Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Am dat cu aspiratoru', si, pentru ca-mi cerea ceva de mancare Andrei, i-am dat cozonac. Toata casa e plina de firimituuuuri!

Dar, totusi, gasesc motive sa rad... ma gandesc ca asta-i farmecul unui copilas nazdravan!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Nu ma certa, bre... nu ma certa...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Ia ziceti voi la babette,ce v-a adus Moshu'?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Eu primesc maine kkdou...si ma intreb cum o sa arate www.youtube.com/watch?v=tLIh025bwmQ&eurl=http://ecou.biz/" target="_blank">sotul dupe ...da las' ca-i Andreea de servici si poate scapa

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabriela, imi pare rau ca n-a fost nici de data asta. Da' hai ca nu iti plang de mila, ca sa nu imi ataci si mie cateaua daca ai ganduri negreu cu pisicuta lui kokiy Las' ca vine el cand trebuie!
Eu fusei la shopping azi asa ca m-am ales cu o particica de cadou.. but i want moooore!!! Da.. eu am o problema cu cadourile, i'm a sucker for presents cat mai multe, cat mai mari, aduceti-le pe toate la mine!!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Gabriela, imi pare rau ca n-a fost nici de data asta. Da' hai ca nu iti plang de mila, ca sa nu imi ataci si mie cateaua daca ai ganduri negreu cu pisicuta lui kokiy Las' ca vine el cand trebuie!
Eu fusei la shopping azi asa ca m-am ales cu o particica de cadou.. but i want moooore!!! Da.. eu am o problema cu cadourile, i'm a sucker for presents cat mai multe, cat mai mari, aduceti-le pe toate la mine!!!

I never fake ... sarcasm

spune repde cu care particica din cadou te-ai ales?zi ca nu pot dormi!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Si sa incheiem subiectul cu doua liniute sau "poate luna viitoare" ,sa stiti ca l-am rugat pe Doamne,Doamne sa facem un schimb:viata mea pentru un bebe ! Si nu a vrut nici asa ! NU VREA ! Nu-s demna sa fiu mamica,nu merit si asta e ! PUNCT !

Gabriela

Mergi la inceput

Fataaaaa licaaaa, tu esti tzacanita!! O sa vina bebe mai ales ca ti-l doresti asa de mult. Se lasa asteptat, da' si cand o veni... sa vez i atunci minunatie si fericire pe capul vostru!
Cadouasul meu a constat intr-o pijama de la women's secret ... scumpa raaaau!! Si o vesta grosuta de la Esprit. Na, ca am zis-o, m-am laudat, ma duc in coltisorul meu si astept ziua de maine cu si mai multe cadouri! Muahahahahah!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Fataaaaa licaaaa, tu esti tzacanita!! O sa vina bebe mai ales ca ti-l doresti asa de mult. Se lasa asteptat, da' si cand o veni... sa vez i atunci minunatie si fericire pe capul vostru!
Cadouasul meu a constat intr-o pijama de la women's secret ... scumpa raaaau!! Si o vesta grosuta de la Esprit. Na, ca am zis-o, m-am laudat, ma duc in coltisorul meu si astept ziua de maine cu si mai multe cadouri! Muahahahahah!!

I never fake ... sarcasm

stai ca acu' am o dilema..te imbraci intai cu pijamaua si apoi iei vesta sau iei vesta (nu de alta da' sa nu faci pneumonie )si apoi pijamaua?!
io zic sa-mi pui o foto...ti-am zis ca ma roade o curiozitate (bine ca nu-i botina )

Gabriela

Mergi la inceput

Ultimul racnet la Milano e pijamaua cu vesta! Asa ca orice combinatie as face, tot sunt mega-ultra-trendy!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Craciun Fericit!

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Si sa incheiem subiectul cu doua liniute sau "poate luna viitoare" ,sa stiti ca l-am rugat pe Doamne,Doamne sa facem un schimb:viata mea pentru un bebe ! Si nu a vrut nici asa ! NU VREA ! Nu-s demna sa fiu mamica,nu merit si asta e ! PUNCT !

Tizo nu te mai stresa,o sa fie si BB cand exact nu te astepti

Va imbratisez cu drag

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput