Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Miriclau bine ati venit!Sarcina usoara si BB sanatos!
Anne -Marrynoi ne-am trezit sa vedem daca avem apa rece la baieMananc o portocala si incerc sa readorm. Craciun fericit!si somn usor

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata si

CRACIUN FERICIT

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

MIRCLAU bine ai venit la zmeurici sarcina usoara si bb sanatos

eu azi noapte am dormit lemn...eram asa de obosita ieri toataaaa ziua am colindat , dupa cozonaci si dupa cadouri, seara am fost cu mos craciun sa impartim cadouri si am ajuns pe la 10,30 acasa pe la 11 noaptea am adormit

aseara am fost la Cezarica ...am ajuns destul de tarziu pt ca mai fusesem la un finut inainte si nu ne mai lasau sa plecam...la un moment dat a sunat mma sa-mi zica ca cezar plange ca la el nu mai vine mosu'...asa ca am plecat...nu pot sa va spun ce-a fost pe el cand l-a vazut...la plecare nici nu ne-a mai bagat in seama asa era de fascinat de jucarele, cel mai mut s-a bucurat de ceasul lui Ben 10 cred ca a dormit cu el la mana , astazi o sa mergem sa-l luam acasa abia asteapta iar noi suntem lesinati de dorul lui

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

eu ma simt un pic mai bine , parca au inceput sa se mai duca din greturi, nu de tot dar e de bine, oricum de mancat nu pot manca nici carne nici lactate...doar fructe si legume , oricum tot e bine ca daca nu aveam greturiele astea ma faceam cat casa, asa am lut vreo 3 kg

ma duc sa pun sarmale la fiert ca abia asera le-am luat e la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fetele , Craciun Fericit , Sarbatori Fericite si La multi Ani ! Romanitza , draga mea , sa nu iei sub nici o forma calciu , nu e permis pana la 7 luni , ia elevit combinat cu o pastiluta de acid folic pe zi ,daca ei calciu acest lucru poate duce la pierderea sarcinii ! Miki- Miki ai dreptate cu tuseul vaginal si mie mi s-a facut la prima sarcina pe care am pierdut-o la 8 saptamani , ai grija de tine si o sa vezi ca va veni curand si ! Dupa cum ti-am mai spus sunt alauri de tine , daca ai nevoie sa vb cu cineva mai scrie-mi pe PM . Anne-Mary ai grija de tine , sa nu depui efort ! Catalina 2307 imi pare nespus de rau , iti dau un sfat dupa cum i-am spus si lui Miki - Miki , mergi la un preot cu har si spovedeste-te , te va ajuta enorm , iti spun din proprie experienta ! [brown]Elenada ai grija de tine si de bb . Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

La multi Ani la toate gravidutzele ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

CRACIUN FERICIT si SPERANTE IMPLINITE!

9+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Buna dimineata si craciun fericit

Andreea 1979, nu stiu cine ti-a spus ca uzul de calciu pe perioada sarcinii aduce la avort scuza-ma ca-ti spun dar este un idiot !
Daca citesti bine si Elevit (si cam toate vitaminele care se prescriu pe perioada sarcinii)au ca una dintre substantele active CALCIU .

Un comprimat filmat Elevit Pronatal, contine vitamina A 1,0800 mg, clorhidrat de tiamina (vitamina B1) 1,6 mg, riboflavina (vitamina B2) 1,8 mg, nicotinamida 19 mg, pantotenat de calciu 10 mg, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) 2,6 mg, biotina 0,2 mg, acid folic 0,8 mg, ciancobalamina (vitamina B12) 4 µg, acid ascorbic 100 mg, colecalciferol (vitamina D) 0,0125 mg, acetat de DL-a-tocoferil (vitamina E)15 mg, calciu 125 mg, fier 60 mg, magneziu 100 mg, mangan 1 mg, cupru 1 mg, fosfor 125 mg, zinc 7,5 mg.

Aici si mai in toata europa se prescrie de ginecologi si lectura de specialitate dupa perioada de 3 luni calciu si magneziu , eu iau de vreo cateva cate o pastila pe zi de calciu + magneziu si dupa ce ti-am citit postarea am inceput sa ma panichez.

Nu vreau sa deschid o polemica , DC este un forum informativ si mie mi-a ajutat in multe randuri cu informatii dar va rog ptr linistea noastra psihica , inainte de a posta ceva ca pe un lucru concret asigurati-va ca este asa .

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Craciun fericit mamici de zmeurici multa sanatate voua si bebeilor sarcini usoare si la termen si copilasi sanatosi. La multi ani!

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna dimineata si craciun fericit.bun venit mirclau si bb sanatos.ce va adus mosu?
va pupic vb mai tarziu.2+

Mergi la inceput