Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gabita daca a fost ce crezi tu trebuie sa ajungi la doctor ...chiar daca s-a eliminat ceva de acolo,numai doctorul poate curata locul complet ...sa nu te trezesti vreo infectie ...

Sanatate la bolnavioare !

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Misha te invit la www.metalhead.ro/Concert-Kreator_si_Caliban_la_Bucuresti-704.html" target="_blank">concert ...am citit subiectu' ***muzica rock si copiii ***
Daca stiam la intalneala ce muzica asculti iti aratam tatuurile mele

Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.

Craciun fericit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Auziiiiti, daca puneti de ceva deocheat, neaparat sa ma chemati si pe mine, ca am la povestiri deocheate... cat pentru jumatate de forum

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

valeu maiculita? deja-s in baston?!!!
kokiy, pe onoarea mea daca am ales eu mosul ala! si-o fi bagat soacra coada....

misha, la noi e invazie, da nu pe toti ia prins invazia asta, intelegi?! io speram s-o ia pe soacra da vad ca rezista baba bine! acum ne face alta supa! cu galusti!

asa MadameBovary, dansezi deja din buric?! io propun sa te punem sefa cu dansul! poate ne inveti si pe noi...

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

aaaaaaaaaaa, misha, acuma m-am prins cei cu mosul ala!!
si io care sunt nebuna...a, pardon, inteleapta...da, n-are nici o legatura cu soacra!
deci sa inteleg ca io-s cu sfaturi si invataturi? pai vreau sa fiu clown!!

wow, ce a iesit soarele la noi! super fain! cred ca azi iesim putin in gradina. ca stam in casa de zile, ne-am atrofiat la mers de tot.

sa aveti o duminica cat mai frumoasa!
sunt cu un ochi pe aici, nu plec departe!

PS, mi-am amintit sa intreb, n-o mai vad pe ariel de ceva vreme pe forum, stiti ceva de ea? ca io-s in urma cu vestile, informatiile!
mi-e dor de postrile ei! ariel, te astept pe aici. sanatate si numai bine...

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Kari,pai tu crezi ca doar MB poate din buric ... sa vezi la mine buricareala,numai ca seamana cu www.youtube.com/watch?v=tEVyDmcF7u0&feature=related" target="_blank">asta dupa atata carnataraie
Pentru dezmortire din atrofiere mai exista si sau doarme soacra cu voi in pat

Misha ce faci? recuperezi ? sau dai gata vinu' de Dragasani

Craciun fericit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ia, gata, nu mai vorbiti, nici macar nu mai amintiti de sex, ca nu-i a bine pentru mine

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Ia, gata, nu mai vorbiti, nici macar nu mai amintiti de sex, ca nu-i a bine pentru mine

I never fake ... sarcasm

Pofticioaso ... sa inteleg ca n-ai cu cine sau n-ai loc de ai tai

Craciun fericit !

Mergi la inceput

N-ati manca niste peste dupa atatia karnati ...luati de pescuiti ceva www.youtube.com/watch?v=zOpKFPEah3E&NR=1" target="_blank">John West sau www.youtube.com/watch?v=5n4xXc25wPE&feature=related" target="_blank">asa

Craciun fericit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

haleo ,aici se lasa cu sex,fugareala, vin de Dragasani si pi mini m-o plesnit actele ...
pot schimba actele bancare pe actele sexuale? jur ca pun un euroi la ata sa nu para pi digiaba
Maaaaaaaaaadaaaaaameeeeeeeeee Booovaaaaaaaryyyyyy a mea esti soro, vitrego ...oh ce ma pricopsii.Io cu kilele lipsa ea cu buricu'..
Nah,sa crapati di ciuda !
Kari, stiu io o reteta si-gu-ra ptr soacre:arsenic

Va pupa 'coana pi toate !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput