***Sonia - cel mai vesel copil din lume*** (7)
Raspunsuri - Pagina 10
doina_cel spune:
Oana, ai avea cumva timp sau dispozitia sa intrebi pe acolo daca se poate procura vitamina D3 injectabila (fara reteta)? M-a rugat o mamica din Romania sa caut aici si nu am gasit, cica nu au decat tablete sau capsule. E disperata pentru ca fetita ei are probleme, isi poate reveni NUMAI cu vitamina D3 injectabila, si nu gaseste pe nicaieri.
Merci anticipat! Iar daca nu poti, nu e problema, inteleg perfect, avand in vedere prin ce grozavii ai trecut...
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag
Reda zambetul copiilor !
tamaraspt spune:
Recuperare usoara Sonia. micuta luptatoare si super-mamica ei.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
diwana spune:
Ma bucur ffff tare ca totul e bine. O pup si eu pe Sonia cea dulce si frumoasa si pe mamica ei curajoasa
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
vias spune:
Sper ca de-acum viata soniei sa fie una plina de bucurii!
sanatate multe!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
adriana spune:
Bravo Sonia micuta, ce veste buna
Oana, ii doresc recuperare usoara, abia astept filmulet cu ea fugind:)
Nicoleta spune:
Ma bucur din suflet ca este bine! Multa putere pentru recuperarea ce va urma, sa va ajute Doamne-Doamne sa fie cat mai usoara!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Irinusha spune:
Bravo Sosonica!!!!
Refacere usoara! ... asta da cadou de la Mos ;)
Pupici unei fetite deosebite!!!
Eliza spune:
Toata ziua am stat cu sufletul la gura sa aflu veste cea mare ca Sonia e bine si a venit. Pupam si imbratisam mama si fetita puternice si luptatoare. Oana m-am intalnit cu Mosu si vrea sa-i aduca un cadou Soniei, dar are nevoie de Floor Number si Unit ca sa il poata aduce, asa ca please scrie-mi un PM cu ele, nu de alta dar se supara Mosu pe mine si nu-mi mai aduce nimic.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii