Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Ultimul racnet la Milano e pijamaua cu vesta! Asa ca orice combinatie as face, tot sunt mega-ultra-trendy!

I never fake ... sarcasm

io fara foto nu cred nik,nik!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

bey,da' va ghiftuiti ,nu gluma !Sa va aud io ca va plangeti de shunci,colesterol si haine stramte !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
Gabi,imi pare rau ca nu a fost sa fie...
cum spun si fetele...o sa vina el cand o vrea...
si nu-l mai certa pe DD ca stie El cand trebuie sa vina!
sfatul meu,nu te mai gandi la asta de nici un fel(eu nici nu o sa mai zic nimic) si cand nu te astepti o sa apara!
mihnea mi-a spus ca el inainte sa se nasca era ingeras la DD si se uita de sus la care mamica sa vina si m-a ales pe mine...uneori cand e suparat imi spune ca ii pare rau ca a venit la o mama asa rea,ca trebuia sa aleaga si el pe o alta care sa-i faca toate poftele
deci,BB stie el ca-l astepti...acu' se mai gandeste!

cu mancatul noi am luat-o incet...am inceput cu aperitivele dimineata si continuam toata ziua cu restul...dar asa incet, ca deja ni s-a facut rau!
Mihnea e cu taica-su afara sa incerce avionul primit de la mos
eu acum am pus friptura la cuptor(e cu bere-sa vad ce iese)si pregatesc masa de paraz...

Craciun fericit va doresc si va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

CRACIUN FERICIT ,va urez!
Tot ce va doriti sa se implineasca, sa aveti parte de sanatate si dragoste!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Ia ziceti voi la babette,ce v-a adus Moshu'?

Gabriela

Eu primesc maine kkdou...si ma intreb cum o sa arate www.youtube.com/watch?v=tLIh025bwmQ&eurl=http://ecou.biz/" target="_blank">sotul dupe ...da las' ca-i Andreea de servici si poate scapa

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Pai siiigur ca da... ii pun repede pe picioare....

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabrielo, lasa ca vad eu ce mosmondesc cu pozele... eventual adaug si o pereche de coarne de ren si papuci cu clopotei ca sa intregeasca tinuta, sa fie si accesorizata dupa ultimul trend .
Noi n-am inceput inca sa mancam.. la pranz avem primul festin si sper sa bag mult in mine ca sa ma satur si sa nu mai poftesc si sa mai vreau si alte chestii tot restul sarbatorilor!

Va doresc sa aveti parte de un Craciun asa cum va doriti, plin cu sanatate si cu o multime de cadouri minunate!

CRACIUN FERICIT

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

Ultimul racnet la Milano e pijamaua cu vesta! Asa ca orice combinatie as face, tot sunt mega-ultra-trendy!

I never fake ... sarcasm

Stati sa va zic io ultimu' racnet!
L-am intrebat: auzi, da' Moshu de ce n'a venit si la mine, ha?
Si el: stai nitel ca's si numa' ce aud din buda: hiiiiiiiiii - ASTA, BRE, ULTIMUL RACNET!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

I never fake ... sarcasm

Stati sa va zic io ultimu' racnet!
L-am intrebat: auzi, da' Moshu de ce n'a venit si la mine, ha?
Si el: stai nitel ca's si numa' ce aud din buda: hiiiiiiiiii - ASTA, BRE, ULTIMUL RACNET!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

si al tau e cu borcanu'?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Aseara dupa ce adorm copii,adica pe la vreo 12.00 ... franta de oboseala,tot a trebuit sa dau noroc cu Mos Craciun ...apai trecu de ora 1 noaptea cand ne-am pus pe adus cadourile la brad(fuse de plastic ,mic si pus pe birou anu' asta ,altfel il adunam pe Razvan din el) ...ne-am dat seama ca nu avem ambalaje asa mari,asa ca nu ne-am mai obosit si le-am pus precum erau ... eu stiam ca pe langa micile atentii pe care ni le-am facut inainte de Craciun ,o sa mai fie si ceva in plus ... sotul gingas,dupa ce am adus jucariile,imi pune in fata si piesa de rezistenta ...m-am prabusit de ras,am iesit din camera si i-am spus"te-ai dus naibi,vineri te prezinti la andruska sa te resusciteze" ... a trebuit sa-l pun sa citeasca pe aici ,sa inteleaga omu' de ce rad

Aveti grija la sarmale

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

si al tau e cu borcanu'?

nu-i ajunge un borcan, a luat toata buda!

Mergi la inceput