Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 1

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Anaconda2 felicitari si Doamne ajuta sa fie totul bine pina la termen!
Miki-Miki sper sa fie coincidenta, eu am 20 de zile de la al doilea...si daca si acum vine tot la 28, nu mai cred ca e coincidenta. Eu astept sa vina si sa treaca CM-ul ca sa pot face si restul analizelor de hematologie la Coltea. Am auzit ca nu e bine sa le faci imediat dupa o sarcina, pentru ca pot apare modificari, insa ce-am facut pina acum mi-a iesit negativ. Sper sa iasa si restul la fel!
Catalina2307

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

catalina2307 si miki la mine sarcina s-a oprit din evolutie la 9+ (sarcina obtinuta in mod natural). Sunt la Elias, la dr.Rotaru Octavian si chiar nu stiu cat i se da lui . Maine dimineata sunt programata.
N-am stiu ca se dau sume de genu'400 Ron, tariful la privat este peste 300. Nu e putin cam scump, avand in vedere ca e la stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Adreiuta la privat ti-o face pe viu, fara anestezie. Imp e sa o faci cum tb , sa iasa bine. Sunt fete care au fost nevoite sa o faca de 2 ori la particular in dureri groaznice. Deci scoate banutul .
Maine sunt alaturi de tine , ai sa vezi ca in afara de efectele anesteziei nu vei avea nimic.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

ok Miki fac asa...decat sa se supere dr....
merci de suport recunosc ca imi e tare teama..e prima experienta de genul asta....si vreau sa fie si ultima

Mergi la inceput

Andreiuta si la mine a fost prima experienta de genul acesta si mi-a fost teama dar cu anestezie am scapat de durerea fizica, cea sufleteasca trece mai greu din pacate. Dr Rotaru e un dr f bun din cate am auzit si sunt sigura ca va fi OK maine. Sa nu mananci nimic inainte pt ca iti va fi si mai rau dupa anestezie.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

http://bd.lilypie.com/neAtp2.png

Mergi la inceput

Andreiuta esti bine? Vad ca nu ai mai intrat sa ne spui cum a fost.
Anaconda felicitari pt sarcina obtinuta natural.
Catalina cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

andreiuta esti bine?eu sper ca fizic sa fii foarte bine(psihic numai tu stii ce e in sufletul tau), eu am acelasi doctor ca si tine si am fost foarte bine fizic dupa pierdere.
as vrea sa vorbesc cu tine pe privat, pe messenger sau pe mail.da un semn cand poti tu

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor.
anaconda felicitari si Doamne ajuta!

catalina, am vazut ieri o ecografie la o mamica in 13 saptamani. m-am uitat la a mea cand aveam 12 saptamani. e diferenta enorma.
de ce nu s-a dezvoltat sacul gestational si la mine? stau asa cu o frica de ce va fi a doua oara. doctorita asta a mea... nu o inteleg... nu a avut chef sa ma urmareasca cum trebuie, sau chiar avea dreptate si a fost sarcina cu probleme....

va pup.

andreiuta si pentru ingerasul tau.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput