu puteam vorbi de rau si ma durea si burtica, o simt asa de grea...bine ca e vacanta si pot sta acasa in pat

cezar e surprinzator de cuminte , se joaca singurel, inainte tb sa ma joc cu el toata ziua acum cred ca vede ca ma simt rau si ma lasa, mai vine la mine ma mai pupa putin si pleaca sa se joace, e asa de scump...l-as fi dus la munte 2-3 zile sa se joace in zapada dar mi-e asa de rau ca nu sunt in stare...
la toata lumea am fugit in pat

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Craciun fericit mamici de zmeurici. Pe Realitatea TV la ora 13:00 se contiunua o emisiune despre indemnizatia de crestere a copilului de 85%. Se pare ca nici o minune nu dureaza prea mult iar acum domnii ministri doresc sa anuleze aceasta lege. Daca puteti scrieti comentariile voastre de sustinere a acestei legi pe www.realitateatv.ro
pupici pe burtici

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

la multi ani tuturo celor cu numele de stefan sau stefania si multi multi pupici.eu m-am hotarat ca daca bb e baietel sa ii pun numele stefan.12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

fetelor stiti cumva daca e periculos sa mananci hrean?
sau exista vreo lista pe undeva cu alimente interzise??

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Miriclau stiu ca nu e voie sa mancam picant.Eu am mancat la restaurant sos de hrean cu smantana,dar era mai mult de aroma, nu era iute. Si oricum nu am exagerat.Eu sunt nebuna dupa iute,dar am lasat-o moale.Mananc ardei dar mai mult murati si pe care-l simt ca musca mai tare il dau la o parte.
Monica frumos nume.Pe bunicul meu l-a chemat asa si stiu ca Sf.Stefan a fost primul crestin mucenic.
Motana ai dreptate. Insa cand deja suntem gravidute e tare greu sa alegi cum sa faci.Pentru ca daca se dovedeste ca totul era bine si ai primit in urma testelor doar un mare stres,normal ca regreti ca le-ai facut.Iar daca e ceva in neregula,Doamne fereste...si nu facem, ne-am reprosa mereu treaba asta.Tare greu de decis,cel putin pentru mine ce si cat sa fac.Probabil ca dubulu test voi face.Si analizele pe care le stiu relevante in starea de sanatate a bblului.Insa voi incerca daca nu voi avea motive sa fiu calma si sa nu sar calul cu superinvestigatii.
Adriana la noi a nins in noaptea de ajun.Si mie mi-e drag.Sper sa te simti mai bine.Nici eu nu sunt grozav,dar parca o idee mai bine ca ieri.
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput