Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua si
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!! sa avem sarcini usoare si copilasi sanatosi,mancaciosi si cuminti
va multumim de primire,noi am desfacut cadourile si de departe cel mai frumos cadou a fost bebele din burtica,s-au bucurat toti ff mult pt ca ne-am dorit ff mult al doilea copil
nici eu nu stiam de calciu si iau si eu de vreo 2 saptamani,trebuie sa intreb dr dar inca nu cred ca il gasesc acum
ne trece si pe noi cineva pe listuta????
va pupic si vorbim mai tarziu

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Craciun linistit, imbelsugat, cu bucurii si colinde, in familie, in mijlocul prietenilor, cu sufletele pline de caldura. Uitati tristetile, grijile si primiti speranta ca totul va fi minunat!
Sanatate tuturor gravidutelor si bebelusilor!

pe toate!

Oana Solike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Fetelor am intrat si eu putin sa va urez:CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!! ,pot sa va spun ca seara a fost singura seara cand nu am mai avut greturi,sper sa scap de ele.

Diana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu am inceput s ama simt mai bine, azi am putut sa stau in bucatarie cand se prajeau carnati si faceau friptura si am rezistat, de mancat n-am mancat decat varza murata si cartofi prajiti dar tot e bine
tot azi a venit si Cezarica acasa , e asa de fericit ca nici nu poate manca

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Sarbatori fericite tuturor, sa petreceti drag si sfant!

Si eu am stat destul prin bucatarie, fara probleme, am mancat chiar si sarmale, bb a fost super de treaba ca de 2 zile nu mi-a mai dat greturi, cadou de Craciun se pare

fetele!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
eu iar n-am somn...de la 4,30 tot bantui pe net...ufff in loc sa dorm...baietii mei dorm amandoi asa de bine, e simfonie in domitor amandoi sforaie....
ieri cred ca l-am simtit pe bebe dar nu sunt sigura...o sa fiu atenta daca mai simt zilele astea la fel inseamna ca el a fost

aseara cand ma dadeam si eu viteaza m-a luat un rau, dar dupa 8 seara, tot e bine ca am mai avansat de la 5 la 8...sper sa scap , se zice ca daca misca bebe se duc si greturile

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

sper ca mos craciun sa vva fi adus muulte cadouri,multa sanatate si fericire.
ce va mai face bebeii?al meu cred ca foarte bine,nu am mai fost s ail vad de pe 16 decembrie,dar dej aimi este dor de el ,sa ii vad inimioara cum se misca acolo.la voi se vede burtica?l amine parca se vede un pic,sau am eu impresia de ma uit in fiecare zi la ea,hi hi deabea astept sa ma mandresc cu burtica

+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Ma laudam si eu ca am scapat de greturi... de unde?! Cum am zis.. a fost doar un cadou de Craciun.

Stiu ca s-a mai discutat dar nu mai gasesc acuma, cine ma ajuta, cum faceti ceaiul de ghimbir? Cred ca am facut unul prea concentrat nu imi place deloc la gust si mai rau.... imi face mai mare greata (cred ca e reactie pt. ca nu imi place gustul).

Nix, cum pui ghimbirul la murat? Cate parti apa si cate sare si ce ii mai adaugi? Si il mananci asa singur?

Merci

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakrima378 spune:

BUNA DRAGELE MELE
CRACIUN FERICIT UN AN PLIN DE BUCURII ALATURI DE BEBEI ,SA DEA D-ZEU SA=I AVEM SANATOSI SI FRUMOSI!
eu am facut 10sapt..si sunt asa bucuroasa,astept cu nerbdare sapt 12 pt a merge la BUC sa-mi fac prima echo morfo
vad ca,greturile m-au mai lasat..durerile de burta sunt mai ok..
va pup si va doresc multa sanatate,greturi putine si sa va bucurati de aceste zile minunate alaturi de familie si bebe!10+
Here is my baby....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Motana eu nu fac ghimbir murat. Se gaseste in supermarket, gata murat (gama Thai choice, parca se cheama). Daca vrei sa il faci tu, gasesti retete pe internet, cauta dupa "pickled ginger" (stiu ca cer otet din orez si alte chestii exotice, pe care nu prea le gasesti pe la noi).
Eu il mananc chiar si gol, dar mai mult ca "garnitura" langa ceva, atunci cand am chef. Merge suuper bine cu sushi, doar ca nu acum, dupa vreo 9 luni!

11+

Mergi la inceput