Prietenie la plesneala!-CRACIUN FERICIT!(3)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld misha, mama de la atata carne de porc vezi emotioane? pe care mama sa-l aleg? ca nu prisep de care-i vb? pe bune?? ![]() si io care iesisem la antrenamen, ca doar asa mi-a spus MadameBovary (n-ai si tu un nume mai scurt?). acum va jucati cu nervii mei? ce fac? ma antrenez sau aleg emotioane? multam de primire, hai ca tre sa fug sa-i dau pastila lui fiimiu. la noi toata ceata e bolnava, de ieri si hasbandu! mai am soacra in dotare, (e la mine de o luna si ceva ![]() se elibereaza gazonul, dupa 7 ianuarie! va tuc dulce pe toate! Kari Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Nu ai decit 2 solutii: ori ii alergi tu cu
![](neanderthal.gif)
![](parasuta.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si ca sa raspund la
![](help.gif)
![](icon_smile_big.gif)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
misha71 spune:
kari tirziu deja! te-am "etichetat" (prietenii stiu de ce )
Acu' nu stiu cum te descurci la probele lui MadameBovary
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
![](images/user_woman.png)
MadameBovary spune:
Pe mine nu ma induplecati asa usor.. eu am prins prima runda cand se inscria cine voia, am dat din gene de 2 ori si am fost admisa, da' acum s-au smecherit fetele astea si vor sa vada rezistenta, tempo, vana.. nu merge asa, oricum
da'... ai de la mine o bila alba ca ai fost cu perfuzii si ca ai soacra pe cap. Eu cred ca de la asta te-au bagat aia pe perfuzii , raceala era si ea pe acolo, s-a nimerit in aceeasi perioada!
Auzi, eu cica dau din buric ca sunt la cura... pai n-ar fi mai bine sa dau din buric DUPA ce slabesc? Ca acum nu-i cine stie ce show erotic ...
aaah, si pentru ceva scurt, MB a prins bine pe forum
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
MB esti mai nou? Si de ce numai pentru "ceva scurt"
(Doamne la ce pot sa ma gindesc! Sa-mi fie rusine
)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Pe mine nu ma induplecati asa usor.. eu am prins prima runda cand se inscria cine voia, am dat din gene de 2 ori si am fost admisa, da' acum s-au smecherit fetele astea si vor sa vada rezistenta, tempo, vana.. nu merge asa, oricum ![]() ![]() |
Ei na...ca am ratat...Daca nu m-am inscris cand a trebuit acu stau pe tusa...
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Da' poate daca-i zic Mishei ca si eu m-am gandit la ce s-a gandit ea, ma primeste si pe mine.
![](icon_smile_tongue.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
MadameBovary spune:
Misha, pentru ca pentru ceva mai lung trebuie sa zici incet, rar si apasat MA-DAAAA-MEEEE BOOO-VAAAA-RYYYYYYYYYYYYY!
Fetelor, hai ca daca mai aduceti inca o persoana dornica de club, facem reducere... la 2 noi, a 3a gratis
(vorbesc si eu aiurea, de parca eu am facut clubul asta )
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
Bey,da' ce-i cu destrabalarea asta pe aici? Saritura cu prajina,porcu' mancat, polobocu' gol.... si voi pline de colesterol,trigliceride si juma' de coma .
Maaaadameeee Booovaaaaryyyy ,io ma bazam pe tine ca esti cadana sefa si faci putina ordine pe aici (eventual cu biciu')da' tu deja ai trecut la dansu' din buric.
Domne,ce fac sarbatorile astea din oameni !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui MadameBovary Kari, te supunem unui test, sari prin foc, mergi pe cuie, depui juramantul si pe urma stabilim daca te primim ![]() ![]() Gabriela, 50 n-am.. am vreo 62 si tot trag sa ajung la 58 ca-s umflata si urata ![]() I never fake ... sarcasm |
pai daca ai si vreo 174 cm daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,io zic ca a mea esti !ca la mine e 54kg/174 cm...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
"Fotomodealo", eu am 1.70.. deci as putea sa-ti fiu sora vitrega si grasa daca vrei ... deocamdata, pana ma pun eu pe slabit si vedeti voi ce dans din buric prestez dupa aia!
Si nu ma intaratati, ca acum las salul sau cum s-o numi ala si iau biciul. BDSM scrie pe mine
neatzaaaaa
I never fake ... sarcasm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
bey,de cand sta hasbandu' acasa si si-a mai facut si sotu' mishei pomana cu o sticla de vin de Dragasani,ma alearga toata ziua ... nu mai pui ca ieri fusei ditamai elefantul pe patine ,ma mir ca nu se crapa gheata
mariussimiuc esti binevenita daca ai simtul umorului si nu te superi daca ne mai luam in balon cateodata ...sti tu,femeile e rele
si invidioase
Kari bine ai venit!da eu nu inteleg ce-i cu mosu' cu toiag ...de la varsta ti se trage
Misha daca a venit si Kari sa inteleg ca infintam clubul ala deocheat
Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.
Craciun fericit !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)