Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Motana parca spuneau fetele ca se face un ceai obisnuit si in el se pune o bucatica mica de ghimbir cat o boaba.
Vorbiti de greturi.Pe mine m-au luat dimineata la 4 si iar am reusit sa scap de ele mancand. Mananc ce simt ca mi-ar cade bine dar se bazeaza pe 2 feliute de paine categoric.Oricum la mine cel putin momentan poate si pentru ca inca e mica sarcina,greturile sunt de moment ori fac urat categoric la ceva anume si nu mai pun gura ori trec pur si simplu cu mancare.
Romanitza nu-ti mai bate capul cu utrogestan,analize etc. Sigur esti supravegheata cum trebuie si nici faptul ca putem apela in Ro cam ori de cate ori ni se arata la medic nu e o chestie neaparat grozava.Am vazut ca dincolo nu se merge atat de des la ecografii si alte alea de ex si poate e mai bine ca pur si simplu nu ai ce face si trebuie sa fii calma. In schimb aici la cel mai mic "semn" dam fuga la dr si stam stresate mereu pentru orice.Sarcina ta decurge bine:ai greturi si zmeurica creste,deci no worries!
Va pup!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,dragi gravidute!

Va urez si eu Craciun fericit in continuare,zile linistite si fara greturi!

Gata,a venit Mosu'?
Bineinteles ca si la noi a venit,mai ales la fetita mea care a primit o multime de cadouri de la jocuri,jucarii la hainute si carti.
In rest,eu tot fara greturi dar cu niste insomnii groazniceeee.Defapt usoare stari de rau am si eu si mai ales lipsa apetitului dar imi revin eu,sper.Chiar am pierdut un kg pt ca maninc f putin.

Catalina ,imi pare extrem de rau.Iti tin pumnii ca anul care vine sa-ti vezi visul implinit .
Ioana,inca nu ne parasi,poate urmatorul control va fi cu vesti bune.Iti tin pumnii .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetelor.

si eu ma tot trezesc de vreo 3 nopti pe la 2-4 noaptea, si nu mai pot adormi pana spre 6-7 dim.....daca stiam ca mai bantuie si alte fete noaptea pe aici, intram si eu mai mult pe forum ... o sa incerc ...ma ui la tv, sau incerc sa adorm...fara succes.

eu tot cu problemele mele, cate o sangerare ... din gand in gand...aseara iar am avut ...si uite tot asa .. ce sa fac...nu tu efort, nu tu contact sexual..nu tu ...nimik..macar sa se ridice placenta asta ...

va pupam si ... mai intram.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 13

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_1976 spune:

Buna fetele,
Multumesc pentru primire si pentru urari. Am fost miercuri la doctor si mi-a facut eco transvaginala. Se vedea sarcina dar bb-ul nu; e prea mic. O sa merg pe 5 ian din nou sa vedem cum bate inimioara. In rest e bine. Ma rog in afara de greturile astea oribile care sunt din ce in ce mai puternice. Va doresc Craciun Fericit in continuare si sa va simtiti cat se poate de bine.

Iuliana 6+ si Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna la toate gravidutzele ! Si eu ma lupt cu greturi puternice si o star egenerala de oboseala , dureri de cap , etc , vomit dupa fiecare masa , dar am inteles ed la voi de ghimbir ( nu am avut inca curajul sa folosesc pana nu vb cu dr. mea ). Va pup pe toate si o zi cat mai buna ( fara greturi ) . 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna viitoare mamici

Eu sunt o proaspata mamica a unui baietel feumos si cel mai cuminte nascut pe 30 octombrie. Imi cer scuze ca dau buzna la odiseea voastra dar as vrea sa va impartasesc un pic din experienta pe care am avut-o eu in timpul sarcinii. Poate ca printre voi se afla si unele gravidute asa ca mine. Poate va plictisesc cu povestea asta dar eu totusi o sa o scriu, in timp ce eu eram gravida mi-as fi dorit sa mai aflu de la cineva ceva de genul asta sa ma incurajeze cineva sa citesc undeva dar cred ca bucuria ca copilul tau este sanatos te face sa uiti de toate chiar si sa-i indrumi sau sa le povestesti altora ce ai patit tu.

Povestea mea incepe prin februarie anul acesta cand am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv, recunosc m-am speriat dar in acelasi timp m-am bucurat... aveam sa fiu mamica. Sufar de mai mult timp cu rinichii.... infectii urinare asa ca exact in perioada in care am luat un antibiotic puternic am ramas si gravida cu prima mea sarcina. Am plecat imediat la medic sa fac o ecografie abdominala si mi s-a spus ca nu se vede nimic in uter ca poate e prea mic. Dar n-am stat linistita deloc am facut si o ecografie transvaginala unde mi s-a spus lejer ca .... e sarcina extrauterina si ca trebuie sa ma operez sau sa iau un medicament pentru cancer care opreste sarcina din evolutie, fara sa mi se spuna ca daca luam acest medicament puteam sa imi pierd trompa.... sau mai rau sarcina fiind normala aveam sa pierd bebelusul.

a urmat un week end de groaza de planeste de frica... mie care-mi era frica si de dentist acum sa am sarcina extrauterina.... Noroc ca acelasi medic mi-a recomandat totusi inainte de toate sa fac un test HCG sa se determine daca e sarcina normala sau nu. Asta am si facut si aveam sa alfu ca e normala, dar n-am iertat-o pe aceasta dr care nici macar nu mi-a dat o speranta sa-mi spuna macar hai ca poate o sa fie bine poate nu e extrauterina stati linistita nu nimic. ea doar se gandea sa ma opereze sa lpitalul militar unde e si si....

dupa toate acestea normal ca am schimbat medicul am fost in aceeasi zi la altcineva care mi-a zis acelasi lucru nu se vede nimic in uter dar sa mai astept o saptamana poate e prea mic si nu se vede si sa nu iau nici un medicament ceea ce am si facut. Peste o saptamana l-am vazut pe bebe la ecograf. Apoi a aparaut alta problema cu antibioticele care le luasem.... pentru ca fusesem la clinica privata respectiva dr vroia sa ma manance de bani si mi-a recomandat un munte de analize si a cam inceput sa ma sperie spunandu-mi ca poate se va naste cu malformatii din cauza antibioticelor pentru ca acestea ar da malformatii de oase si de dinti. Alta sperietura groaznica.... am facut analize am depasit cu greu momentul acesta ca sa aflu mai tarziu ca de fapt aveam colul intredeschis si vroia sa-mi faca cerclaj.

Cand am auzit asta am parasit si al doilea medic dupa ce ca aproape ma asigura ca s-ar putea sa pierd copilul daca nu fac cerclaj. Am plecat la al 3 lea medic care mi-a zis sa stau linistita ca sunt 2 orificii inuntru si daca cel de sus e inchis nu mai conteaza cum e cel de jos. Si am ramas la al 3 lea medic care normal ca imi recomanda analize analize si porcaria care se numeste DUBLU TEST SI TRIPLU TEST care vreau sa va spun ca daca as fi stiut dinainte ce sunt aceste teste nu le-as fi facut sub nici o forma.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E VORBA DOAR DE STATISTICA LA ACESTE TESTE DOAR STATISTICA SI EU AM DAT 1 MILION 600 DE MII CA SA MI SE SPUNA CA 1 FEMEIE DIN 349 CUM A IESIT LA MINE O SA AIBA UN COPIL CU SINDROM dOWN. AM DAT BANII PE STATISITCA SI MAI RAU MAJORITATEA MEDICILOR AU UN PROCENT DIN CASTIGURILE DE LA LABORATORUL DE ANALIZE. Asa ca amf ost trimisa sa facd ublu test care a iesit cu risc crescut la sindrom down. Alta problema alta frica, o frica de care n-am putut sa scap nici dupa nastere cand am facut o depresie si mi se parea ca puiutul meu are sindrom down.

Nu va spun cate analize am mai facut nu spun ca nu sunt importante nici vorba , dar eu fiind mai fricaosa si medicii dandu-si seama de asta mi-au dat si mai mult si cu toxoplasma eu am facut toata sarcina aceasta analize scumpa si nici n-am avut vreodata pisici. Asa ca spre sfarsitul sarcinii m-am trezit ca am un dosar plin numai cu analize care ar cuprinde 70 sau 80 de pagini. Analize ecografii o gramada de bani aruncati sa zicem jumatate pe degeaba.

Toata sarcina am avut o groaza de nastere, de sindromul down de malformatii de la antibiotice, ma trezeam noaptea si plangeam de frica, eu fiind si o fire mai pesimista.

A venit timpul si am si nascut normal cu epidurala foarte usor, pana la dilatatie 7-8 n-am avut nici o durere doar crampe ca la menstruatie, am ascultat prostii spunandu-se ca se face epidurala doar la dilatatie 4-5 .... de unde mi-e mi-a facut la 7-8. Medicul meu n-a venit desi de internat ea m-a internatziua la 12 si seara la 11 am nascut.
A fost mult mai usor fata de cum mi-am imaginat dar dupa tot ce am trait in sarcina dupa ce am anscut am facut o depresie si mi se parea ca baietelul meu are sindromul down, au urmat alte zile de groaza de frica de spaima nu am putut sa dorm mi-au facut injectie in spital, si noroc cu minunatul meu sot care m-a spuportat atat acesta este cuvantul bun suportat pentru ca am fost groaznica si pe parcursul sarcinii si dupa nastere vreo saptamana.

