***Sonia - cel mai vesel copil din lume*** (7)
Raspunsuri - Pagina 11
kay spune:
avem poze noi
ATENTIE !!! unele poze sunt destul de dure. daca nu credeti ca puteti sa o vedeti dupa operatie, va rog nu va uitati !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
Oh,suferinta Soniei a fost dura si nedreapta !
Am devorat tot,tot si ne-am bucurat alaturi de voi!
Sa-ti traiasca fetita renascuta a doua oara,mamico! Sa creasca mare si sanatoasa !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
alinkav spune:
Oana..te imbratisez...
Pui mic..prin cate trebuie sa treaca!Refacere usoara, si suntem in continuare alaturi de tine!Da un semn daca ai nevoie de ceva!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
gabriella1 spune:
Nici nu mai stiu daca rad sau daca plang vazand-o pe Sosonica cu atatea fire-cabluri pe ea.Mititica !
Doamne ,Dumnezeule,Oana ,cata putere ai avut ! Cat de mult te-a intarit Dumnezeu!
De acum astept pozele Soniei cu primul sarut,cu prima tigara si Oana ascunsa prin tufisuri pe post de spy !
Oana, n-am sa-ti pot multumi niciodata pentru faptul ca printre miile de probleme pe care le ai , ai tinut neaparat sa-mi cauti niste amarate de tablete prin Gemany in loc sa-ti vezi strict de problemele tale !MULTUMESC OMULUI OANA !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
cristy74 spune:
Nu pot sa cred cata suferinta a indurat un sufletel atat de micut. Sa cresti mare puiule, sa ai o viata lunga si fericita alaturi de parinti tai.
Abia astept sa ne mai spuna mami ce nazbatii a mai facut Sosonel.
Nici nu-mi gasesc cuvintele, dar sunt atat de fericita pentru voi. Va doresc tot binele din lume. Uite Oana ce cadou frumos ai primit de la Mos Craciun
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
vias spune:
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mada23 spune:
Slava Domnului!
Oana ma bucur ca minunea ta este bine, mii de rugaciuni au fost indreptate catre voi, ma bucur nespus ca sunteti bine, asteptam sa va recuperati cat mai repede.
Imi lipsesc cuvintele , ma bucur mult
Bunul Dumnezeu sa fie langa voi mereu.
Sosonel, o dulcico cat ai tras....da las' ca DD te va rasplati inzecit
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti
Alexa Ioana spune:
un pupic mare mare pentru micuta curajoasa si pentru mamica ei puternica !!!
sa aveti o viata minunata si plina de bucurii !!!
va pupam cu mult drag
Mariaa spune:
Oana, Doamne Ajuta!! Ma bucur tare mult ca totul a decurs bine, am plans dimineata citind cele scrise de tine! Cat de tare esti Recuperare rapida si o viata fara griji de acum inainte va dorim si noi
un copil creste in inima mea
bulinuta27 spune:
Multumim Doamne!
Oana pupa luptatoarea mica si te pup si pe tine, esti cea mai curajoasa mamica!
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,