Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 1

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, ce mai faceti? Vad ca dc am lipsit eu ati lipsit si voi. La mine azi e zi 1 de CM , primul CM de la chiuretaj.
Am eliminat din alimentatie toate grasimile (mai putun uleiul de masline din salata), iau pastile anticolesterol si intr-o sapt am dat jos 1,5 kg.

Liliana multumim pt vot. Tu ce mai zici?
Catalina tu cum mai esti?
Muffi

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Am gasit un articol f. interesant despre cauzele genetice ale avortului spontan, poate ar fi bine sa-l avem pe prima pagina :
http://www.eva.ro/sanatate/articol288-1-print.html

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Ioana multumim, l-am pus pe prima pag. Mi se pare SF . Doamne Ajuta sa reusim sa scapam de tot ce scrie acolo.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna fetelor,

Saptamana asta am avut si noi o mare dezamagire..prima sarcina...care s-a oprit din evolutie acum 3 zile.

Vineri am programare, la Elias, pentru 1 avort cu anestezie generala, stiti cumva cat se da doctor, la anestezist?

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Andreiutasg i-mi pare rau pentru pierderea ta!
Miki-Miki la cate zile dupa chiuretaj ti-a venit menstra?
Eu am calculat si am observat ca desi sarcinile mele s-au oprit una la 6 si una la 5 saptamani, ambele s-au eliminat la 28 zile de la ET. Si dupa ce s-a eliminat sarcina din vara, mi-a venit CM-ul la fix 28 zile dupa...nu stiu ce am cu cifra asta 28. Ca sa nu mai spun ca CM-ul meu e foarte regulat, de 28 zile ceas, chiar si cu inhibare Difereline, AC, sau Ciclo-Progynova tot la 28 vine. E coincidenta oare, sau am innebunit eu???

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Andreiuta imi pare rau ca a tb sa treci si tu prin asta. Tu cati ani ai? Eu am am dat 300 ron la ginecolog, 50 ron la anestezist (anestezia mea a fot mai usoara , m-am trezit dupa 15min de la chiuretaj , dc ti se va face anestezie mai mare tb sa dai mai mult ) si 10 ron la asistenta care se fataie pe acolo. Acum dep si de dr pt ca unii iau si mai mult, tb sa afli cat ia dr tau.

Ioana e coincidenta ceea ce ti s-a intamplat. Mie mi-a venit la 33 zile de la chiuretaj, mai mult cantitativ decat am de obicei.

Catalina unde esti??? Iti pui balonas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pup fetele , pup miki.
Nu sunt f bine...trec pprintr-o perioada nasoala. Va povestesc cand o sa fiu ok.

andreiutasg - si eu tot la elias am facut chiuretajul . 400 ron la dr. 200 ron la anestezist.La ce medic mergi?

Mergi la inceput

Catalina sper sa treci repede peste perioada asta nasoala, sper ca nu e ceva grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor !
Ieri am aflat ca sunt gravida , am ramas natural !! Si cele care imi cunosc "dosarul" , stiu ca...chiar e ceva senzational.
(Adica ....dupa 6 IA , cu 2 reusite , insa oprite din evolutie la cateva saptamani) .
Sa speram ca de data asta va fi totul ok . Asa simt .
Trebuie sa fac Clexane , ptr ca Factorul V a iesit pozitiv , deci am probleme cu coagularea sangelui.

http://bd.lilypie.com/neAtp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Anaconda in primul rand felicitari pentru sarcina!

Poti sa ne spui unde ai facut analizele de coagulare, factorul V Leiden, etc? Cam cat te-au costat?

Pup dulce !

Mergi la inceput