Asadar sper sa va fie de folos povestea mea, si chiar daca sunt medici nu va incredeti intru totul in ei. ei se gandesc doar la bani de asta m-au speriat pe mine cu porcaria de sindrom down cu malformatii.... ca sa fac mai multe analize ca se le intre lor banii.

Bebele meu e sanatos si extrem de cuminte dar cel mai important e sanatos si sper sa fie tot asa.

Sper sa nu va fi plictisit prea mult cu aceasta poveste.

Va doresc din tot sufletul sa aveti si voi si toate mamicile din lume copii sanatosi un craciun fericit si tot ceea ce voi va doriti pentru voi si familiile voastre.

va pup si va multumesc

Banu foaaaarte fericita cu Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakrima378 spune:

bravo BANU
CRED ca multe dintre noi aveam nevoie sa citim asa ceva
te pupam sa-ti traisca bebe
p.s -bebe are un nume nemaintalnit
te pup

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

buna viitoare mamiciEu sunt o proaspata mamica a unui baietel feumos si cel mai cuminte nascut pe 30 octombrie. Imi cer scuze ca dau buzna la odiseea voastra dar as vrea sa va impartasesc un pic din experienta pe care am avut-o eu in timpul sarcinii. Poate ca printre voi se afla si unele gravidute asa ca mine. Poate va plictisesc cu povestea asta dar eu totusi o sa o scriu, in timp ce eu eram gravida mi-as fi dorit sa mai aflu de la cineva ceva de genul asta sa ma incurajeze cineva sa citesc undeva dar cred ca bucuria ca copilul tau este sanatos te face sa uiti de toate chiar si sa-i indrumi sau sa le povestesti altora ce ai patit tu.Povestea mea incepe prin februarie anul acesta cand am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv, recunosc m-am speriat dar in acelasi timp m-am bucurat... aveam sa fiu mamica. Sufar de mai mult timp cu rinichii.... infectii urinare asa ca exact in perioada in care am luat un antibiotic puternic am ramas si gravida cu prima mea sarcina. Am plecat imediat la medic sa fac o ecografie abdominala si mi s-a spus ca nu se vede nimic in uter ca poate e prea mic. Dar n-am stat linistita deloc am facut si o ecografie transvaginala unde mi s-a spus lejer ca .... e sarcina extrauterina si ca trebuie sa ma operez sau sa iau un medicament pentru cancer care opreste sarcina din evolutie, fara sa mi se spuna ca daca luam acest medicament puteam sa imi pierd trompa.... sau mai rau sarcina fiind normala aveam sa pierd bebelusul.a urmat un week end de groaza de planeste de frica... mie care-mi era frica si de dentist acum sa am sarcina extrauterina.... Noroc ca acelasi medic mi-a recomandat totusi inainte de toate sa fac un test HCG sa se determine daca e sarcina normala sau nu. Asta am si facut si aveam sa alfu ca e normala, dar n-am iertat-o pe aceasta dr care nici macar nu mi-a dat o speranta sa-mi spuna macar hai ca poate o sa fie bine poate nu e extrauterina stati linistita nu nimic. ea doar se gandea sa ma opereze sa lpitalul militar unde e si si....dupa toate acestea normal ca am schimbat medicul am fost in aceeasi zi la altcineva care mi-a zis acelasi lucru nu se vede nimic in uter dar sa mai astept o saptamana poate e prea mic si nu se vede si sa nu iau nici un medicament ceea ce am si facut. Peste o saptamana l-am vazut pe bebe la ecograf. Apoi a aparaut alta problema cu antibioticele care le luasem.... pentru ca fusesem la clinica privata respectiva dr vroia sa ma manance de bani si mi-a recomandat un munte de analize si a cam inceput sa ma sperie spunandu-mi ca poate se va naste cu malformatii din cauza antibioticelor pentru ca acestea ar da malformatii de oase si de dinti. Alta sperietura groaznica.... am facut analize am depasit cu greu momentul acesta ca sa aflu mai tarziu ca de fapt aveam colul intredeschis si vroia sa-mi faca cerclaj.Cand am auzit asta am parasit si al doilea medic dupa ce ca aproape ma asigura ca s-ar putea sa pierd copilul daca nu fac cerclaj. Am plecat la al 3 lea medic care mi-a zis sa stau linistita ca sunt 2 orificii inuntru si daca cel de sus e inchis nu mai conteaza cum e cel de jos. Si am ramas la al 3 lea medic care normal ca imi recomanda analize analize si porcaria care se numeste DUBLU TEST SI TRIPLU TEST care vreau sa va spun ca daca as fi stiut dinainte ce sunt aceste teste nu le-as fi facut sub nici o forma.