Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

stiu io o reteta si-gu-ra ptr soacre:arsenic

Crezi tu ca scapi asa usor? ...a mea si-a luat cavou in cimitirul de vis-a -vis si cred c-o sa ma bantuie si dupa ce da coltu'...eu nu ma grabesc sa mor ,ca facu' apartament doar cu 3 camere(ea,barbatsu'si fisu') si a mai costat-o si 140 milioane distractia...deh,daca n-are ce face cu banii

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Crezi tu ca scapi asa usor? ...a mea si-a luat cavou in cimitirul de vis-a -vis si cred c-o sa ma bantuie si dupa ce da coltu'

saraca de tine, chiar ca nu mai scapi in varianta asta.. si precis vine si cu cearsaful in cap si face buhuhu cand ti-e lumea mai draga

Gabrielo, deci tu erai sora aia de care nu voiau ai mei sa vorbeasca. Ma tot intrebam daca e rea ca si mine

Si cu sexu'... nu vreau sa vorbesc despre asta . Imi DORESC sa fie ai mei problema!! Da' nu, sunt singura pana in weekend dupa care TREBUIE sa imi iau portia ca altfel... altfel o sa am o maaaaare problema!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:

Crezi tu ca scapi asa usor? ...a mea si-a luat cavou in cimitirul de vis-a -vis si cred c-o sa ma bantuie si dupa ce da coltu'

saraca de tine, chiar ca nu mai scapi in varianta asta.. si precis vine si cu cearsaful in cap si face buhuhu cand ti-e lumea mai draga

Gabrielo, deci tu erai sora aia de care nu voiau ai mei sa vorbeasca. Ma tot intrebam daca e rea ca si mine

Si cu sexu'... nu vreau sa vorbesc despre asta . Imi DORESC sa fie ai mei problema!! Da' nu, sunt singura pana in weekend dupa care TREBUIE sa imi iau portia ca altfel... altfel o sa am o maaaaare problema!!

I never fake ... sarcasm

adicatelea-s dezmostenita? ti rup!
iti bag arsenicu' de la soacra lu' kokiy in vinu' di Dragasani di la misha si ti cazez la 5 stele,confort sporit cu taxa fixa:di veci

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
mariussimiuc esti binevenita daca ai simtul umorului si nu te superi daca ne mai luam in balon cateodata ...sti tu,femeile e rele si invidioase

Mersi mersi...
Astept sa inceapa buricareala,sa-mi pot face si eu loc in peisaj.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bey,imi palce cum arata MB
sunt invidioasa ca nu arat si io asa
dar pe kari de ce ati "facut-o" asa?

edit: eu vin prima cu invidia

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Vio,cum sa fi tu invidioasa ...inseamna ca nu-ti dai seama cate fomei facusi invidioase cu nick-ul tau ...iti spun eu ca prima data se gandesc la pozitia ta favorita,pe urma la varsta

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nu ma lasa astia sa-mi schimb numele ca sa nu mai moara fomeile de invidie....ca ziceam sa fiu numai eu invidioasa
deci femeile sunt invidioase si nu spun!!!ca un barbat m-a intrebat daca numele vine de la pozitia aia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

nu ma lasa astia sa-mi schimb numele ca sa nu mai moara fomeile de invidie....ca ziceam sa fiu numai eu invidioasa
deci femeile sunt invidioase si nu spun!!!ca un barbat m-a intrebat daca numele vine de la pozitia aia

mey,fa-o si tu pi interesanta si zi-i ca vine de la Amstrong,Luna.Io nuj ce-i cu voi azi da va sta minea numai la si la buricu' lu MB.Io crec' -ati dat navala in vinu' lu' misha.

Devoskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,n-ai mai trecut granita de la ukrainieni?Haoleu,au prins-o rachetii si acu'-i pastrama
Io cred ca din devoska va infruptati voi de vreo cateva zile. E tare??Mai trebuia fiarta?
Viole(n)to ,iti mai aduci aminte?trebuia sa fie nunta lu' Clara cu iubi..si io eram invitata si tu crapai di ciuda. Faceai tu cozonaci da' digiaba,io eram oaspiti di sama...
Misha... unde esti ,bre?mai iesi afara din pivnita ca dai in coma,soro si-ti scad shuncili.
Kary, raceala se trateaza cu patu'.Zi-i soacrei sa-si viziteze locu'ala... si rezolva treaba repejor !
MB,draga de ea,ai sa faci febra la buric ci mi-i ca dai in hernie.stai fata tzeapana si digera sarmalele.
Umflatel, cum te mai simti,dragalasha?
Dodo, te pup si pe Bogdi mult mult si n-am uitat ce am promis numai ai putintica rabdare ca am o pana de "malai".
Kokiy si Andrush,ha,ha ,nu v-am uitat da' astept sa va "dezintoxicati" de la festin ca pe urma ma acuzati ca m-am luat de oameni aflati in suferinta

pup fetili!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
mariussimiuc esti binevenita daca ai simtul umorului si nu te superi daca ne mai luam in balon cateodata ...sti tu,femeile e rele si invidioase

Mersi mersi...
Astept sa inceapa buricareala,sa-mi pot face si eu loc in peisaj.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

1.Bine ai venit la tacanite!
2.zi repede contu' din banca, cifru' de la seif si pin-ul de pe card.
aud?citesc? (sa nu-mi zici ca -s chioara si nu vad ca mi-am adus ochelarii de la "birau" special ptr asta .)

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Da' n-am vazut asa ceva... jumatate de ora va las in pace si sariti buluc!! Va ascundeti cumva de mine? Ah?? Eeeeeh, sa stiti ca buricu' lui MadameBovary nu doarme niciodata si va vede pe toate!!

Eu cu v-am zis sa nu insistati ca o sa incep sa ma plang si pe urma tot vinul din lume nu ma mai opreste!!

Miha, te rog sa te reorientezi.. eu-s cea cu buricu', nu mai e loc de altcineva. Poti sa fii cu sanii sau cu soldurile, a la "shakira, shakira" daca vrei... da' asa, camaradereste, sa nu ne furam una alteia painea

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput