Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 1
Raspunsuri - Pagina 18

miki-miki spune:
Buna fetelor, ce mai faceti? Vad ca dc am lipsit eu ati lipsit si voi. La mine azi e zi 1 de CM , primul CM de la chiuretaj.
Am eliminat din alimentatie toate grasimile (mai putun uleiul de masline din salata), iau pastile anticolesterol si intr-o sapt am dat jos 1,5 kg.
Liliana multumim pt vot. Tu ce mai zici?
Catalina tu cum mai esti?
Muffi
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Ioanatugs spune:
Am gasit un articol f. interesant despre cauzele genetice ale avortului spontan, poate ar fi bine sa-l avem pe prima pagina :
http://www.eva.ro/sanatate/articol288-1-print.html
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

miki-miki spune:
Ioana multumim, l-am pus pe prima pag. Mi se pare SF
. Doamne Ajuta sa reusim sa scapam de tot ce scrie acolo.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

andreiutasg spune:
Buna fetelor,
Saptamana asta am avut si noi o mare dezamagire..prima sarcina...care s-a oprit din evolutie acum 3 zile.
Vineri am programare, la Elias, pentru 1 avort cu anestezie generala, stiti cumva cat se da doctor, la anestezist?
Va multumesc

Ioanatugs spune:
Andreiutasg i-mi pare rau pentru pierderea ta!
Miki-Miki la cate zile dupa chiuretaj ti-a venit menstra?
Eu am calculat si am observat ca desi sarcinile mele s-au oprit una la 6 si una la 5 saptamani, ambele s-au eliminat la 28 zile de la ET. Si dupa ce s-a eliminat sarcina din vara, mi-a venit CM-ul la fix 28 zile dupa...nu stiu ce am cu cifra asta 28. Ca sa nu mai spun ca CM-ul meu e foarte regulat, de 28 zile ceas, chiar si cu inhibare Difereline, AC, sau Ciclo-Progynova tot la 28 vine. E coincidenta oare, sau am innebunit eu???
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

miki-miki spune:
Andreiuta imi pare rau ca a tb sa treci si tu prin asta. Tu cati ani ai? Eu am am dat 300 ron la ginecolog, 50 ron la anestezist (anestezia mea a fot mai usoara , m-am trezit dupa 15min de la chiuretaj , dc ti se va face anestezie mai mare tb sa dai mai mult ) si 10 ron la asistenta care se fataie pe acolo. Acum dep si de dr pt ca unii iau si mai mult, tb sa afli cat ia dr tau.
Ioana e coincidenta ceea ce ti s-a intamplat. Mie mi-a venit la 33 zile de la chiuretaj, mai mult cantitativ decat am de obicei.
Catalina unde esti??? Iti pui balonas?

catalina2307 spune:
Pup fetele , pup miki.
Nu sunt f bine...trec pprintr-o perioada nasoala. Va povestesc cand o sa fiu ok.
andreiutasg - si eu tot la elias am facut chiuretajul . 400 ron la dr. 200 ron la anestezist.La ce medic mergi?

miki-miki spune:
Catalina sper sa treci repede peste perioada asta nasoala, sper ca nu e ceva grav

anaconda2 spune:
Buna fetelor !
Ieri am aflat ca sunt gravida , am ramas natural !! Si cele care imi cunosc "dosarul" , stiu ca...chiar e ceva senzational.
(Adica ....dupa 6 IA , cu 2 reusite , insa oprite din evolutie la cateva saptamani) .
Sa speram ca de data asta va fi totul ok . Asa simt .
Trebuie sa fac Clexane , ptr ca Factorul V a iesit pozitiv , deci am probleme cu coagularea sangelui.
http://bd.lilypie.com/neAtp2.png

jasmine30 spune:
Anaconda in primul rand felicitari pentru sarcina!
Poti sa ne spui unde ai facut analizele de coagulare, factorul V Leiden, etc? Cam cat te-au costat?
Pup dulce !