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E VORBA DOAR DE STATISTICA LA ACESTE TESTE DOAR STATISTICA SI EU AM DAT 1 MILION 600 DE MII CA SA MI SE SPUNA CA 1 FEMEIE DIN 349 CUM A IESIT LA MINE O SA AIBA UN COPIL CU SINDROM dOWN. AM DAT BANII PE STATISITCA SI MAI RAU MAJORITATEA MEDICILOR AU UN PROCENT DIN CASTIGURILE DE LA LABORATORUL DE ANALIZE. Asa ca amf ost trimisa sa facd ublu test care a iesit cu risc crescut la sindrom down. Alta problema alta frica, o frica de care n-am putut sa scap nici dupa nastere cand am facut o depresie si mi se parea ca puiutul meu are sindrom down.Nu va spun cate analize am mai facut nu spun ca nu sunt importante nici vorba , dar eu fiind mai fricaosa si medicii dandu-si seama de asta mi-au dat si mai mult si cu toxoplasma eu am facut toata sarcina aceasta analize scumpa si nici n-am avut vreodata pisici. Asa ca spre sfarsitul sarcinii m-am trezit ca am un dosar plin numai cu analize care ar cuprinde 70 sau 80 de pagini. Analize ecografii o gramada de bani aruncati sa zicem jumatate pe degeaba.Toata sarcina am avut o groaza de nastere, de sindromul down de malformatii de la antibiotice, ma trezeam noaptea si plangeam de frica, eu fiind si o fire mai pesimista.A venit timpul si am si nascut normal cu epidurala foarte usor, pana la dilatatie 7-8 n-am avut nici o durere doar crampe ca la menstruatie, am ascultat prostii spunandu-se ca se face epidurala doar la dilatatie 4-5 .... de unde mi-e mi-a facut la 7-8. Medicul meu n-a venit desi de internat ea m-a internatziua la 12 si seara la 11 am nascut.
A fost mult mai usor fata de cum mi-am imaginat dar dupa tot ce am trait in sarcina dupa ce am anscut am facut o depresie si mi se parea ca baietelul meu are sindromul down, au urmat alte zile de groaza de frica de spaima nu am putut sa dorm mi-au facut injectie in spital, si noroc cu minunatul meu sot care m-a spuportat atat acesta este cuvantul bun suportat pentru ca am fost groaznica si pe parcursul sarcinii si dupa nastere vreo saptamana.Asadar sper sa va fie de folos povestea mea, si chiar daca sunt medici nu va incredeti intru totul in ei. ei se gandesc doar la bani de asta m-au speriat pe mine cu porcaria de sindrom down cu malformatii.... ca sa fac mai multe analize ca se le intre lor banii.Bebele meu e sanatos si extrem de cuminte dar cel mai important e sanatos si sper sa fie tot asa.Sper sa nu va fi plictisit prea mult cu aceasta poveste.Va doresc din tot sufletul sa aveti si voi si toate mamicile din lume copii sanatosi un craciun fericit si tot ceea ce voi va doriti pentru voi si familiile voastre.va pup si va multumescBanu foaaaarte fericita cu Salih
10+
Here is my baby....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor.multumim frumos banu ca ne-ai povestit despre sarcina ta si cred ca multe din noi sau mai linistit acum.eu de greata am sacpat de mult de la 9 sap.de ingrasat m-am ingrasat cam 2 kg,in schimb de vreo 2 zile am niste dureri de spate insuportabile.am observat ca pantaloni incep sa ma starnga in talie,doar in talie ca in rest imi stau mai largi de cat inainte sa raman insarcinata eu luni am eco abia astept sa vad ingerasu meu.va pupacesc pe toate si nu mai stai stresate12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

si eu va pup

si daca mai aveti intrebari eu mai intru pe net

Banu foaaaarte fericita cu Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Banu 2268 te sustin in ceea ce priveste faptul ca dr. se uita dupa bani si numai atat si mie ( sunt insarcinata in 9 saptamani cu o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani anul acesta ) mi-au dat un pomelnic de analize . Si eu sunt o fire pesimista si am nevoie de multa incurajare , mai ales dupa experienta trecuta , de aceea am citit cu interes ceea ca ai postat si am constatat ca esti o curajoasa ! 9+

Mergi la inceput