Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Am dat cu aspiratoru', si, pentru ca-mi cerea ceva de mancare Andrei, i-am dat cozonac. Toata casa e plina de firimituuuuri!
Dar, totusi, gasesc motive sa rad... ma gandesc ca asta-i farmecul unui copilas nazdravan!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Nu ma certa, bre... nu ma certa...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Ia ziceti voi la babette,ce v-a adus Moshu'? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Eu primesc maine kkdou...si ma intreb cum o sa arate www.youtube.com/watch?v=tLIh025bwmQ&eurl=http://ecou.biz/" target="_blank">sotul dupe
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.
Craciun fericit !
![](craciun2.gif)
Iulia, mami de
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
![](images/user_woman.png)
MadameBovary spune:
Gabriela, imi pare rau ca n-a fost nici de data asta. Da' hai ca nu iti plang de mila, ca sa nu imi ataci si mie cateaua daca ai ganduri negreu cu pisicuta lui kokiy Las' ca vine el cand trebuie!
Eu fusei la shopping azi asa ca m-am ales cu o particica de cadou.. but i want moooore!!! Da.. eu am o problema cu cadourile, i'm a sucker for presents cat mai multe, cat mai mari, aduceti-le pe toate la mine!!!
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Gabriela, imi pare rau ca n-a fost nici de data asta. Da' hai ca nu iti plang de mila, ca sa nu imi ataci si mie cateaua daca ai ganduri negreu cu pisicuta lui kokiy ![]() Eu fusei la shopping azi asa ca m-am ales cu o particica de cadou.. but i want moooore!!! Da.. eu am o problema cu cadourile, i'm a sucker for presents ![]() I never fake ... sarcasm |
spune repde cu care particica din cadou te-ai ales?zi ca nu pot dormi!
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Si sa incheiem subiectul cu doua liniute sau "poate luna viitoare" ,sa stiti ca l-am rugat pe Doamne,Doamne sa facem un schimb:viata mea pentru un bebe ! Si nu a vrut nici asa ! NU VREA ! Nu-s demna sa fiu mamica,nu merit si asta e ! PUNCT !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Fataaaaa licaaaa, tu esti tzacanita!! O sa vina bebe mai ales ca ti-l doresti asa de mult. Se lasa asteptat, da' si cand o veni... sa vez i atunci minunatie si fericire pe capul vostru!
Cadouasul meu a constat intr-o pijama de la women's secret ... scumpa raaaau!! Si o vesta grosuta de la Esprit. Na, ca am zis-o, m-am laudat, ma duc in coltisorul meu si astept ziua de maine cu si mai multe cadouri! Muahahahahah!!
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Fataaaaa licaaaa, tu esti tzacanita!! ![]() Cadouasul meu a constat intr-o pijama de la women's secret ... scumpa raaaau!! Si o vesta grosuta de la Esprit. Na, ca am zis-o, m-am laudat, ma duc in coltisorul meu si astept ziua de maine cu si mai multe cadouri! Muahahahahah!! ![]() ![]() I never fake ... sarcasm |
stai ca acu' am o dilema..te imbraci intai cu pijamaua si apoi iei vesta sau iei vesta (nu de alta da' sa nu faci pneumonie
![](icon_smile_big.gif)
io zic sa-mi pui o foto...ti-am zis ca ma roade o curiozitate (bine ca nu-i botina
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
MadameBovary spune:
Ultimul racnet la Milano e pijamaua cu vesta! Asa ca orice combinatie as face, tot sunt mega-ultra-trendy!
I never fake ... sarcasm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Craciun Fericit!
citat din mesajul lui gabriella1 Si sa incheiem subiectul cu doua liniute sau "poate luna viitoare" ,sa stiti ca l-am rugat pe Doamne,Doamne sa facem un schimb:viata mea pentru un bebe ! Si nu a vrut nici asa ! NU VREA ! Nu-s demna sa fiu mamica,nu merit si asta e ! PUNCT ! |
Tizo nu te mai stresa,o sa fie si BB cand exact nu te astepti
![](pupic.gif)
Va imbratisez cu drag
![](japonez.gif)
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)